Connect with us

Off the Record

Χρύσανθος Σαββίδης θεωρεί Φαίδωνα τροχοπέδη για ανάπτυξη της Πάφου

Avatar photo

Published

on

Ψηλούς τόνους με ανάλογα επίθετα και γεγονότα αναφέρεται το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης έναντι του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, χαρακτηρίζοντας τον σαν την κυριότερη αιτία της μη υλοποίησης σημαντικών έργων στην Πάφο. Μάλιστα τα έργα είναι υψίστης σημασίας, όπως σχολεία αφού κατά τον ΔΗΚΟικό βουλευτή τα προσκόμματα του Φαίδωνα δεν αφήνουν το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην ανέγερση τους.

Από την Επιτροπή Παιδείας της Βουλής και ενώπιον δεκάδων καλεσμένων έως και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Σαββίδης διακηρύττει ότι ο Φαίδωνας κάθε άλλο παρά θετικό στοιχείο είναι για την πόλη της Πάφου, αφού η στάση τους είναι εχθρική και προωθεί κατά το δοκούν έργα που είναι αναγκαία για την πόλη.

Η αντίδραση του Φαίδωνα δεν καταγράφηκε οπόταν και η σιωπή του ενδεχομένως να παραπέμπει σε κάποιου είδους ενοχή για το μπλοκάρισμα των έργων. Περιμένετε στις οθόνες σας και σύντομα θα ξεσπάσει νέος καυγάς των Πάφιων.

Ο ΠΑΦΙΟΣ

 

Off the Record

Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!

Avatar photo

Published

on

«Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους! Εν ήταν καν στο debate τζαι στο τέλος εκατάφερεν να μονοπωλήσει τη συζήτηση. Τούτοι επήαν υποτίθεται να συζητήσουν για ακρίβεια, οικονομία, Κυπριακό τζαι τα προβλήματα του κόσμου, τζαι εκαταντήσαν να παίζουν “ποιος είδεν τον Φούλη τελευταίος;”.

Άμαν ένας που λείπει καταφέρνει να πρωταγωνιστεί παραπάνω που τους παρόντες, τότε μάλλον το πρόβλημα εν ο τρόπος που γίνεται η πολιτική συζήτηση τζαι όι ο… σκαλαπούνταρος.»

Ο Σκαλαπούνταρος

Continue Reading

Off the Record

Ο Γεάδης και οι υπόλοιποι…

Avatar photo

Published

on

Αν υπάρχει ένας ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ που τα αξίζει τα λεφτά του (όπως θα λέγαμε και με ένα πιο πιασάρικο τρόπο) δεν είναι άλλος από τον Γεάδη Γεάδη του ΕΛΑΜ ο οποίος είναι και ο μόνος που τόλμησε και είχε την παρρησία να ζητήσει την απαγόρευση εισόδου των Τούρκων στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

Την ώρα που οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές μας σφυρίζουν αδιάφορα απέναντι στην Τουρκία και φοβούνται μήπως τα κόμματά τους, τους τραβήξουν το αυτί (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία είναι αυτή και τι θα γίνει αν μας τελειώσεις και αυτό το παραμύθι) και αν οι σύμμαχοι τους νεοταξίτες ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  τους κάνουν μούτρα, έρχεται το ΕΛΑΜ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Και δεν είναι μόνο αυτό: ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ είναι ο μοναδικός που κατόρθωσε να γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα της Ελλάδας για το έργο του και όχι για το γάμο του (ΒΛΕΠΕ Φειδία Παναγιώτου).

Η στάση του ΕΛΑΜ, των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του και του ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ τους όσον αφορά στο κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στα εσωτερικά ζητήματα έφερε το εν λόγω κόμμα από το 1% στο να περάσει το 10% με πολλή δουλειά και αφοσίωση στον κύπριο ΠΟΛΙΤΗ.

Η ττενέκκα είναι δύσκολο πράγμα να το διαχειριστούμε και ΟΛΟΙ πρέπει να ξέρουν τι ψηφίζουν…

ΕΛΛΗΝΑΣ

Continue Reading

Off the Record

Ο διαχωρισμός εξουσιών Γ. Εισαγγελέα και η Ειρήνη

Avatar photo

Published

on

Έμεινε στην ιστορία του Ελληνικού κινηματογράφου η αλήστου μνήμης ατάκα του εξαίρετου ηθοποιού Σπύρου  Καλογήρου, προς τον τεράστιο Νίκο Κούρκουλο, « είναι πολλά τα λεφτά Άρη» στην ταινία του Ντίνου Δημόπουλου « Λόλα» . Όταν ο Κούρκουλος βλέποντας τον φίλο και συνεργάτη του Καλογήρου να επιχειρεί να τον σκοτώσει του λέει με απόγνωση και απορία.

«Γιατί θες να με φας;». Και η απάντηση του Καλογήρου έμεινε στην ιστορία, αφού τα χρήματα που πήρε ήταν πολλά. Η έκφραση που γράφτηκε στην ιστορία, παραπέμπει σε υποχώρηση από θέσεις- ιδανικά στον βωμό του χρήματος.

Τι αναμιγνύουμε τώρα τους τεράστιους ηθοποιούς με τους μικρόνοες πολιτικούς του Κυπριστάν , μπορεί και να είναι αδόκιμο αλλά παραλληλισμός που αποδίδει εν μέρει την πραγματικότητα. Γιατί η επιμονή ιδιαίτερα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στον διαχωρισμό εξουσιών Γενικού Εισαγγελέα που δεν ψηφίστηκαν είναι άτοπη και άστοχη.

Για να μην σας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, να επισημάνουμε ότι ο διαχωρισμός των εξουσιών είναι δύσκολη Συνταγματικά υπόθεση και δεν είναι απλό εγχείρημα. . Τα υπόλοιπα που ακούτε είναι κουραφέξαλα. Προς ενημέρωση σας δε, νομοθεσίες εκκρεμούν δεκάδες και αρκετές αφήνονται καθημερινά και αβέρτα στα αζήτητα προς τέρψη και ικανοποίηση αναγκών αλλά και ψηφοφόρων.

ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ

Continue Reading
Advertisement
Off the Record7 hours ago

Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!

voulitv9 hours ago

Παρέμβαση Αναστασιάδη πριν τις εκλογές: «Το δίλημμα είναι σταθερότητα ή αστάθεια»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10 hours ago

Χριστόφιας προς Χρίστου: «Ο πατέρας μου πήγε έφεδρος, άλλοι έψηναν σούβλες»

Βουλευτικές Εκλογές 202610 hours ago

Σε προσωπικό επίπεδο η κόντρα Στεφάνου – Χρίστου με φόντο πατριωτισμό, τουρκικά F-16 και «έλλειψη ορατότητας»

#exAformis10 hours ago

«Φύγαμε και πήραμε μαζί μόνο τις ψυχές μας» – 19 Μαΐου, η ημέρα που ο ελληνισμός θυμάται

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ11 hours ago

Οι τεταμένες σχέσεις Βαρουφάκη – Χάρη Γεωργιάδη την περίοδο της ελληνικής κρίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ11 hours ago

Χριστοδουλίδης: Στόχος η πρώτη πώληση κυπριακού φυσικού αερίου το 2028

Off the Record13 hours ago

Ο Γεάδης και οι υπόλοιποι…

Off the Record14 hours ago

Ο διαχωρισμός εξουσιών Γ. Εισαγγελέα και η Ειρήνη

Βουλευτικές Εκλογές 20261 day ago

Τι δεν επιτρέπεται από την Παρασκευή μέχρι την ημέρα των εκλογών

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia