Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νικόλας: Λάθη της κυβέρνησης θα αποφεύγονταν αν εισακουγόμασταν

Published

on

Τις βουλευτικές εκλογές του 2021 περιγράφει ως μία από τις δυσκολότερες στιγμές της πολιτικής του πορείας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος εξηγώντας πως δεν ανέμεναν τα τελικά εκείνα αποτελέσματα. Στην Εκπομπή Πολιτικά Αλλιώς του ΣΠΟΡ FM, άνοιξε τα χαρτιά του παράλληλα για το τι σκέφτεται να κάνει με την Προεδρία του ΔΗΚΟ, δεδομένου ότι φημολογείται εδώ και καιρό πως ετοιμάζεται να αποχωρήσει, αλλά και για την σχέση με την κυβέρνηση.

Κληθείς να σχολιάσει αν σκέφτηκε να αποχωρήσει από το ΔΗΚΟ μετά από σειρά εκλογικών αποτυχιών, ανέφερε πως το είχαν συζητήσει και πως είναι από τα θέματα που αφορούν το ίδιο το κόμμα. «Εγώ θα παραμείνω ενόσω οι φίλοι και οι συναγωνιστές θεωρούν ότι μπορώ να προσφέρω» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως αν κρίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει στο κόμμα και στον τόπο, τότε ναι, οφείλει να πάει σπίτι του.

Μίλησε για την εσωστρέφεια στο ΔΗΚΟ, αν σκέφτηκε το ενδεχόμενο λήψης πειθαρχικών μέτρων για τον βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία, όταν εκείνος απειλούσε με συνταγματική εκτροπή και για το αν συζήτησαν το ενδεχόμενο αποχώρησης από την συγκυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη από πλευράς της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη και ότι ο ίδιος διαφώνησε με χειρισμούς και αποφάσεις. Όπως ο ίδιος σημείωσε διαφώνησε με διορισμούς και παραδέχεται την κακή εικόνα που παρουσιάζεται. «Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη η επικοινωνία η συνεργασία και η προδιαβούλευση με την παρούσα κυβέρνηση» ανέφερε σημειώνοντας ότι πολλά από τα λάθη που έγιναν οφείλονται και σε αυτό. Δεν βρισκόμαστε όπως είπε στο σημείο στο οποίο θα θέλαμε. Πολλά από τα λάθη της διακυβέρνησης προέκυψαν μέσα από απειρία που αν εισακουγόμασταν πριν την λήψη των αποφάσεων θα τα αποφεύγαμε.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του και για το ζήτημα του ευρύτερου ενδιάμεσου χώρου. «Τα τελευταία χρόνια που βρισκόμαστε στη συγκυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά «η συνεργασία με τα στελέχη της ΔΗΠΑ είναι εποικοδομητική και επιδιώκουμε να αναπτυχθεί» ανέφερε χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο της εκλογικής συνεργασίας το 2026.

Πηγή: Kathimerini

#exAformis

#ExAformis – Το ΑΛΜΑ στο δρόμο προς τις εκλογές | Παρασκευή 19/12 στις 7μμ

Avatar photo

Published

on

Ο Χάρης Θεραπής φιλοξενεί τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, επικεφαλής του ΑΛΜΑ – Πολίτες της Κύπρου, και τον Στέλιο Ξιουρή, σε μια ουσιαστική συζήτηση με επίκεντρο τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εκλογών.

Στην εκπομπή συζητούνται:

  • Η εκτίμηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης του Vouli TV
  • Τα μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες μέσα από τα δεδομένα της έρευνας
  • Η παρουσίαση των βασικών θέσεων και προτεραιοτήτων του κόμματος ΑΛΜΑ

Μια συζήτηση για τις τάσεις, τις επιλογές και το πολιτικό τοπίο όπως διαμορφώνεται στον δρόμο προς τις εκλογές.

exAformis – Πολιτική συζήτηση με ουσία και καθαρό λόγο.
Παρασκευή 19/12 στις 7μμ

📺 Ζωντανά και αποκλειστικά στο Vouli.TV

Continue Reading

ΑΠΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΠΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – Πέμπτη 18/12 στις 9μμ

Avatar photo

Published

on

🗣️ ΑΠΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με τον Πέτρο Φαναρή

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, ο Πέτρος Φαναρής φιλοξενεί στο στούντιο:

🔹 Παναγιώτη Σαββίδη, Οικονομικό Αναλυτή

μια συζήτηση ευθεία, χωρίς φίλτρα, για όσα καθορίζουν την πολιτική και οικονομική πραγματικότητα.

🔍 Στο τραπέζι της συζήτησης:
• Ευχές και πολιτικά μηνύματα ενόψει Χριστουγέννων – τι σημαίνει «Καλά Χριστούγεννα» για την κοινωνία
• Πρωτογενής τομέας και πράσινη πολιτική: η μεγάλη «κολοτούμπα» της Ε.Ε. – ξαφνικά ξεχάστηκαν οι εκπομπές και τα πράσινα αφηγήματα
• Προϋπολογισμός στη Βουλή: τι δείχνουν οι αριθμοί και τι κρύβεται πίσω από τις εξαγγελίες
• Κρατικό μισθολόγιο: οι δηλώσεις Αβέρωφ και οι αυξήσεις – ποιος πληρώνει τελικά τον λογαριασμό
• Παιδεία – συνέχεια και σύγκρουση: κλιμάκωση μέτρων από τους εκπαιδευτικούς για την αξιολόγηση
• Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: αποφάσεις, αντιδράσεις και πολιτικό κόστος

🎯 Καθαρός λόγος
🎯 Οικονομική και πολιτική τεκμηρίωση
🎯 Απλή Πραγματικότητα

🗓️ Πέμπτη 18/12 στις 9μμ 
📺 Αποκλειστικά στο Vouli.TV

Continue Reading

#exAformis

#ExAformis – Αποτελέσματα Διαδικτυακής Δημοσκόπησης | Τετάρτη 17/12 στις 7μμ

Avatar photo

Published

on

Η πολιτική τηλεόραση του Vouli.TV παρουσιάζει τα αποτελέσματα της νέας διαδικτυακής δημοσκόπησης της Unitrust Media Communication, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Ο Χάρης Θεραπής φιλοξενεί τον Δρ Γιάννο Χαραλαμπίδη και τον Δρ Γιάννο Κατσουρίδη σε μια τεκμηριωμένη συζήτηση για τις τάσεις της πρόθεσης ψήφου, τη σύγκριση με το 2021, την ανάγκη πολιτικής ανανέωσης και τον ρόλο των social media.

Συζητάμε:
– Ποιοι προηγούνται στην πρόθεση ψήφου;
– Τι αλλάζει σε σχέση με το 2021;
– Τι καθορίζει την επιλογή ψηφοφόρων;
– Πόσο έντονο είναι το πολιτικό ενδιαφέρον;
– Υπάρχει ανάγκη ανανέωσης;
– Πόσο επηρεάζουν τα social media;

📅 Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025
🕖 19:00
📺 Ζωντανά και αποκλειστικά στο Vouli.TV

Continue Reading
Advertisement

Viral

(c) 2017-25 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia