Με επιστολή του προς τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ Ευθύμιο Δίπλαρο ο υποψήφιος για τη δημαρχία Λευκωσίας Χαράλαμπος Πετρίδης επαναλαμβάνει τη θέση πως δεν μπορεί το κόμμα να στηρίξει πρόσωπο που αντιπολιτεύτηκε και πολέμησε τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον νυν δήμαρχο Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου που φέρεται να είναι η επιλογή ΔΗΣΥ για τη δημαρχία Λευκωσίας καθώς προηγείται στις δημοσκοπήσεις που διενεργεί το κόμμα με μεγάλο ποσοστό, ο κ. Πετρίδης δεν διστάζει να κρίνει τις διαδικασίες που ακολουθεί η Πινδάρου κάνοντας λόγο για επικίνδυνη υπερεκτίμηση των δημοσκοπήσεων.

Τονίζει ότι δεν μπορεί μια δημοσκόπηση να υποκαταστήσει τον πολιτικό διάλογο ή την εσωκομματική δημοκρατική ζωή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε εκλογικά αποτελέσματα που διέψευσαν τους δημοσκόπους.

Πηγή: Kathimerini

 

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.