Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 2 Μαΐου μεταβαίνει ο Πρόεδρος με την Ούρσουλα στον Λίβανο

Published

on

Επίσημη επίσκεψη στον Λίβανο με τη Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, 2 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ανακοίνωσε κατά την άφιξη του στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες το απόγευμα της Τετάρτης. Κατά την πρώτη ημέρα ξεχωρίζουν στην ατζέντα το θέμα της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, και η στρατηγική συζήτηση για τις ευρωτουρκικές σχέσεις.

Αναφορικά με τον Λίβανο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως η κατάσταση στη χώρα και η ανάγκη στήριξης της θα συζητηθεί στο πλαίσιο της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, ενώ πρόσθεσε πως σε συνεννόηση με άλλα κράτη μέλη η Κύπρος θα θέσει το θέμα της ανάγκης επαναξιολόγησης συγκεκριμένων περιοχών της Συρίας ως ασφαλείας.

Σε σχέση με τις ευρωτουρκικές σχέσεις, ο ΠτΔ επεσήμανε πως η συζήτηση των σχέσεων ΕΕ – Τουρκίας ήταν κάτι που η Κύπρος επιδίωκε εδώ και καιρό, και πως η χρονική συγκυρία είναι σημαντική δεδομένων των προσπαθειών που γίνονται από τον ΓΓ του ΟΗΕ για επανέναρξη των συνομιλιών.

Τόνισε πως όλοι οι ηγέτες αντιλαμβάνονται τη σημασία της προόδου στο Κυπριακό για να προχωρήσουν οι ευρωτουρκικές σχέσεις, και υπογράμμισε πως ο στόχος είναι να σταλεί ένα θετικό μήνυμα στην Τουρκία, αλλά πως η πρόοδος εξαρτάται από τη συμπεριφορά της Τουρκίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μέση Ανατολή και Λίβανος

Μιλώντας για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ο ΠτΔ εξέφρασε την ελπίδα «να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης, κάτι που επηρεάζει όχι μόνο τα γειτονικά κράτη, όχι μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Σε αυτό το πλαίσιο, είπε, θα συζητηθεί και η ανάγκη στήριξης του Λιβάνου.

«Η Πρόεδρος της Επιτροπής μόλις με έχει ενημερώσει ότι θα επισκεφτούμε από κοινού τον Λίβανο στις 2 Μαΐου» πρόσθεσε.

Όπως είπε, «στο πλαίσιο της συζήτησης των επιπτώσεων της κατάστασης στη Μέση Ανατολή πρέπει να αγγίξουμε και το μεταναστευτικό».

Η Κύπρος, συνέχισε, «μαζί με άλλα κράτη μέλη που ήδη έχουμε συνεννοηθεί, θα θέσουμε το θέμα της επαναξιολόγησης, να αρχίσει η συζήτηση για επαναξιολόγηση συγκεκριμένων περιοχών ως ασφαλείς περιοχές εντός της Συρίας».

Αναφορικά με το κατά πόσο συζητείται ένα συγκροτημένο πακέτο στήριξης προς τον Λίβανο, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως είναι κάτι το οποίο έχει συζητήσει με την κ. Φον ντερ Λάιεν κατά τη πρόσφατη συνάντησή τους στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια μετέβη στον Λίβανο όπου ενημέρωσε την κυβέρνηση της χώρας.

Πρόσθεσε ακόμα πως την Παρασκευή ο Γάλλος Πρόεδρος θα φιλοξενήσει στο Παρίσι τον Λιβάνιο πρωθυπουργό και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, «σε μια προσπάθεια που γίνεται συνειδητά πλέον συγκεκριμένα από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που ο Λίβανος αντιμετωπίζει και κατ’ επέκταση τα όποια προβλήματα, όπως για παράδειγμα το μεταναστευτικό, που έχει να αντιμετωπίσει η Κυπριακή Δημοκρατία».

