Πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων και λοιπών σχολίων στα επιφανειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ωστόσο θα έπρεπε να απασχολεί την κοινωνία γιατί το όργιο παραπληροφόρησης παίρνει διαστάσεις σκανδάλου.
Ιδιαίτερα από τα συγκροτήματα Αλήθειας και Πολίτη ο κατ’ εξακολούθηση βιασμός της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αποτελεί τη νέα καθημερινότητα τους.
Πρόσφατο παράδειγμα το πομπώδες δημοσίευμα της Αλήθειας που αναφέρει ότι πρόκειται για ” φούσκα οι εξαγγελίες Κυβέρνησης για αποζημίωση κουρεμένων καταθετών”. Μάλιστα η εμμονική τους μανία έφθασε σε επίπεδα παράνοιας, αφού επικαλέστηκαν δηλώσεις του ΣΥνδέσμου ΚΑταθετών Λαικής. Ωστόσο, ο ΣΥΚΑΛΑ διαψεύδει το δημοσίευμα και το χαρακτηρίζει ψευδές και παραπλανητικό.
Κι όμως αντί να επικροτηθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας που χαιρετίστηκε με ευμενή σχόλια από επηρεαζόμενους-κουρεμένους, λοιδορείται με κατασκευασμένα αφηγήματα. Πόσα ψέματα πλέον και πόση τοξικότητα για να πληγεί ο Πρόεδρος του κράτους. Δυστυχώς γι αυτούς κατάλαβαν άπαντες τα ψεύδη τους και τη μονομανία τους.
Ο ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ
Be the first to write a comment.