Connect with us

Off the Record

Κεντρώος χώρος… χαμένοι ψήφοι

Avatar photo

Published

on

Μια τα βρίσκουν μια τα χάνουν… Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η κατάσταση στον ΚΕΝΤΡΩΟ χώρο της πολιτικής μας σκηνής με το ΔΗΚΟ και τη ΔΗΠΑ να έχουν πραγματικά χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Και μην νομίζετε ότι για το ζόρι που τραβάνε ευθύνεται η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Χριστοδουλίδη… Και στην αντιπολίτευση να βρίσκονταν αυτά τα δύο κόμματα και πάλι θα κατέρρεαν πολιτικά αφού πλέον ΔΕΝ έχουν κανένα πολιτικό λόγο να αρθρώσουν.

Από τη μια το ΔΗΚΟ ή αλλιώς τσιφλίκι του ΝΙΚΟΛΑ που λειτουργεί κάτω από το επιχειρηματικό μοντέλο της ΣΤΡΑΚΚΑΣ και από την άλλη η ΔΗΠΑ που εδώ και μερικά χρόνια διερωτόμαστε γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ… και τι εξυπηρετεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι αν το ΔΗΚΟ είναι δουλειά με ένσημα κανονικά η ΔΗΠΑ είναι η θυγατρική της στο πιο εμπορικό.

Αλήθεια, υπάρχει ακόμα κάποιος που ψηφίζει ΔΗΠΑ; Ακόμα και ο τελευταίος ψηφοφόρος που θα έκλεινε την πόρτα έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό για άλλα πολιτικά μέρη.

Αν μη τι άλλο τα υπόλοιπα κόμματα έχουν και μια βασική ιδεολογία. Ένα ιδεολογικό υπόβαθρο. ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ τι ακριβώς έχουν; Τι έργο έχουν να επιδείξουν και τι έχουν, αλήθεια, προσφέρει στην πολιτική σκηνή;

Καλά το ΔΗΚΟ έχει βγάλει και κάποιους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (γι’ αυτό είναι και δουλειά) αλλά η ΔΗΠΑ;;;;

Κεντρώος χώρος, όπως λέμε χαμένοι ψήφοι…

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

 

Off the Record

Τα «Ξαναζεσταμένα φαγητά» και το ΕΛΑΜ…

Avatar photo

Published

on

Ξαναζεσταμένα «φαγητά» σερβίρουν όταν αναφέρονται στο ΕΛΑΜ στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ αναφερόμενοι σε δήθεν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Κύπρου και σε σχέσεις με την τότε ηγεσία του ελλαδικού κόμματος σε μιαν απέλπιδα προσπάθεια να «κόψουν» ψήφους από την τρίτη δύναμη του πολιτικού σκηνικού της χώρας.

Φαίνεται δεν έχουν αντιληφθεί ότι το ΕΛΑΜ είναι το μόνο κόμμα στην Κύπρο που δεν είχε ποτέ σχέσεις με παρανομίες, με φακέλους χρημάτων και με παρασκηνιακές καταστάσεις…

Όσο δεν το αντιλαμβάνονται αυτό και εξακολουθούν να ασχολούνται με θεωρίες περασμένων εποχών τόσο και το ΕΛΑΜ θα ανεβαίνει στα ποσοστά του αφού όλοι οι υπόλοιποι έχουν δοκιμαστεί είτε ως κυβέρνηση είτε ως συγκυβέρνηση και έχουν φέρει τον τόπο μας σε αυτή τη σημερινή κατάντια.

Τόσο η ηγεσία όσο και οι υποψήφιοι του ΕΛΑΜ ουδέποτε ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα. Ποτέ δεν ήρθαν γι’ αυτούς ΒΙΝΤΕΟ ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από διεθνή δίκτυα και ποτέ δεν υπήρξαν σκάνδαλα με το όνομα κανενός.

Οι θεωρίες αυτές περί σχέσεων με την Χρυσή Αυγή μόνο τα ποσοστά του ΕΛΑΜ ενισχύουν και μην εκπλαγείτε αν δείτε το εν λόγω κόμμα κάποια στιγμή να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου.

ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΣ  

Continue Reading

Off the Record

Οι μικροί δεν ξεχνούν την κατεχόμενη Κερύνεια

Avatar photo

Published

on

Οι μικροί του Εθνικού Λατσιών και της ΠΑΕΕΚ φώναξαν για την κατεχόμενη Κερύνεια και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών στη Λευκωσία.  Οι ομάδες της ηλικίας 2016-17, των δυο ιστορικών σωματείων βρέθηκαν αντίπαλες στο γήπεδο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Εθνικού Λατσιών, ωστόσο λίγη σημασία είχε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές το αποτέλεσμα. Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα αγκαλιάστηκαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα: “ΠΑΕΕΚ – Κερύνεια – Επιστροφή”. Η ενέργεια των παιδιών απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όσων βρίσκονταν στο γήπεδο. 
Τα συγκεκριμένα παιδιά τα οποία γεννήθηκαν τέσσερις και πλέον δεκαετίες μετά την τουρκική εισβολή έδειξαν ότι γνωρίζουν για την κατοχή και τoν άσβεστο πόθο  των προσφύγων να επιστρέψουν στα σπίτια τους.  Η νέα γενιά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τα τετελεσμένα της εισβολής και της κατοχής και το φωνάζει με κάθε τρόπο.

Με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύεται περίτρανα ότι το ποδόσφαιρο πέραν από τις συγκινήσεις που προσφέρει ως άθλημα, μπορεί να αποτελέσει φάρο για το μεγάλο πρόβλημα της εισβολής και της κατοχής της πατρίδας μας.
Continue Reading

Off the Record

Η άγνοια των ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ

Avatar photo

Published

on

Κανονικότατα- όπως φαίνεται- έπεσε σήμα στους δημοσκόπους και στους λοιπούς που ασχολούνται με τις εκλογές μέσω των δημοσκοπήσεων, να ανεβάσουν συγκεκριμένα κόμματα και να ρίξουν άλλα.

Από τη μια είχαμε το ΔΗΚΟ που ξαφνικά ξεκίνησε την προεκλογική του «αντεπίθεση», ενώ στο «χορό» της «ανόδου» εισήλθε πανηγυρικά και το ΑΛΜΑ το οποίο ξαφνικά απέκτησε βλέψεις ακόμα και για την τρίτη θέση…

Μην σας παραξενεύει… Όσο προχωρούν οι μέρες τόσο θα ανεβαίνουν προεκλογικά τα ποσοστά του ΔΗΚΟ και του ΑΛΜΑτος αφού όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι η ΤΤΕΝΕΚΚΑ είναι που θα πει την τελευταία λέξη.

Ας μην ξεχνάμε τους δημοσκόπους στην Ελλάδα το 2023 όταν παρουσίαζαν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ποσοστό 32% – 34% λίγες μέρες πριν τις εκλογές και ξαφνικά η ττενέκκα έδειξε 41%!!!

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στην Κύπρο όπου σπρώχνουν προς την τρίτη θέση ΔΗΚΟ και ΑΛΜΑ μπας και τελικά το πιστέψουν και οι ίδιοι…

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς για το ΔΗΚΟ το οποίο – να μου το θυμηθείτε-  θα τερματίσει πίσω και από τον Φειδία αλλά και τον Οδυσσέα.

Η παρτίδα δεν σώζεται για τους ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ και το ξέρουν και οι ίδιοι. Οι μόνοι που κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν είναι οι ΔΗΜΟΚΣΟΠΟΙ!!!

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

Continue Reading
Advertisement

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia