Μετά τους δήμους Έγκωμης, Στροβόλου και Λακατάμιας, όπου στελέχη του ΔΗΣΥ διεκδικούν τους δημαρχιακούς θώκους παρά το γεγονός ότι το κόμμα τους αποφάσισε να στηρίξει άλλους υποψήφιους, πλέον και στη Λάρνακα το κυβερνών κόμμα καλείται να διαχειριστεί μια ανάλογη κατάσταση.
πλέον και στη Λάρνακα το κυβερνών κόμμα καλείται να διαχειριστεί μια ανάλογη κατάσταση.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως απότοκο της ψεσινής εξαγγελίας ανεξάρτητης υποψηφιότητας από τον Λούη Δημητρίου, ο οποίος κατά την εσωκομματική διαδικασία που έλαβε χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε διεκδικήσει-μεταξύ άλλων- το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου που θα υποστήριζε ο ΔΗΣΥ στη Λάρνακα. Υπενθυμίζεται πως βάσει της σχετικής απόφασης που έλαβε το Πολιτικό Γραφείο της παράταξης, ο ΔΗΣΥ υποστηρίζει στη Λάρνακα τον προερχόμενο από το ΔΗΚΟ Αλέξη Μιχαηλίδη.

Η εξαγγελία Δημητρίου
Εξαγγέλλοντας χθες την υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Λάρνακας, ο Λούης Δημητρίου αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων για τα οποία, όπως είπε, έχει ετοιμάσει το πλάνο δράσης και τα οποία έχουν να κάνουν με την καθαριότητα της πόλης, την επιδιόρθωση δρόμων, την ανάπλαση της Αλυκής με δημιουργία ποδηλατοδρόμου 22 χιλιομέτρων, τη Μαρίνα Λάρνακας, τη δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής, την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της πόλης, την αποχώρηση των δεξαμενών πετρελαίου, του διαχειριστικού σχεδίου (master plan) για την περιοχή Μακένζι και την ανάπτυξη σε θρησκευτικό και αθλητικό τουρισμό. «Έφτασε η ώρα η πόλη να γυρίσει σελίδα. Να αποκτήσει τον δυναμισμό και να διεκδικεί ότι της στέρησαν τόσα χρόνια. Έφτασε η ώρα ο δήμαρχος να ακούει τις εισηγήσεις των οργανωμένων συνόλων της πόλης και όλοι να προχωρήσουμε στο δρόμο της προόδου», υπογράμμισε ο κ. Δημητρίου.

Πηγή: reporter.com.cy

Vouli TV