Ξεκαθαρίζει σιγά- σιγά το σκηνικό στην Πινδάρου και τις αποφάσεις της για τις προεδρικές εκλογές. Η δήλωση αρχικά του Νίκου Χριστοδουλίδη χθες το απόγευμα και εν συνεχεία, η μετάβαση του ιδίου και της ομάδας του στην Πινδάρου, ήταν η τελευταία πράξη της χθεσινής μέρας και των επαφών που έγιναν. Ήταν όμως η κατάληξη των διεργασιών που είχαν ξεκινήσει από νωρίς χθες το πρωί, με αφετηρία τον Λόφο του Προεδρικού. Τη επίσκεψης Χριστοδουλίδη, είχε προηγηθεί η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και την ομάδα του επιτελείου του.  Το σκηνικό όμως είχε τροχιοδρομηθεί νωρίτερα, αρχικά με τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο το πρωί και εν συνεχεία με τη συνεδρία του εκτελεστικού γραφείου. Το δίλημμα, είναι ξεκάθαρο για τη σημερινή συνεδρία.

Παρά την περιρρέουσα που δημιουργήθηκε στο χώρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, από τις παρεμβάσεις κατά κύριο λόγο στα κοινωνικά δίκτυα, για στήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη, σημαίνοντα στελέχη ξεκαθαρίζουν ότι σε καμιά φάση δεν έπεσε στο τραπέζι πόσο μάλλον δεν συζητήθηκε μια τέτοια πρόταση.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, δύο ήταν οι προτάσεις που απασχόλησαν ως κατευθυντήριες θέσεις για να καταλήξουν στα κομματικά συλλογικά όργανα:

Στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, με διαφορετικές εκφάνσεις.  Κατά βούληση και κατά βούληση που να δείχνει όμως Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πηγή: philenews.com.cy

Vouli TV