Το ΔΗΚΟ ζητά να λαμβάνονται υπόψη οι θέσεις του κόμματος για κρίσιμες αποφάσεις πριν αυτές ανακοινωθούν και ο στόχος της χθεσινής συνάντησης της γραμματείας του κόμματος με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία, ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο Κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος, Πανίκος Λεωνίδου.

Εξήγησε ότι διαπιστώθηκε πως χρειάζεται μεταξύ τους καλύτερος συντονισμός και συνεννόηση ούτως ώστε να μην δημιουργούνται λάθη και παραλείψεις και η συμβολή του ΔΗΚΟ να είναι πιο ουσιαστική και εποικοδομητική.

Εκτίμησε ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα νοουμένου ότι θα συνεχιστεί αυτός ο διάλογος, υποστηρίζοντας ότι η συνεργασία ΔΗΚΟ – προέδρου στηρίζεται στο προεκλογικό πρόγραμμα του κου Χριστοδουλίδη. Χαρακτήρισε επίσης πολύ καλή τη συζήτηση που έγινε χθες.

Ο κος Λεωνίδου επανέλαβε ότι το ΔΗΚΟ, όπως έκανε και δημόσια, συζήτησε με τον πρόεδρο και το γεγονός ότι ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τους Τ/κ χωρίς διαβούλευση.

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.