Την υποστήριξη και αλληλεγγύη της Κύπρου προς τη Σλοβακία μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος προς τον Σλοβάκο ομόλογό του, μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο κ. Κόμπος ανέφερε ότι είναι “βαθιά σοκαρισμένος από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο”.

Πρόσθεσε ότι επικοινώνησε με τον Σλοβάκο ομόλογό του, Juraj Blanár, και του μετέφερε “την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον Πρωθυπουργό Φίτσο και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής”, σημείωσε ο κ. Κόμπος.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.