Connect with us

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – Επεισόδιο 13 | 18/12 στις 5μμ

Avatar photo

Published

on

Ο δημοσιογράφος Φάνης Μακρίδης έρχεται «Σε Πρώτο Πρόσωπο» με αφορμή την Παγκύπρια Τιμητική Διάκριση για άτομα ή οργανισμούς που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής στη χώρα μας, στην οποία αναδείχθηκε Τιμώμενη Προσωπικότητα για το 2025.

Συζητάμε:
• 📰 Τη δημοσιογραφία ως θεσμικό ανάχωμα απέναντι στη διαφθορά και τη διαπλοκή
• 🔍 Τον ρόλο της ερευνητικής δημοσιογραφίας στη διαφάνεια και τη λογοδοσία
• ⚖️ Τι σημαίνει δημοσιογραφία με ευθύνη σε ένα απαιτητικό δημόσιο περιβάλλον

🎙️ Παρουσιάζει ο Μίκης Κασάπης
🗓️ Πέμπτη 18/12 στις 7μμ
📺 «Σε Πρώτο Πρόσωπο» – όταν η δημοσιογραφία στέκεται απέναντι στη διαφθορά.

Continue Reading

THE DUEL - VouliTV LIVE DEBATE

THE DUEL «ΑΚΕΛ VS ΔΗΚΟ», Πέμπτη 09/04 στις 5μμ

Avatar photo

Published

on

Η πολιτική αντιπαράθεση ανεβαίνει επίπεδο μέσα από το νέο δυναμικό format debate του Vouli.TV, The Duel. Με γρήγορο ρυθμό, ξεκάθαρους κανόνες και ουσιαστικές τοποθετήσεις, δύο υποψήφιοι τίθενται αντιμέτωποι σε ένα debate χωρίς περιθώρια υπεκφυγών.

Στο νέο επεισόδιο, στο στούντιο βρίσκονται:
▪️ Απόστολος Ψαράς, υποψήφιος με το ΑΚΕΛ (Λεμεσός)
▪️ Ανδρέας Νικητήρας, υποψήφιος βουλευτής Κερύνειας με το ΔΗΚΟ

Οι δύο υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα που καίνε — χωρίς περιστροφές και χωρίς “ασφαλείς” απαντήσεις:

🔴 Κυπριακό
👉 «Ποιος από τους δύο σας λέει την αλήθεια στον λαό για τη λύση — και ποιος συνειδητά τον παραπλανεί;»

💸 Οικονομία / Ακρίβεια
👉 «Αν αύριο κυβερνούσατε, ποιο μέτρο θα παίρνατε άμεσα — και γιατί δεν το έχετε επιβάλει ήδη ή στηρίξει μέχρι σήμερα;»

🏠 Στεγαστικό / Νέοι
👉 «Ποιος ευθύνεται πραγματικά που μια ολόκληρη γενιά δεν μπορεί να ζήσει αυτόνομα — και τι ΔΕΝ κάνατε όταν μπορούσατε;»

Ενέργεια
👉 «Ποιος φταίει που πληρώνουμε από τα ακριβότερα ρεύματα — και ποια δική σας απόφαση ή παράλειψη συνέβαλε σε αυτό;»

🧨 Αξιοπιστία
👉 «Γιατί να σας εμπιστευτεί ξανά ο πολίτης — όταν έχετε ήδη δοκιμαστεί και αποτύχει;»

Με αυστηρό χρόνο, ευθείες ερωτήσεις και πραγματική σύγκρουση, το The Duel δεν αφήνει χώρο για υπεκφυγές — μόνο για καθαρές θέσεις.

📺 Δείτε το επεισόδιο στο Vouli.TV και παρακολουθήστε την πολιτική αντιπαράθεση όπως πραγματικά είναι: άμεση, σκληρή και χωρίς φίλτρα.

Continue Reading

EKLOGES2026

EKLOGES2026 – Αμμόχωστος 2026 – Η μάχη της έδρας | Δευτέρα 06/04 στις 7μμ

Avatar photo

Published

on

Η εκπομπή «Εκλογές 2026» επικεντρώθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου, με τον Μίκη Κασάπη να φιλοξενεί μια ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής, τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και τις προτάσεις των κομμάτων ενόψει των εκλογών.
Στο στούντιο φιλοξενήθηκαν υποψήφιοι βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου: Νεφέλη Κούρτη (ΕΛΑΜ), Ιωάννης Σιαπάνης (ΑΚΕΛ) και Γιάννης Καραγιώργης (ΔΗΚΟ).

• Το στεγαστικό συνεχίζει να πιέζει τους πολίτες, με πολλούς –ιδίως νέους– να αδυνατούν να αποκτήσουν δική τους στέγη.
• Η επαγγελματική αποκατάσταση παραμένει περιορισμένη, οδηγώντας αρκετούς στην αναζήτηση ευκαιριών σε άλλες πόλεις, ενώ αναδείχθηκε η ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
• Ο τουρισμός και οι ξενοδοχειακές μονάδες βρέθηκαν στο επίκεντρο, με έμφαση στην απλοποίηση των διαδικασιών προσλήψεων και στην εξεύρεση προσωπικού.
• Το μεταναστευτικό τέθηκε στο τραπέζι με έντονο πολιτικό προβληματισμό, με τους υποψηφίους να τοποθετούνται για το ποια κόμματα υιοθετούν ουσιαστικές πολιτικές απέναντι στην παράνομη μετανάστευση και ποια, αντίθετα, επιχειρούν να το εργαλειοποιήσουν πολιτικά, καλλιεργώντας ρητορική φόβου και διχασμού.
• Σχολιάστηκαν επίσης οι χειρισμοί της κυβέρνησης του Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τις εξελίξεις στην περιοχή, τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και το περιστατικό με το drone στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι, με αναφορές στις επιπτώσεις στο αίσθημα ασφάλειας και στον τουρισμό.
Η συζήτηση κατέδειξε τις διαφορετικές προσεγγίσεις των κομμάτων, αλλά και την ανάγκη για άμεσες και ρεαλιστικές λύσεις για την επαρχία Αμμοχώστου.
Ζωντανά στο Vouli TV και διαδικτυακά.

Continue Reading

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Πολιτική με επιχειρήματα & γνώση με την Ανδρούλλα Καμιναρά, Νίκος Μούδουρος και Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, Κυριακή 05/04 στις 7μμ

Avatar photo

Published

on

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πολιτική με επιχειρήματα & γνώση», με την Ανδρούλλα Καμιναρά, ανοίγει μια συζήτηση που σπάνια γίνεται στην Κύπρο με τη σοβαρότητα και το βάθος που απαιτούν οι περιστάσεις: πώς οι ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν άμεσα την Κύπρο, το Κυπριακό και τη θέση της χώρας μας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο Νίκος Μούδουρος, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών, και η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, Πρώην Υπουργός Εξωτερικών, σε μια ουσιαστική συζήτηση με ανάλυση, τεκμηρίωση και πολιτική ουσία.

Συζητάμε, μεταξύ άλλων:

▪️ Πώς οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή και ειδικά η κρίση με το Ιράν επηρεάζουν την Κύπρο
▪️ Τι σημαίνει η υπονόμευση του διεθνούς δικαίου για το μέλλον του Κυπριακού
▪️ Τον ρόλο της Τουρκίας μέσα στις νέες περιφερειακές ισορροπίες
▪️ Τις σχέσεις Τουρκίας – ΗΠΑ – Ε.Ε. και πώς αυτές επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο
▪️ Τη θέση της Κύπρου μέσα στο νέο γεωπολιτικό σκηνικό και τους κινδύνους από λανθασμένες στρατηγικές επιλογές
▪️ Τις επιπτώσεις στις σχέσεις Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων
▪️ Το κατά πόσο, μέσα σε αυτή τη γενικευμένη αστάθεια, εξακολουθεί να υπάρχει χώρος για μια θετική προοπτική στο Κυπριακό

Μια συζήτηση πέρα από συνθήματα και εύκολες διαπιστώσεις, που επιχειρεί να φωτίσει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής και να θέσει με καθαρό τρόπο τα κρίσιμα ερωτήματα για την Κύπρο, την ασφάλεια και το μέλλον του τόπου.

Continue Reading
Advertisement
THE DUEL - VouliTV LIVE DEBATE2 hours ago

THE DUEL «ΑΚΕΛ VS ΔΗΚΟ», Πέμπτη 09/04 στις 5μμ

Off the Record8 hours ago

Άρον Άρον καρατόμησε Αυτόν… λόγω social!

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ16 hours ago

Διεθνής κατακραυγή για τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο – Σκιές στην εκεχειρία ΗΠΑ–Ιράν

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ22 hours ago

Συνεργασία Οικολόγων – Κόμματος για τα Ζώα: Κοινό μέτωπο για περιβάλλον και δικαιώματα των ζώων

Off the Record1 day ago

Λάσπη στον πολιτικό ανεμιστήρα – και όποιον πάρει ο άνεμος

Off the Record1 day ago

Ο Οδυσσέας, οι ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ και η νύφη…

Off the Record1 day ago

Με επιπρόσθετα 200 εκατομμύρια αποδέχονται οι γιατροί αλλαγές στο ΓΕΣΥ

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Ο Τραμπ συμφωνεί σε εκεχειρία δύο εβδομάδων αν το Ιράν ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Η Ρωσία κερδίζει δισεκατομμύρια από αποκλεισμό Ορμούζ, λέει το γερμανορωσικό επιμελητήριο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

ΠτΔ: Η κρίση στη Μέση Ανατολή επιβεβαιώνει τους στόχους της Κυπριακής Προεδρίας

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia