Υπόθεση εμπρησμού δύο οχημάτων που διαπράχθηκε λίγο πριν τα μεσανυχτα στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Οι Αρχές στη Λεμεσό, τέθηκαν επί ποδός, μετά από εμπρησμό δύο οχημάτων έξω από οικία αστυνομικού, μέλους της Προεδρικής Φρουράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο οχήματα ανήκουν σε 40χρονο και 54χρονο απο την Λεμεσό, και ήταν και τα δύο σταθμευμένα εξω απο την οικία του τελευταίου. Την σκηνή επισκεφθηκαν αξιωματικοί και μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μετά απο επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό με εύφλεκτη ύλη. Από την φωτιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιες. Οι εξετασεις συνεχίζονται.

4776475626285693 image

 

 

4776475771665523 image
Πηγή: Politis
Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.