Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, το απόγευμα της 31ης Ιανουαρίου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εις μνήμη του Ζακ Ντελόρ, ενώ το βράδυ αναμένεται να παρακαθίσει στο δείπνο που θα παραθέτει προς τιμή των ηγετών ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Το πρωί της επομένης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενώ ακολούθως θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τις οποίες θα απασχολήσουν θέματα που άπτονται της αναθεώρησης του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου, η κατάσταση στην Ουκρανία και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Αντωνίου, τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Βίκτωρα Παπαδόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες, θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.