Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Avatar photo

Published

on

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα ισχυρά μέτρα που ανακοινώθηκαν χτες μετά το πέρας της έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, για αντιμετώπιση της Πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το πέρας της συνεδρίας, «με βάση τις επισημάνσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τα δεδομένα όπως διαφοροποιούνται, δυστυχώς, καθημερινά, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κύπρο, το Υπουργικό Συμβούλιο θεωρεί πως η Κύπρος αντιμετωπίζει συνθήκες εκτάκτου ανάγκης».

Έτσι, η κυβέρνηση εξήγγειλε πρόσθετα μέτρα, πέραν από αυτά που είχαν εξαγγελθεί κατά το διάγγελμα του Προέδρου την περασμένη Παρασκευή, για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας όσο και τη διασφάλιση της οικονομικής επιβίωσης των εργαζομένων, των επιχειρήσεων, των οικονομικά ευάλωτων ομάδων και της οικονομίας ευρύτερα.

Τα μέτρα της Κυβέρνησης:

-Η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία των προσώπων που ανέφερε ο Πρόεδρος στο διάγγελμα του (Κύπριοι πολίτες, Νόμιμα διαμένοντες στην Κυπριακή Δημοκρατία, Ευρωπαίοι υπήκοοι ή υπήκοοι τρίτων χωρών που εργάζονται στην Δημοκρατία, υπήκοοι χωρών που ευρίσκονται σε εντεταλμένη διπλωματική υπηρεσία ή αποστολή, δυνάμει διμερών ή διεθνών συμβάσεων, μεμονωμένες περιπτώσεις Ευρωπαίων υπηκόων ή υπηκόων από τρίτες χώρες για αναπόφευκτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, νοουμένου ότι έχει εξασφαλιστεί σχετική άδεια από το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο και ευρωπαίοι υπήκοοι ή υπήκοοι τρίτων χωρών που φοιτούν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κυπριακή Δημοκρατία) θα επιτρέπεται μόνο σε όσους κατά την άφιξη τους προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση εξέτασης του κορωνοϊού από πιστοποιημένα ιατρικά κέντρα από τη χώρα προέλευσης τους.Όσοι εκπληρούν τις εν λόγω προϋποθέσεις, θα τίθενται υποχρεωτικά υπό περιορισμό (καραντίνα) για 14 μέρες, σε χώρους φιλοξενίας που θα καθορίζει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Υπουργός Υγείας ξεκαθάρισαν πως δεν θα επιτρέπεται σε κανένα η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία εάν δεν πληροί αυτά τα κριτήρια.

-Όσον αφορά τους φοιτητές που θα επιλέξουν να παραμείνουν στους χώρους φοίτησης, θα τους παραχωρηθεί επίδομα ύψους 750 ευρώ. Η παρούσα απόφαση τίθεται σε εφαρμογή από την 6η μετά μεσημβρινή της 16ης Μαρτίου, 2020 και θα ισχύει μέχρι την 30η Απριλίου του 2020.

Η πιο πάνω απόφαση ισχύει και δια όσους διέρχονται από τα σημεία διέλευσης μεταξύ ελευθέρων και κατεχομένων περιοχών, εκτός από καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους και μετά από έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών.

– Διάθεση ποσού ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για σκοπούς ενίσχυσης της δημόσιας υγείας.

– Αναστολή εργασιών συγκεκριμένων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όπως αναστείλουν τη λειτουργία από τις 6πμ της 16ης Μαρτίου και για περίοδο 4 εβδομάδων οι πιο κάτω επιχειρήσεις:

Εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα,

Καφετέριες, καφενεία, μπαρ και όλες οι επιχειρήσεις εστίασης με εξαίρεση εκείνες που προσφέρουν ή που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες κατ’ οίκον διανομής,

Κέντρα διασκέδασης,

Κινηματογράφοι, θέατρα και αίθουσες θεαμάτων,

Βιβλιοθήκες,

Μουσεία, αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι,

Πρακτορεία τυχερών παιγνιδιών, καζίνο, κλπ,

Αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικοί όμιλοι, πολιτιστικοί όμιλοι και σωματεία,

Θεματικά πάρκα (λούνα πάρκ κλπ), και

Κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής-μασάζ.

Νοουμένου ότι λαμβάνουν υποχρεωτικά και τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, οι επιχειρήσεις μπορούν να εκτελούν κεκλεισμένων των θυρών διοικητικές ή άλλες εργασίες.

Για λόγους ασφάλειας υγείας και εύρυθμης λειτουργίας της κοινότητας, παραμένουν ανοικτές οι πιο κάτω κατηγορίες επιχειρήσεων:

Λιανεμπόριο τροφίμων (π.χ. υπεραγορές εφόσον θα τηρείται το μέτρο της παρουσίας στον ίδιο χώρο ανά πάσα στιγμή αριθμού ατόμων συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων, που δεν θα υπερβαίνει το ένα άτομο ανά 8 τ.μ. ωφέλιμου χώρου),

Φαρμακεία,

Ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας (κλινικά εργαστήρια),

Λαϊκές αγορές,

Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία (χωρίς τραπεζο-καθίσματα),

Βενζινάδικα, και

Περίπτερα.

Διευκρινίζεται ότι οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία αναστολής των εργασιών τους, μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες τους διασφαλίζοντας ότι στον χώρο εργασίας δεν θα υπάρχουν πέραν των πέντε εργαζομένων.

Όλες οι άλλες επιχειρήσεις που δεν αναφέρονται τις πιο πάνω κατηγορίες, μπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, δεδομένου ότι θα τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και προστασίας του προσωπικού και του χώρου.

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των ξενοδοχείων, αυτά αναστέλλουν τις εργασίες τους μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Προς εξυπηρέτηση των υφιστάμενων πελατών τους, δύνανται να συνεχίσουν τη λειτουργία τους για περίοδο έξι ημερών από σήμερα.

Αναφορικά με την εξυπηρέτηση κοινού από επιχειρήσεις ιδιωτικού, δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, επισημαίνεται ότι ισχύει αυστηρά ότι δεν πρέπει η παρουσία ατόμων στον χώρο εξυπηρέτησης να υπερβαίνει το ένα άτομο ανά 8 τετραγωνικά μέτρα. Ενδεικτικά, χώρος εξυπηρέτησης κοινού νοούνται τα υποκαταστήματα των τραπεζών, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, τα κέντρα εξόφλησης λογαριασμών, κοκ.

– Τα Ξενοδοχεία αναστέλλουν τις εργασίες τους μέχρι τις 30/04/2020.

Για εξυπηρέτηση των υφιστάμενων πελατών τους μπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους για περίοδο 6 ημερών.

– Όσον αφορά τον δημόσιο τομέα, εξουσιοδοτήθηκαν οι Υπουργοί για καταρτισμό σχεδίου λειτουργίας έκτακτης ανάγκης.

– Μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατία η Αρχιεπισκοπή κάλεσε τους πιστούς να απέχουν από τις λειτουργίες μέχρι τις 10 Απριλίου ούτως ώστε να προστατευθούν από τον ιό.

– Μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τους εργαζομένους και τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Δείτε αναλυτικά εδώ το «Πρόγραμμα Στήριξης» της Κυβέρνησης.

Διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα έδωσαν οι Υπουργοί Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας

Διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα που εξήγγειλ η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, έδωσαν οι Υπουργοί Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο πλαίσιο κοινής δημοσιογραφικής διάσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι είναι «μια εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν έχουμε βιώσει ξανά ως χώρα και καμία κυβερνητική πολιτική όσο καλά μελετημένη και να είναι δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συλλογική και ατομική ευθύνη που πρέπει να έχουμε όλοι».

«Μείνετε σπίτι, δουλέψτε από το σπίτι, σταματήστε τις αχρείαστες μετακινήσεις, από τις κυβερνητικές πολιτικές μπορεί να παρουσιαστούν πρακτικά προβλήματα», είπε και πρόσθεσε ότι «είναι μια δοκιμασία για όλους μας».

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι είναι αυτονόητο ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα και ότι η Κύπρος από την αρχή προχωρεί σε άμεσο εντοπισμό και ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων και τίθενται σε αυτοπεριορισμό με στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης.

