Connect with us

Off the Record

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ Υποκρισία Αννίτας για μνημείο Γρίβα

Avatar photo

Published

on

Την Πρόεδρό κόμματος που στήριξε τον Νόμο Ακιντζί, την γυναίκα που δεν ήξερε πότε ξεκίνησε ο αγώνας της ΕΟΚΑ, αυτήν που αποκαλούσε τον Αρχηγό Διγενή τον οποιονδήποτε, έρχονται και “υμνούν” σήμερα οι κατ’ ελάχιστον αφελείς.

Ο λόγος για την Αννίτα Δημητρίου. Από το πρωί στήνονται φιέστες στην Πινδάρου πάνω στο στημένο αφήγημα πως η Πρόεδρός του ΔΗΣΥ έσωσε το μνημείο του Αρχηγού Διγενή, σταματώντας τον διαγωνισμό που αφορούσε την παραχώρηση χρήσης του μνημείου σε επενδυτές.

Γιατί όμως κανείς τους δεν αναφέρει πως ο διαγωνισμός και οι όποιες δράσεις ξεπουλήματος του ιερού αυτού χώρου πραγματοποιήθηκαν από την διοικούσα του Ιδρύματος Διγενή στην Αθήνα, της οποίας τα στελέχη αποτελούν ηγετικά μέλη του ΔΗΣΥ;

Πόσο εύκολα πλανώνται ορισμένοι; Όταν η φαρσοκωμωδία αυτή στήθηκε από μέλη του ΔΗΣΥ και ακολούθως εμφανίζεται ως διά μαγείας η Αννίτα Δημητρίου να επιφέρει την λύση, τότε η κίνηση αυτή τι αποτελεί πέρα από εμπαιγμό της νοημοσύνης μας.

Οι μόνοι που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή ουσιαστικά απέναντι στις κινήσεις αυτές ήταν οι αγνοί Ενωτικοί, οι οποίοι αισθάνονται βαθιά μέσα τους πως ο χώρος αυτός λειτουργεί ως εθνικό προσκύνημα και οφείλει να παραμείνει ως ιερή παρακαταθήκη για τα παιδιά μας.

Όσοι κατέχουν τη στοιχειώδη αντίληψη μπορούν να αναγνωρίσουν πως ο Ελληνισμός δεν έχει να αποκομίσει ουδέν το ωφέλιμο από όσους ξεπούλησαν τις θυσίες των ηρώων μας και συνομιλούν μέχρι σήμερα με τον κατακτητή για λύση Ομοσπονδίας.

Όσους και αν ξεγελάσουν, εμάς ποτέ. Θα είμαστε εσαεί απέναντι τους, μέχρι τον οριστικό ξεριζωμό του καρκινώματος αυτού. Πιστοί στον ένδοξο Ενωτικό αγώνα!

Ο ΔΡΑΣΙΤΗΣ

Off the Record

Τα περδίκια του σκοπευτή Φούλη που δεν ανησυχεί για παρασπονδία του Πρίγκιπα με τον Άντρο…

Avatar photo

Published

on

Ε, να μην  μάθουμε εμείς που βρισκόταν ο ΦΟΥΛΗΣ κι εξαφανίστηκε για κάποιο διάστημα…Δεν είμαστε σαν την ΚΥΠ που δεν πήρε πρέφα, ότι κάποιοι ετοίμαζαν να ρίξουν βολές κατά του Προέδρου που ενδεχομένως να πληγώσουν ανεπανόρθωτα την θητεία και καριέρα του. Θα επανέλθουμε όμως γι’ αυτά, αφού τώρα προέχει η αποκάλυψη μας για τον Πάφιο πολιτικό που είναι και το αντικείμενο της έρευνας μας.

Λοιπόν ο Φούλης μας, προετοίμαζε την επόμενη μέρα και μάλιστα επισταμένα και μεθοδικά ώστε να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους. Κύρια του ενασχόληση όλο αυτό το διάστημα ήταν η ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ. Ναι, αποδείχθηκε δε, ότι έχει και ταλέντο ο Φούλης και θα το εξασκήσει στο μέλλον. Άστε που λόγω ενασχόλησης με το άθλημα της σκοποβολής, έμαθε και ορισμένα σλόγκαν που σερβίρονται από τους σκοπευτές και μπορεί να τα εφαρμόσει και στην πολιτική του σταδιοδρομία. Ανάμεσα στα πολλά και εύχρηστα όμως του άρεσε  όπως μας λένε οι πληροφορίες, κάποιο που είναι ιδιαίτερα σημειολογικό και αρκούντως ενδεικτικό.

