Συνεχίζονται και σήμερα (14/6) οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εταιρειών  ΕΜΕΛ (Λεμεσού), ΖΗΝΩΝ (Λάρνακας),ΟΣΕΑ (Αμμοχώστου), ΟΣΥΠΑ (Πάφου) και ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ενάντια στις μεθοδεύσεις σε σχέση με τον διαγωνισμό για τις δημόσιες συγκοινωνίες του 2020-30.

Σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, εκτός Λευκωσίας, λεωφορεία των εταιρειών μας βρίσκονται παρκαρισμένα σε χώρους που δεν παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, με αναρτημένα πανό διαμαρτυρίας.

Δίνουμε αρκετό χρόνο στην εκτελεστική εξουσία να παρέμβει δυναμικά για αποφυγή του μεγαλύτερου εγκλήματος στο χώρο των δημοσίων συγκοινωνιών. Ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη, να γίνουν σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις και να ακυρωθεί άμεσα η κοινοπραξία ισπανικών συμφερόντων, προστατεύοντας τις εκατοντάδες εργαζομένους και τις οικογένειες τους.

Οι κινητοποιήσεις μας εντατικοποιούνται με την εξαγγελία εικοσιτετράωρης στάσης εργασίας όλων των εταιρειών Παγκύπρια την ερχόμενη Τετάρτη 17/6, από τις 5πμ. Για μία ακόμη φορά εκφράζουμε την θλίψη μας για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και ζητάμε την κατανόηση και συμπαράσταση τους στα δίκαια αιτήματα μας.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες, ότι οι εταιρείες μας δεν πρόκειται να θυματοποιηθούν και αναλόγως των εξελίξεων δεν αποκλείεται και η επ’ αόριστόν απεργία.


Συντονιστική Επιτροπή εταιρειών
ΕΜΕΛ- ΖΗΝΩΝ –
INTERCITY– ΟΣΕΑ – ΟΣΥΠΑ
Τηλ. Επικοινωνίας 95 75 00 55

Vouli TV