Off the Record
Ο ΑΚΕΛΙΚΟΣ κατήφορος και η δεύτερη θέση στο ΕΛΑΜ
Άλλη μια δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας και για μια ακόμα φορά οι λεγόμενοι «ΜΕΓΑΛΟΙ» βρίσκονται στα τάρταρα.
ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ μαζεύουν τα κομμάτια τους και αντιλαμβάνονται ότι το ΕΛΑΜ από το Μάη του 2026 και έπειτα θα είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τους αντίπαλος μετά και την καταβύθιση του ΔΗΚΟ και την εξαφάνιση της ΕΔΕΚ.
Μπορεί το ΕΛΑΜ να λαμβάνει ψήφους από τον ΔΗΣΥ και όχι από το ΑΚΕΛ, όμως, ο συνδυασμός των διάφορων ΑΠΟΛΙΤΙΚ κινημάτων (ΑΛΜΑ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) πετσοκόβει από την ΕΖΕΚΙΑ.
Να μου το θυμηθείτε: Μέχρι τις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές, το ΕΛΑΜ θα ανοίξει το δρόμο για την ΔΕΥΤΕΡΗ θέση και ακόμα κάποιοι στο ΑΚΕΛ θα διερωτούνται γιατί πήραν τον δρόμο του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ…
Μην ανησυχείτε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ… Το καλοκαίρι έρχεται και όλα τα κομματικά στελέχη που σας απέμειναν σε συνδυασμό με διάφορους έφηβους (αιώνιους ή μη) θα τρέξουν στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ κάνοντας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ετοιμάζοντας την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
Τελικά, το μονοπάτι το ΕΔΕΚΙΤΙΚΟ θα το πάρουν και άλλα κόμματα. Να δούμε ποιος θα κλείσει την πόρτα…
ΔΡΟΜΕΑΣ
Off the Record
Τα «κερατιάτικα» των νέων μειωμένων εκτιμήσεων
Νέο κόλπο βρήκαν τώρα τελευταία τα γεράκια που καταβροχθίζουν περιουσίες , αφού ούτε λίγο ούτε πολύ εκμεταλλευόμενα την πτώση των τιμών στα σπίτια αλλά και στα ακίνητα γενικότερα από τις νέες εκτιμήσεις έφεραν τα πάνω κάτω στα δάνεια.
Συγκεκριμένα, αν κάποιος είχε ένα δάνειο ενός εκατομμυρίου και έβαζε ως υποθήκη το σπίτι του που άξιζε και αυτό ένα εκατομμύριο ευρώ -και με αυτήν την τιμή, μάλιστα, του το είχε εκτιμήσει και η ίδια η τράπεζα- τώρα το κοστολογούν παραδείγματος χάρη 600 χιλιάδες.
Οπότε αν ο δανειολήπτης αποφασίσει να δώσει το σπίτι του για να ξεχρεώσει θα βρεθεί να χρωστάει ακόμα 400 χιλιάδες ευρώ αν και η εκτιμώμενη αρχικά αξία του ακινήτου του κάλυπτε το αρχικό δάνειο.
Όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό θα βρεθούμε και πάλι προ εκπλήξεων. Εκατοντάδες συμπολίτες μας θα βρεθούν σε δυσχερή οικονομική θέση και δεν θα μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους και θα βρεθούν να χρωστούν και τα λεγόμενα «κερατιάτικα» των νέων μειωμένων εκτιμήσεων.
ΓΕΡΑΚΙΑ
Off the Record
Γη της λαμογιάς και της απατεωνιάς
Από γη της λεμονιάς και της ελιάς που λέει και το τραγούδι μετατραπήκαμε σε μια μέρα σε γη της λαμογιάς και της απατεωνιάς.
Η παράφραση της ατάκας του πρώην Έλληνα ΥΠΕΞ αείμνηστου Θεόδωρου Πάγκαλου παρουσιάζει τα συμβάντα με τις πολιτογραφήσεις. Όλοι αυτοί «Μαζί τα έφαγαν». Πρωτοστάτες -όπως σε όλες τις περιπτώσεις της παρανομίας- τα κόμματα και οι πολιτικοί που αποδεικνύεται ότι έχουν σαν μοναδική τους έγνοια να επωφεληθούν οι ίδιοι.
Δίπλα τους και οι συνήθεις ύποπτοι που δεν είναι άλλοι από δικηγόρους και λογιστές – ελεγκτές οι οποίοι αφού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος δρουν προς όφελος δικό τους και των πελατών τους.
Μαζί τους και τα γνωστά σε όλους όρνεα, οι επονομαζόμενοι σε διάφορα πορίσματα και ως μεσολαβητές.
Σε άλλες σοβαρές χώρες και όχι σε μπανανίες – όπως είναι η χώρα μας- μετά από όλα αυτά τα σκάνδαλα αρκετοί θα παραιτούνταν από ευθιξία και άλλοι θα πήγαιναν τουλάχιστο στο σπίτι τους.
ΛΑΜΟΓΙΟ
Off the Record
Καμένη εμπιστοσύνη:το Ειρήνη-gate «έθαψε επαναθέσμιση» και προοπτική Οδυσσέα
Το ΑΚΕΛ δεν «πάγωσε» τη συνεργασία με τον Οδυσσέας Μιχαηλίδης — την έθαψε. Η κίνηση με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου θεωρήθηκε ωμή πολιτική αυτοαναίρεση την ώρα που ακόμα συζητούσαν.
• Από «αναθέσμιση και νέα πολιτική ηθική» σε πρόωρες προσαρτήσεις προβεβλημένων κομματικών στελεχών. Μοτίβο Κώστα Κώστα, εχθρική στάση προς το Κίνημα Οικολόγων, καμένη εμπιστοσύνη — όλα σε fast forward.
• Παραπολιτικό συμπέρασμα: ο Οδυσσέας πρόλαβε να χάσει το μόνο πραγματικό του κεφάλαιο πριν καν ξεκινήσει επίσημα — την αξιοπιστία. Και αυτό δεν μαζεύεται ούτε με επικοινωνία ούτε με πρόσωπα.
Ο Αναθεσμικός
-
Off the Record3 weeks agoΗ ττενέκκα και το ΕΛΑΜ…
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 week agoΣυντάξεις για ψηφοθηρία: Κρατικό έγκλημα με χρονόμετρο
-
Off the Record4 weeks agoΣΥΚΑΣ: Πολιορκία κομμάτων για να είναι υποψήφιος – Λευκωσιάτικη δημοσκόπηση
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ1 month agoΤο ερώτημα για την Holguín για την UNFICYP και η υπόθεση της Μάμμαρι: γιατί δέχθηκαν επίθεση δύο Ελληνοκύπριοι αγρότες;
-
Off the Record4 weeks agoΑνθρωποφαγία από το ΔΗΣΥ καταγγέλλει ο Τορναρίτης
-
Off the Record1 week agoΑργίες à la carte: κόλλησε ο Κουλάς του ΔηΣυ όταν ρωτήθηκε για τον δήμαρχο Αγίας Νάπας
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ1 week agoBloomberg: Διεθνής κυβερνοεπίθεση πλήττει δεκάδες χώρες – Στο κάδρο και η Κύπρος
-
Άρθρα Χάρη Θεραπή1 month agoΠώς στήνεται ένα πολιτικό «viral σκάνδαλο»
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ1 week agoΜε ψήφους 5-3 απορρίφθηκε η αίτηση Βαρωσιώτου – Προσφυγή στο ΕΔΑΔ
-
Off the Record1 week agoΤο Trident περιμένει ακόμη — και αυτή τη φορά περιμένει εμάς