Ενδεικτικά είπε ότι σε αναλογία αριθμού η Κύπρος έχει διενεργήσει τον πιο μεγάλο αριθμό εξετάσεων μαζί με την Ιταλία, ενώ σε απόλυτο αριθμό έχει διενεργήσει πιο πολλές εξετάσεις από πολύ πιο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο θα επηρεάσει το χρέος και την ανάπτυξη αυτή η κατάσταση, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης ανέφερε ότι «επιβεβαιώνεται η κυβερνητική πολιτική η οποία έχει κατακριθεί τα περασμένα χρόνια, ότι η δημοσιονομική πολιτική πρέπει να είναι συνετή μέσω ισοζυγισμένων προϋπολογισμών ή πλεονασμάτων, ούτως ώστε να έχουμε ένα σημαντικό μαξιλάρι, να έχουμε εργαλεία την ώρα της ανάγκης».

Ήταν μια πολιτική η οποία αμφισβητήθηκε, είπε, προσθέτοντας ότι «αν δεν ασκούσαμε αυτή την συνετή δημοσιονομική πολιτική τότε σήμερα δεν θα ήμασταν στη θέση να μπορούμε να παρέμβουμε δυναμικά στην οικονομία, για να προστατέψουμε και να θωρακίσουμε το σύστημα υγείας, το οποίο δοκιμάζεται, το δίχτυ κοινωνικής προστασίας ή την κυπριακή επιχείρηση και τον μικρομεσαίο».

Σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών «είναι καθήκον μας στα πλαίσια του δυνατού αυτή την περίοδο να στηρίξουμε την οικονομία. Αυτό κάνουμε». Σε δύο- τρεις μήνες, εκτίμησε, «ενδεχομένως θα ξέρουμε ποιες θα είναι οι δημοσιονομικές επιπτώσεις». Σίγουρα, πρόσθεσε, δεν μιλάμε για τα πλεονάσματα τα οποία είχαμε, δεν μιλάμε για ρυθμό ανάπτυξης του 2,8% ή 2,9% για το χρόνο και δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε. Αλλά, ανέφερε, και στην ΕΕ υπάρχει αναθεώρηση των προβλέψεων.

«Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα αρχίσει να ανακάμπτει η οικονομία, μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα, να καταφέρουμε να περιορίσουμε τον ιό, αυτό που προέχει αυτή την στιγμή και για την οικονομία, γιατί η οικονομία είναι η κοινωνία, είναι να εμποδίσουμε την ταχεία διασπορά του ιού, των κρουσμάτων στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό». Και αυτό, πρόσθεσε ο κ. Πετρίδης, «θα έχει πολύ περισσότερες θετικές συνέπειες και στην οικονομία και στην κοινωνία στο μακροπρόθεσμο. Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω ακριβείς προβλέψεις», είπε.

Ο κ. Πετρίδης είπε ότι από τα μέτρα που έχουν ληφθεί νομοθετική ρύθμιση χρειάζονται τα μέτρα για την προσωρινή μείωση του ΦΠΑ, για τη μη καταβολή των αυξημένων εισφορών για το ΓεΣΥ αλλά και για αρκετά θέματα που εμπίπτουν στα μέτρα του πακέτου που αφορούν την κοινωνική προστασία.

«Έχω ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Γενικό Εισαγγελέα και θα βρεθούμε αύριο ή μεθαύριο ούτως ώστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πάρουμε τη σύμφωνο γνώμη του ούτως ώστε να κατατεθούν στη Βουλή. Από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών και Υπουργείου Εργασίας τα νομοσχέδια είναι ήδη έτοιμα», είπε και πρόσθεσε ότι εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά και από τη διαβούλευση με τα κόμματα τα οποία έχουν εκφράσει τη θέλησή τους για τη νομοθετική ρύθμιση των μέτρων, αυτό θα γίνει το ταχύτερο δυνατόν.

Για τον τουριστικό τομέα, είπε ότι είναι σε επικοινωνία με τον υφυπουργό Τουρισμό όσον αφορά την πραγματοποίηση εκστρατεία ανάκαμψης του τομέα την περίοδο μετά τον Ιούνη και για τον χειμερινή τουρισμό. Εξέφρασε, επίσης, την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα.

