Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αναχωρήσει από τη Λάρνακα το πλοίο το οποίο θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η πολύωρη καθυστέρηση στην αναχώρηση του πλοίου φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη η πλατφόρμα στη Γάζα, η οποία θα υποδεχθεί τους 150 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η αναχώρηση του πλοίου να γίνει την Κυριακή το απόγευμα, στη συνέχεια αυτή μετατέθηκε για τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν υπήρχε ενημέρωση σχετικά με την ώρα αναχώρησής του.

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.