Ένα από τα πολλά σημεία που θα προχωρήσει στην λεπτομερή διερεύνηση το θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 14/09 στην Επαρχία Λεμεσού, είναι το αν η 18χρονη που έχασε την ζωή της και ο 21χρονος οδηγός φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Σε δηλώσεις στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού κ. Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε πως από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην φορούσαν και οι δυο ζώνη ασφαλείας, ωστόσο το όχημα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση πράγμα που καθιστά δύσκολο το έργο των Αρχών.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 21χρονου o κ. Μιχαήλ ανέφερε στο ThemaOnline πως δεν είναι σοβαρή, ωστόσο κρατήθηκε στο Νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Επίσης ο κ. Μιχαήλ σημείωσε πως τα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητο έδειξαν πως πιθανόν ο 21χρονος να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (14/09), στον κύριο δρόμο Κυβίδων – Καντού της Επαρχίας Λεμεσού, όταν το όχημα που οδηγούσε 21χρονος ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας.

Η 18χρονη Κατερίνα Χαραλάμπους (εγκυμονούσα και μητέρα δύο παιδιών) εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο το θάνατο λίγα μέτρα πιο κάτω, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Από τον οδηγό λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις.

Vouli TV