Σε ερώτηση τι γίνεται από όσους φτάνουν αύριο στα αεροδρόμια της Κύπρου μετά τις 1800, ο Υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι από τις 1800 αύριο και μέχρι τις 30 Απριλίου θα επιτρέπεται η είσοδος στην Δημοκρατία μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εξέτασης για τον κορωνοϊό από εργαστήρια αναφοράς τα οποία είναι κρατικά στην χώρα αναχώρησης τους ή έχουν συμφωνία με το κράτος για να διεξάγουν εργαστηριακές αναλύσεις.

Είπε επίσης ότι έχει εκδοθεί οδηγία NOTAM από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με βάση το οποίο οι αεροπορικές εταιρείες δεν μπορούν να επιτρέψουν την επιβίβαση κάποιου στο αεροπλάνο αν δεν έχουν το πιστοποιητικό να επιβιβαστούν.

«Προτρέπω τον κόσμο αν δεν έχει αυτό το πιστοποιητικό να μην μπει καν στον κόπο να πάει στο αεροδρόμιο στην χώρα αναχώρησης», τόνισε. Πρόσθεσε ότι όσοι έρθουν και έχουν πιστοποιητικό και πάλι προληπτικά θα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 μέρες, σε χώρους που έχει εξεύρει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Σε ερώτηση για το Ηνωμένο Βασίλειο συγκεκριμένα, είπε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε εξαίρεση για κανένα. Αν δεν κάνουν εξετάσεις δυστυχώς θα πρέπει να μείνουν στην Αγγλία»

Σε δική του παρέμβαση στο ζήτημα, ο κ. Πετρίδης ανέφερε ότι ο σκοπός δεν είναι να διευκολυνθεί η κάθοδος. Το ορθό είναι να μην έρθουν οι φοιτητές στην Κύπρο. Και γι αυτό παίρνουμε αυστηρά μέτρα. Τα αυστηρά μέτρα τα οποία παίρνουμε είναι σκοπούς δημόσιας υγείας. Έδωσε το παράδειγμα της Κίνας όπου το 80% του ιού έγινε από συγγενικά πρόσωπα.

«Η παράκληση και η έκκληση είναι ότι τα άτομα αυτά πρέπει να μείνουν στο εξωτερικό γι αυτή την περίοδο», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «χρειάζονται αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσουμε την δημόσια υγεία».

LIVE

65η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΟΕΒ 2026, Τρίτη 28 Απριλίου, 12:00

Avatar photo

Published

on

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) πραγματοποιεί την 65η Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 28 Απριλίου, 12:00, στις 12:00 το μεσημέρι.στο The Landmark Nicosia.

Η συνέλευση αποτελεί κορυφαίο θεσμό για τον κυπριακό επιχειρηματικό κόσμο, προσφέροντας πλαίσιο διαλόγου για την οικονομία, τις προκλήσεις των επιχειρήσεων και τις στρατηγικές ανάπτυξης. Αναμένονται τοποθετήσεις εκπροσώπων της πολιτείας και φορέων, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, την καινοτομία και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Η ΟΕΒ συνεχίζει να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην ενδυνάμωση της κυπριακής οικονομίας και του ιδιωτικού τομέα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το VOULI TV και CityChannel.live.

Continue Reading

THE DUEL - VouliTV LIVE DEBATE

THE DUEL «ΔΗΚΟ vs ΑΛΜΑ», Παρασκευή 24/04 στις 5μμ

Avatar photo

Published

on

Η πολιτική αντιπαράθεση συνεχίζεται μέσα από το δυναμικό format debate του Vouli.TV, The Duel, αναδεικνύοντας τα ζητήματα που απασχολούν άμεσα την κοινωνία.

Στο νέο επεισόδιο, φιλοξενούνται:
▪️ Αντωνία Φράγκου, υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας με το ΔΗΚΟ
▪️ Ανδρούλλα Καμιναρά, υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας με το ΑΛΜΑ

Οι δύο υποψήφιες διασταυρώνουν επιχειρήματα σε πέντε βασικές θεματικές ενότητες που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών:

🔹 Κοινωνική Δικαιοσύνη – Άμεσα εφαρμόσιμες πολιτικές και όχι θεωρητικές προσεγγίσεις
🔹 Ενέργεια & ΑΠΕ – Προκλήσεις και ευθύνες για τη μη πλήρη αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
🔹 Στεγαστικό – Μέτρα για την αντιμετώπιση της αύξησης των ενοικίων και της δυσκολίας πρόσβασης σε κατοικία
🔹 Διαφθορά – Συγκεκριμένες προτάσεις για αποτελεσματική αντιμετώπιση και ενίσχυση της λογοδοσίας
🔹 Νέοι & Μέλλον – Πολιτικές που θα δώσουν κίνητρα στους νέους να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στην Κύπρο

Με αυστηρό χρόνο, σαφείς κανόνες και εστίαση στην ουσία, το The Duel προωθεί έναν άμεσο και ουσιαστικό δημόσιο διάλογο.

⚔️ DUEL: ΔΗΚΟ vs ΑΛΜΑ

📺 Η εκπομπή προβάλλεται στο Vouli.TV.

 

Continue Reading

THE DUEL - VouliTV LIVE DEBATE

THE DUEL «ΑΚΕΛ vs ΔΗΣΥ», Πέμπτη 23/04 στις 5μμ

Avatar photo

Published

on

Η οικονομία δεν είναι αριθμοί. Είναι η καθημερινότητά μας.

Στο νέο επεισόδιο του The Duel, η πολιτική σύγκρουση περνά στο πιο κρίσιμο πεδίο:
ακρίβεια, μισθοί, φορολογία, εκποιήσεις και το μέλλον των νέων.

Στο στούντιο:
▪️ Μάριος Ηλία, υποψήφιος Βουλευτής Λευκωσίας με τον ΔΗΣΥ
▪️ Χάρης Πολυκάρπου, υποψήφιος Βουλευτής Λευκωσίας με το ΑΚΕΛ

Πέντε θεματικές.
Καθαρές ερωτήσεις.
Χωρίς υπεκφυγές.

👉 Η οικονομία πάει καλά ή όχι;
👉 Γιατί ο μισθός δεν φτάνει;
👉 Ποιος πληρώνει την ακρίβεια;
👉 Εκποιήσεις: τράπεζες ή κοινωνία;
👉 Υπάρχει μέλλον για τους νέους στην Κύπρο;

Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις.
Μία πραγματικότητα που πιέζει.

⚔️ DUEL: ΑΚΕΛ vs ΔΗΣΥ

📺 Δείτε το στο Vouli.TV και ζήστε την πολιτική αντιπαράθεση όπως πρέπει να είναι: άμεση, ουσιαστική και χωρίς «ναι μεν αλλά».

Continue Reading
Advertisement
EKLOGES20268 hours ago

EKLOGES2026 – Θέματα Επικαιρότητας | Δευτέρα 27/04 στις 7μμ

LIVE9 hours ago

65η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΟΕΒ 2026, Τρίτη 28 Απριλίου, 12:00

Off the Record10 hours ago

Εντεινόμενη αντιπαράθεση για την υπόθεση Δρουσιώτη – Ερωτήματα για εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη διεθνή συνδρομή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ10 hours ago

Η Κίνα προειδοποιεί την ΕΕ ότι θα λάβει αντίμετρα σε περίπτωση προώθησης του «Made in Europe»

Off the Record11 hours ago

Το κόκκινο νυφικό και η στήριξη του ΑΚΕΛ

EKLOGES20262 days ago

EKLOGES2026 – Επομένη μέρα για τις Εκποιήσεις | Κυριακή 26/04 στις 6μμ

EKLOGES20263 days ago

EKLOGES2026 – Αμμόχωστος 2026 – Η μάχη της έδρας | Σάββατο 25/04 στις 7μμ

EKLOGES20263 days ago

EKLOGES2026 – Λάρνακα 2026 – Η μάχη της έδρας | Παρασκευή 24/04 στις 7μμ

Off the Record3 days ago

Τα περδίκια του σκοπευτή Φούλη που δεν ανησυχεί για παρασπονδία του Πρίγκιπα με τον Άντρο…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 days ago

Αυτοδιαλύθηκε η Βουλή – Συγκινημένη η Αννίτα Δημητρίου στην αποχαιρετιστήρια ομιλία

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia