Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του για τις ευρωεκλογές το ΑΚΕΛ είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει και τα ψηφοδέλτια του για τις δημοτικές εκλογές, καθώς αρκετά πράγματα έχουν κλειδώσει, ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου.

Εξήγησε ότι στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση η διαδικασία είναι διαφορετική καθώς δεν αποφασίζει η Κεντρική Επιτροπή αλλά οι αντίστοιχες εκλογικές συνελεύσεις των οντοτήτων.

Παραμένουν, είπε, κάποιες ψηφίδες για να ολοκληρωθεί το σκηνικό για όλα τα ψηφοδέλτια.

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.