Η συζήτηση αυτή, επανέλαβε, είναι σε «άμεση συνάρτηση» με «την ανάγκη να ξεκινήσουμε τη συζήτηση για καθορισμό κάποιων περιοχών στη Συρία, στη βάση πραγματικών δεδομένων, ως ασφαλείς περιοχές».

Σχολιάζοντας ευρύτερα τη συζήτηση που γίνεται για τη Μέση Ανατολή και την έκκληση της ΕΕ για αυτοσυγκράτηση από όλα τα μέρη, ο ΠτΔ τόνισε ότι «είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε να έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις».

Ιδιαίτερα για το θέμα της Μέσης Ανατολής, πέρα από το Ιράν όπου η γραμμή είναι ενιαία, ο ΠτΔ τόνισε ότι «θα πρέπει να αποφευχθούν οποιεσδήποτε ενέργειες για περαιτέρω κλιμάκωση της κρίσης», αλλά την ίδια στιγμή να αναζητηθεί το πώς επαναρχίζει η διαπραγματευτική διαδικασία.

Όσον αφορά τέλος τις ανθρωπιστικές ανάγκες στη Λωρίδα της Γάζας, εξέφρασε την ελπίδα όπως «σύντομα, με την ολοκλήρωση των εργασιών από πλευράς της αμερικανικής κυβέρνησης στη Γάζα, να επαναρχίσει η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας μέσα από την πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Ευρωτουρκικές σχέσεις

Μιλώντας για τη συζήτηση των ευρωτουρκικών, ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε πως θεωρεί «ιδιαίτερα σημαντικό» ότι στη σύνοδο «θα γίνει επιτέλους μια στρατηγική συζήτηση για τις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία».

«Ήταν κάτι που επιδιώκαμε εδώ και καιρό» επεσήμανε, προσθέτοντας ότι «η χρονική συγκυρία είναι σημαντική, λαμβάνοντας υπόψη και την προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών».

«Το Κυπριακό συνδέεται με την πρόοδο των ευρωτουρκικών σχέσεων» συνέχισε, εκφράζοντας την ελπίδα «μέσα από την συζήτηση να δοθεί η θετική διάθεση από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης των κρατών μελών, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας θετικής διάθεσης».

«Μια θετική διάθεση, η εξέλιξη της οποίας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την πρόοδο στο Κυπριακό και χαίρομαι που υπάρχει στο προσχέδιο συγκεκριμένη αναφορά στο θέμα της Κύπρου, στο θέμα της επανέναρξης των συνομιλιών» πρόσθεσε.

Ο ΠτΔ ανέφερε πως μετά τον διορισμό της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ «υπάρχει κινητικότητα» και πως η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα επισκεφθεί κράτη της EE καθώς και τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα βρίσκεται στην Κύπρο. «Ήδη έχουμε διευθετήσει δυο συναντήσεις με την κυρία Ολγκίν» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ συμφωνούν για την ανάγκη διασύνδεσης των ευρωτουρκικών με το Κυπριακό, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως «από τη συζήτηση που έγινε όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία της προόδου στο Κυπριακό για να προχωρήσουν οι ευρωτουρκικές σχέσεις».

Ανέφερε πως οι συζητήσεις για τα συμπεράσματα βρίσκονται στο τρίτο με τέταρτο προσχέδιο «το οποίο θα έρθει ενώπιον των αρχηγών των κρατών μελών και εμείς θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα».