Αυτό που λέει ότι « τα περδίκια που προκαλούν θόρυβο και πετούν μπροστά στους εκπαιδευμένους κυνηγούς είναι τα πρώτα που τρώνε τα βόλια». Ουάου! Περιμένετε οσονούπω να αρχίσουν οι βολές και να βλέπουμε τα περδίκια που προκαλούν θόρυβο, να πέφτουν κάτω τα καημένα.

Έτσι προετοιμάζεται ο Φούλης μας. Για τις επόμενες βολές που εκείνοι που θα τις δεχθούν θα πληγούν ασύμβατα με την πολιτική ζωή. Τα τραύματα τους θα είναι αρκετά βαθιά και μάλλον θα χρειαστούν επεμβάσεις…

 

ΦΟΥΛΛΙΚΟΣ

Continue Reading

Off the Record

Το ΑΛΜΑ, η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ψυχιατρική…

Avatar photo

Published

on

Το ότι τα παραδοσιακά κόμματα πνέουν πλέον τα λοίσθια είναι γεγονός και το έχουμε ξαναγράψει… Δεν αποτελεί μια παρατήρηση δική μας αφού είναι ξεκάθαρο και μέσα από τις δημοσκοπήσεις ότι τόσο τα δύο μεγάλα κόμματα (που άρχισαν να συρρικνώνονται) όσο και τα κόμματα του λεγόμενου ΚΕΝΤΡΩΟΥ χώρου (που σταδιακά εξαφανίζονται) δεν μπορούν να αναμένουν τίποτα από τις Βουλευτικές εκλογές…

Αντίθετα, νέα κόμματα (ΑΛΜΑ- ΑΜΕΣΗ ΔΗΟΚΡΑΤΙΑ) πατάνε πάνω στην έλλειψη που παρατηρείται αλλά και πάνω στο θυμό μιας σημαντικής μερίδας του κόσμου προκειμένου να εισέλθουν στη ΒΟΥΛΗ χωρίς, όμως, ξεκάθαρο πολιτικό πλάνο και χωρίς σονβαρό πολιτικό πρόγραμμα.

Το μόνο τους πρόγραμμα είναι η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μιας μερίδας του πληθυσμού και η εκμετάλλευση της οργής για τις συσσωρευμένες κοινωνικές αδικίες.

Είναι, όμως, λύση τα δύο αυτά πολιτικά «ΚΟΜΜΑΤΑ»;

Από τη μια το ΑΛΜΑ έχει ως ΠΡΟΕΔΡΟ τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ή αλλιώς 8-0 ηττημένο από το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και από την άλλη είναι το απόλυτο ΑΠΟΛΙΤΙΚ συνονθύλευμα τουρκικής και ρωσικής προπαγάνδας ενός YOUTUBER και της κουστωδίας του – ή παρωδίας του- που κάθε άλλο παρά πολιτικό κόμμα θυμίζουν.

Είναι πραγματικά τραγικό το γεγονός ότι τα δύο αυτά «ΚΟΜΜΑΤΑ» ή ΑΠΟ- ΚΟΜΜΑΤΑ κατορθώνουν να λαμβάνουν ένα 15% του πληθυσμού. Αυτό είναι τρομακτικό για το επίπεδο ενός λαού που πέρασε από δεκάδες δεινά.

Ίσως και η επιστήμη της ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ να σηκώνει τα χέρια ψηλά…

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ                                                                                                         

Continue Reading

Off the Record

Τα κλεμμένα λεφτά της άμυνας και του Τ. Κοινωνικών ασφαλίσεων

Avatar photo

Published

on

Σε διαφορετική περίπτωση ο δράστης θα βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα και θα εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης. Στην προκειμένη περίπτωση  δράστης είναι το κράτος και οι εκάστοτε Κυβερνήσεις, οπόταν και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, αφού πρόκειται για την υφαρπαγή χρημάτων των πολιτών που τα καρπούνται απροκάλυπτα.

Το σκάνδαλο που συντελείται με την ανοχή και συνενοχή όλων των κομμάτων, εστιάζεται στην εκμετάλλευση των χρημάτων που καταθέτουν οι πολίτες , στο ταμείο της άμυνας που στοχεύει στην θωράκιση του τόπου. Δηλαδή οι πολίτες καταθέτουν τα χρήματα για να αγοραστούν όπλα για την άμυνα του τόπου και η Κυβέρνηση τα υφαρπάζει, για να καλύψει τις τρύπες, από άλλες παρασπονδίες. Το πλιάτσικο με τα χρήματα της άμυνας,  αποτελεί κρίκο στην αλυσίδα των σκανδάλων με την εκμετάλλευση των εισφορών των πολιτών που δίνονται για άλλους σκοπούς, όπως στο ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων, εξ ου και οι μειωμένες συντάξεις, που αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης για ορισμένους ανθρώπους.

Αν όμως για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων άρχισε δημόσια συζήτηση, χωρίς φυσικά να υπάρχει φως στο τούνελ αφού το χρέος του κράτους προς το Ταμείο, ύψους 7.6 δισεκατομμύρια Ευρώ παραμένει κάπου κατατεθειμένο κατά τους ειδήμονες  και οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται με τις χαμηλές συντάξεις. Και κανείς δεν τους λέει τίποτε. Ένοχη σιωπή γιατί μάλλον το χρέος διαγράφηκε επί εποχής μνημονίων και τώρα μας κοροϊδεύουν.

Διαφορετικά ποια εξήγηση μπορεί να δώσει κάποιος σε κράτος που έχει τόσα χρήματα και ταλαιπωρεί πολίτες του. Μάλλον ανάλγητο.

Κι όμως τηρείται περίεργη σιωπή απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, εκτός από κάποιες μεμονωμένες φωνές που χάνονται στον  κυκεώνα της πολιτικής φασαρίας. Αξιοπερίεργο είναι ότι και οι εκάστοτε υπουργοί οικονομικών υπολογίζουν στα έσοδα τους και τις εισφορές των πολιτών για το ταμείο της άμυνας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια πλαστή εικόνα για τους προϋπολογισμούς του κράτους. Αυτονόητο φυσικά είναι ότι οι προϋπολογισμοί του κράτους περί των εσόδων του στηρίζονται σε πλασματικά στοιχεία και αν σε οποιαδήποτε περίπτωση π.χ η προσφυγή κάποιου πολίτη σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο, τερματίσει την εν λόγω πρακτική, τότε θα υπάρξει κατάρρευση της οικονομίας και θα συμπαρασύρει το κράτος σε απίστευτες περιπέτειες.

ΚΛΕΨΙΑ

Continue Reading
Advertisement
EKLOGES202613 hours ago

EKLOGES2026 – Επομένη μέρα για τις Εκποιήσεις | Κυριακή 26/04 στις 6μμ

EKLOGES20262 days ago

EKLOGES2026 – Αμμόχωστος 2026 – Η μάχη της έδρας | Σάββατο 25/04 στις 7μμ

EKLOGES20262 days ago

EKLOGES2026 – Λάρνακα 2026 – Η μάχη της έδρας | Παρασκευή 24/04 στις 7μμ

Off the Record2 days ago

Τα περδίκια του σκοπευτή Φούλη που δεν ανησυχεί για παρασπονδία του Πρίγκιπα με τον Άντρο…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Αυτοδιαλύθηκε η Βουλή – Συγκινημένη η Αννίτα Δημητρίου στην αποχαιρετιστήρια ομιλία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Όραμα για την Κύπρο, την πατρίδα μας: Συζήτηση για την επόμενη μέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Ξεκινά το Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Αγία Νάπα

Off the Record3 days ago

Το ΑΛΜΑ, η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ψυχιατρική…

Off the Record3 days ago

Τα κλεμμένα λεφτά της άμυνας και του Τ. Κοινωνικών ασφαλίσεων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 days ago

Ψάχνουν ημερομηνία για το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη με Ερχιουρμάν-Συνεχίζουν την προεργασία οι διαπραγματευτές

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia