14.00 ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ | Το βήμα του εκσυγχρονισμού. Στην πρώτη εκπομπή αγγίζουμε τα θέματα της «Πράσινης Συμφωνίας» (GreenNewDeal), η οποία προορίζεται να αποτελέσει τη νέα στρατηγική ανάπτυξης και αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής από την ΕΕ. Πώς θέλουμε τον ευρωπαϊκό κόσμο του 2050;

15.10 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή H βουλεύτρια του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.), κα Ξένια Κωνσταντίνου, της Επαρχίας Λευκωσίας ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση του Vouli.tv.

15.50 «Πράσινη Ενημέρωση» με την Έφη Ξάνθου. Συζήτηση για την προτεινόμενη δημιουργία λατομευτικής ζώνης στο δάσος του Μαχαιρά.

16.45 Ενδελεχώς | Με τον Χρήστο Ιακώβου Φιλοξενούμενος της εκπομπής ο Αντρέας Αγγελίδης, βετεράνος αθλητής στίβου. Συζητούν για την θρυλική μορφή του ελληνικού αθλητισμού, Στέλιο Κυριακίδη.

17.30 Carpe Diem | με τον Μιχάλη Παρασκευά Σχολιασμός της επικαιρότητας με νέα κριτική άποψη.

18.20 “Σόλωνα και Γόμορρα” | Επεισόδιο 5. Ο Σόλωνας Αντάρτης, στην νέα του εκπομπή δίνει φωνή και ποιοτικό χρόνο σε ανθρώπους και θεματολογίες που δεν βρίσκουν τον δρόμο στα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

19.30 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ 19/02/2020. Η τηλεόραση του Vouli.TV φέρνουν τις εργασίες του κοινοβουλίου στη διάθεση των τηλεθεατών των καναλιών μας.

20.30 LIVE 🔴 HOW WILL CYPRUS PROTECT WHISTLEBLOWERS? – From new laws to secure, anonymous digital drop boxes.

Vouli TV