Παρακολουθήστε την Δημοσιογραφική Διάσκεψη στα πλαίσια του επερχόμενου Ετήσιου Συνέδριου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).

To 10ο Παγκύπριο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ με τίτλο «Ασφάλιση: Ασπίδα Προστασίας», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου, στις 8:45π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το φετινό Συνέδριο είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς πρόκειται για το 10ο στη σειρά, το οποίο πέρα από τον επετειακό του χαρακτήρα, στοχεύει να προσφέρει καινοτόμες προσεγγίσεις και γνώσεις που θα ενισχύσουν την ασφάλιση ως «ασπίδα προστασίας» για την ασφαλιστική αγορά και την κοινωνία στο σύνολό της. Η Δημοσιογραφική Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Στη διάσκεψη θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΕΑΔ κ. Πάνος Τσιολής, η Προεδρεύουσα του 10ου Παγκύπριου Συνεδρίου κα Άντρη Κονιζίδου, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων ο Λειτουργός Τμήματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Νικόλας Κλάρκ, εκ μέρους του Μέγα Χορηγού του Συνεδρίου SOEASY Insurance Brokers Ltd ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Νικολάου, εκ μέρους του Μέγα Χορηγού του Συνεδρίου MetLife ο F2F Head Sales κ. Ζαχαρίας Τζερμνίας, ένας από τους κύριους ομιλητές κ. Ντίνος Κυριάκου καθώς και η Διευθύντρια Α’ Κέντρο Παρέμβασης Λευκωσίας του Παγκύπριου Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό κ. Αντωνία Μεσαρίτη.

Οι παρευρισκόμενοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις με το πέρας της παρουσίασης.