«Είτε το επιθυμεί η Τουρκία, είτε όχι, οι ευρωτουρκικές σχέσεις περνούν και μέσα από το Κυπριακό» τόνισε. «Είμαστε εδώ να δώσουμε, επαναλαμβάνω από την αρχή το έχω αναφέρει, ένα θετικό μήνυμα, η πρόοδος του οποίου εξαρτάται από τη συμπεριφορά της Τουρκίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Πηγή: Kathimerini

EKLOGES2026

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

Avatar photo

Published

on

Το Vouli TV και το CityChannel μεταδίδουν ζωντανά τη μεγάλη εκλογική βραδιά των Βουλευτικών Εκλογών 2026, σε απευθείας σύνδεση με το πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό:

  • Τα πρώτα exit polls
  • Τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις επαρχίες
  • Αναλύσεις και σχόλια για τη νέα σύνθεση της Βουλής
  • Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων
  • Όλες τις εξελίξεις της εκλογικής βραδιάς σε πραγματικό χρόνο

Η ενημέρωση συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με συνεχή ανανέωση αποτελεσμάτων και ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Vouli TV και το CityChannel για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των Βουλευτικών Εκλογών 2026.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε απεργιακή κινητοποίηση οι δεσμοφύλακες της «Ισότητας» έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Avatar photo

Published

on

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρά σήμερα το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της παγκύπριας συντεχνίας Ισότητα. Η απόφαση λήφθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση του κλαδικού συμβουλίου δεσμοφυλάκων, με τη διαμαρτυρία να πραγματοποιείται έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, διεκδικώντας μεταξύ άλλων ασφαλείς συνθήκες εργασίας και σεβασμό προς τον συνδικαλισμό.

Ο κλάδος ζητά, μεταξύ άλλων, άμεση και ουσιαστική συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με τη Συντεχνία, επισημαίνοντας ότι «μέχρι σήμερα αρνείται να μας δει και να μας απαντήσει. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τη σιωπή». Παράλληλα, απαιτεί την άμεση εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης για τους δεσμοφύλακες, το οποίο, όπως αναφέρεται, σήμερα απουσιάζει πλήρως, καθώς και τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας.

Παράλληλα, προβάλλονται διεκδικήσεις που χαρακτηρίζονται ως μη διαπραγματεύσιμες, όπως η άμεση ακύρωση της πειθαρχικής διαδικασίας εις βάρος του Αντιπροέδρου του Κλαδικού Συμβουλίου Δεσμοφυλάκων της συντεχνίας «Ισότητα» στην Κύπρο, καθώς και «κάθε μορφής αντίποινα προς εκλεγμένους συνδικαλιστές».

Η συντεχνία ζητά ακόμη θεσμοθετημένη και υποχρεωτική διαβούλευση για κάθε απόφαση που αφορά το προσωπικό, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή των συντεχνιών στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν τους εργαζομένους αποτελεί πάγια αρχή του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Παράλληλα, απαιτείται «άμεση ανάκληση της παράνομης διαταγής που τιμωρεί όσους κάνουν χρήση άδειας ασθενείας με αποκλεισμό από υπερωρίες», όπως αναφέρεται, ενώ ζητείται η απόσυρση και επανεξέταση των σχετικών πρωτοκόλλων μέσα από ουσιαστική διαβούλευση με τη συντεχνία και η επαναφορά τους σε πιλοτική εφαρμογή μέχρι την τελική αξιολόγησή τους. Επιπρόσθετα, ζητείται αλλαγή του οργανογράμματος και «διορισμός ανεξάρτητου Διευθυντή Φυλακών, εκτός Στρατού και Αστυνομίας, με αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία στη σωφρονιστική πολιτική». Παράλληλα, προτείνεται η τοποθέτηση τεσσάρων λειτουργών αμέσως κάτω από τον Διευθυντή, με εξειδίκευση στην εγκληματολογία και τη διοίκηση προσωπικού.

Η συντεχνία διαμηνύει ότι, σε περίπτωση που οι πιο πάνω διεκδικήσεις δεν ικανοποιηθούν, «θα κλιμακώσουμε εκ νέου τα μέτρα μας, με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο που διαθέτει το συνδικαλιστικό κίνημα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της απεργίας, από τον Δεκέμβριο του 2025, όταν ο Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος Τύπου της Συντεχνίας, Γιώργος Μαλτέζος, έφερε δημόσια στο προσκήνιο ζητήματα υπερπληθυσμού, διακίνησης ναρκωτικών και υποστελέχωσης στις Φυλακές, άρχισε — όπως υποστηρίζεται — μια μεθοδευμένη προσπάθεια στοχοποίησής του.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και σε πρόσφατη διαταγή, σύμφωνα με την οποία εργαζόμενοι που λαμβάνουν άδεια ασθενείας αποκλείονται από υπερωριακή εργασία για δέκα ημέρες. Η συντεχνία χαρακτηρίζει το μέτρο παράνομο και τιμωρητικό, υποστηρίζοντας ότι συγκρούεται με βασικές αρχές του ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες εργασίας, η συντεχνία καταγγέλλει σοβαρή υποστελέχωση, με αναλογίες που — όπως αναφέρει — φθάνουν σε έναν δεσμοφύλακα ανά 60 έως 70 κρατούμενους ή δύο δεσμοφύλακες ανά 100 έως 120 κρατούμενους, γεγονός που, σύμφωνα με τη συντεχνία, καθιστά αδύνατη την ασφαλή λειτουργία των πτερύγων.

Η συντεχνία σημειώνει ακόμη ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι δεσμοφύλακες παραμένουν κλειδωμένοι εντός των πτερύγων μαζί με τους κρατουμένους κατά τη διάρκεια της βάρδιας, χωρίς άμεση δυνατότητα απομάκρυνσης ή ενίσχυσης, κάτι που — όπως υποστηρίζει — θέτει σε κίνδυνο τόσο το προσωπικό όσο και τους ίδιους τους κρατουμένους. Προσθέτει δε ότι οι καταγγελίες της επιβεβαιώνονται, όπως αναφέρει, από αποφάσεις του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας και παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά των Βασανιστηρίων, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει τις διεκδικήσεις της χωρίς υπαναχωρήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Avatar photo

Published

on

Μετά και την άμεση αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης στην πρόσφατη απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας για τροποποίηση του ωραρίου των μελών ενός ιδιαίτερα νευραλγικού τμήματος, καταβάλλονται πλέον προσπάθειες εξεύρεσης κοινής γραμμής επικοινωνίας, τόσο για το καλό των αστυνομικών όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Ο Κώστας Φυτιρής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Θεμιστός Αρναούτης, εκφράζοντάς του τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των δύο, τη στιγμή που οι διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ τους φαίνεται να συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών παρουσίας του κ. Φυτιρή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αφορούσε την αλλαγή του ωραρίου περίπου 1.300 αστυνομικών που εργάζονται σε σύστημα βάρδιας. Το θέμα προέκυψε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Φυτιρή, ο οποίος βρέθηκε εκ των υστέρων να διαχειρίζεται τις έντονες αντιδράσεις των αστυνομικών και ιδιαίτερα της συντεχνίας Ισότητα.

Κατά το ενδιάμεσο διάστημα προέκυψαν και άλλες, μικρότερης έντασης, διαφωνίες, όπως στην περίπτωση της ενημέρωσης του Υπουργού από τον Αρχηγό σχετικά με το αν ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης παρέδωσε ή όχι έγγραφο όταν προσήλθε στην Αστυνομία.

Αρχικά, όπως αναφέρθηκε στον Υπουργό, ο δημοσιογράφος δεν είχε παραδώσει οποιοδήποτε έγγραφο. Στη συνέχεια όμως, και μετά από παρέμβαση του ίδιου του Δρουσιώτη, διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει έγγραφο 14 σελίδων.

Η μεγαλύτερη ωστόσο ένταση μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να προκλήθηκε κατά την κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιά τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οδηγίες που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση και τον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας ήταν να μην επιτραπεί το κλείσιμο του κόμβου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των πολιτών αλλά και των Ευρωπαίων ηγετών που βρίσκονταν τότε στην Κύπρο.

Παρά τις οδηγίες, οι κτηνοτρόφοι προχώρησαν στον αποκλεισμό του κόμβου, με αποτέλεσμα οι ξένοι ηγέτες να μεταφερθούν μέσω παρακαμπτήριων δρόμων προς την Αγία Νάπα. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε κυβερνητικούς κύκλους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Αρχηγός Αστυνομίας όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κλήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον Νίκος Χριστοδουλίδης.

Νέα ένταση σημειώθηκε και προχθές, έπειτα από την ανακοίνωση για επέκταση των αλλαγών στο ωράριο των αστυνομικών που υπηρετούν στους Ουλαμούς Πρόληψης Εγκλημάτων.

Ο αρμόδιος Υπουργός φέρεται να αντέδρασε έντονα, καθώς ενημερώθηκε για τις αλλαγές μέσω των ΜΜΕ, επικοινωνώντας αμέσως με τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει βαρύ, ενώ για τη νέα διαφωνία έχει ενημερωθεί και το Προεδρικό.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Φυτιρής ανέφερε ότι είχε συνομιλία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και πως θα υπάρξει νέα συζήτηση με στόχο την εξεύρεση «χρυσής τομής».

«Η χρυσή τομή είναι να λειτουργεί σωστά η κοινωνία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα οι αστυνομικοί να διατηρούν το ηθικό τους», σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα χειριστεί το θέμα στο πλαίσιο των εξουσιών που του παρέχει η νομοθεσία.

Όπως ανέφερε, ο ρόλος του είναι η εποπτεία της Αστυνομίας. «Στηρίζω την Αστυνομία και εκδίδω οδηγίες που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής της προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος», δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι το θέμα θα επιλυθεί.

Η ενόχληση του Υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με το γεγονός ότι οι αλλαγές επηρεάζουν άμεσα ζητήματα πρόληψης, αστυνόμευσης αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Έντονη ήταν χθες και η αντίδραση του προέδρου του Κλάδου Αστυνομίας της Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης, αναφορικά με τις αλλαγές στο ωράριο των αστυνομικών της πρώτης γραμμής.

Όπως ανέφερε, αποκρύφθηκαν από τον Υπουργό τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν τις ημεραργίες των αστυνομικών, ενώ προειδοποίησε ότι «με τις μονομερείς αλλαγές που προχώρησε ο Αρχηγός χωρίς διαβούλευση, η πρώτη γραμμή της Αστυνομίας καταρρέει, έχει εξαντληθεί και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε ακόμη ότι «προχθές, χωρίς καμία διαβούλευση, ανακοινώθηκαν αλλαγές για το πρώτο 24ωρο τμήμα, το ΟΠΕ, μόλις τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να τροποποιηθούν όλα τα επιχειρησιακά καθήκοντα που είχαν ήδη καθοριστεί τόσο για τις εκλογές όσο και για τον τελικό κυπέλλου».

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 hours ago

Βουλευτικές εκλογές 2026 – Αναλυτικά αποτελέσματα και κατανομή εδρών

Off the Record6 hours ago

Όταν έκλαψε ο Φειδίας

Off the Record7 hours ago

Καλύτερα να μας λένε γραφικούς και ξεπερασμένους παρά ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ

EKLOGES20261 day ago

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

EKLOGES20263 days ago

EKLOGES2026 – H τελική της προεκλογικής περιόδου με χιούμορ! | Παρασκευή 22/05 στις 7μμ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 days ago

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος στους πρωταγωνιστές ανάπτυξης της ΕΕ το 2026

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ3 days ago

Σε απεργιακή κινητοποίηση οι δεσμοφύλακες της «Ισότητας» έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 days ago

Συμβουλευτικός ρόλος με αυστηρούς ”όρους” για τον Παπαναστασίου σε εταιρεία ορυκτών

Βουλευτικές Εκλογές 20264 days ago

Προεκλογικός πυρετός: Τα τελευταία χαρτιά των κομμάτων πριν την κάλπη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ4 days ago

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia