Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμάζεται για μάχη η νομική ομάδα Ελεγκτή

Avatar photo

Published

on

Έτοιμοι για την νομική μάχη, σε περίπτωση καταχώρησης αίτησης για παύση του Γενικού Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως προανήγγειλε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης, εμφανίζονται οι δικηγόροι του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, οι οποίοι από την μια θέτουν ζήτημα ως προς ο γεγονός πως η αίτηση δεν θα καταχωρηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού πρόκειται για θεσμικό θέμα, ενώ από την άλλη διαμηνύουν πως θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου.

Και αυτό διότι, οι δύο πλευρές έχουν το δικαίωμα να καλέσουν οποιοδήποτε μάρτυρα προκειμένου να στηρίξουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν ενώπιον Δικαστηρίου, με την πλευρά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ενδεχομένως να κλητεύσει για μάρτυρες, τόσο πρόσωπα που απασχόλησαν την Αρχή κατά της Διαφθοράς, αναφορικά με τις καταγγελίες που διαβίβασε, αλλά ακόμα και τους ίδιους τους Βρετανούς ερευνητές από τους οποίους θα ζητηθεί το πόρισμα τους, όσο και άτομα που σχετίζονται με υποθέσεις που κατά καιρούς διερευνήθηκαν από την Ελεγκτική και οι οποίες είχαν παραπεμφθεί στην Νομική Υπηρεσία. Περαιτέρω, ενδεχομένως μια από τις δύο πλευρές να καλέσει ως μάρτυρα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο παρέπεμψε στην ανακοίνωση του ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που γίνεται από την Ελεγκτική Υπηρεσία.

Οι δικηγόροι του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, Τζο Τριανταφυλλίδης, Πάμπος Ιωαννίδης και Χρίστος Κληρίδης, βρίσκονται σε στάση αναμονής, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταχωρηθεί οποιαδήποτε αίτηση, ωστόσο εμφανίζονται έτοιμοι για τη νομική μάχη που θα ακολουθήσει.

Θέτει δικονομικό ζήτημα ο Κληρίδης

Ωστόσο, σε δηλώσεις του ο Χρίστος Κληρίδης αναφέρει πως θεωρεί «τεράστιο λάθος να παραπεμφθεί τέτοιου είδους υπόθεση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ανωτάτου κατά το Σύνταγμα Αρμόδιο για τους ανεξάρτητους αξιωματούχους, καθώς πέραν του ότι εγείρονται τεράστια δικονομικά ζητήματα και είναι αμφίβολο εάν δικαιούται, είτε ο Γενικός είτε ο Βοηθός, από μόνοι τους να προσφύγουν σε αυτή τη διαδικασία, θα ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου. Διότι θα ακουστούν πάρα πολλά πράγματα, τα οποία νομίζω θα είναι δυσάρεστα και τελικά μπορεί να αποδειχθεί και μπούμερανγκ αυτή η υπόθεση».

Εξηγώντας τα δικονομικά ζητήματα που προκύπτουν, ο κ. Κληρίδης ανέφερε πως τίθεται θέμα κατά πόσο ο ίδιος ο Γενικός ή ο Βοηθός Εισαγγελέας δικαιούνται από μόνοι τους να ζητήσουν την παύση του Γενικού Ελεγκτή, καθώς πρόκειται για θεσμικό ζήτημα. «Είναι θέμα καθαρό του Προέδρου και αυτό με βάση την προηγούμενη απόφαση Σωφρονίου», ανέφερε ο κ. Κληρίδης

Σε ότι αφορά τα περί ανάρμοστης συμπεριφοράς από πλευράς Ελεγκτή, ο δικηγόρος Χρίστος Κληρίδης, ανέφερε πως «δεν θεωρώ πως έχουν οποιαδήποτε βάση, δηλαδή η εκτέλεση των καθηκόντων του ανεξάρτητου αξιωματούχου, δεν συνιστά οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά. Είναι θέμα ερμηνείας πολλές φορές κατά πόσο έχει ξεφύγει των αρμοδιοτήτων του ή όχι. Αλλά και αν υποθετικά θεωρήσει κάποιος ότι έχει ξεφύγει των αρμοδιοτήτων του, δεν είναι θέμα αυτό ανάρμοστης συμπεριφοράς, διότι ο κάθε ένας ερμηνεύει τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του, όπως ο ίδιος καλή τη πίστει πιστεύει. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κακή πίστη και ενεργεί καλόπιστα δεν τίθεται θέμα ανάρμοστης συμπεριφοράς».

Διαφορετική η περίπτωση Ρικκου

Ο Χρίστος Κληρίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει παράλληλα πως η περίπτωση του Γενικού Ελεγκτή, είναι διαφορετική από αυτή του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου, εναντίον του οποίου προσέφυγε ο τέως Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης για παύση του, αφού στην μέση υπήρχαν τα ποινικά αδικήματα. Σημειώνεται πως δικηγόροι του Κώστα Κληρίδη ενώπιον του Ανωτάτου, ήταν επίσης ο Χρίστος Κληρίδης και ο Τζο Τριανταφυλλίδης που εκπροσωπούν τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, όπως επίσης και ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης.

Όπως εξηγεί από την πλευρά του ο Χρίστος Κληρίδης, «η υπόθεση αυτή διαφοροποιείται πλήρως από αυτή του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι ο τότε Βοηθός Γενικού Εισαγγελέα έλεγε ψέματα, κατηγορώντας τον Γενικό Εισαγγελέα για να τον υποσκάψει και εις απάντηση και αντιπερισπασμό του γεγονότος ότι ένα πόρισμα ποινικού ανακριτή, τότε ήταν ο κ. Καλλής, πρώην Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, εφέρετο ότι τον ενέπλεκε σε θέματα διαφθοράς. Εις απάντηση, κακόπιστα όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων και λανθασμένα, ο τότε Βοηθός του Γενικού Εισαγγελέα εκτόξευσε διάφορες κατηγορίες, ανυπόστατες, εναντίον το Γενικού Εισαγγελέα. Καμία σχέση η υπόθεση εκείνη, σε σχέση με το τι συμβαίνει στην Ελεγκτική Υπηρεσία. Είναι εντελώς δύο διαφορετικά θέματα και αν μη τι άλλο η απόφαση Ερωτοκρίτου επιβεβαιώνει και στην υπόθεση αυτή πως δεν τίθεται θέμα ανάρμοστης συμπεριφοράς».

Καταγγέλλουν αντεκδίκηση, κάλεσμα σε Αρχή

Σε ότι αφορά τις πληροφορίες πως ο Γενικός και ο Βοηθός του θα εκπροσωπηθούν από ιδιώτη δικηγόρο και δεν θα αναλάβουν οι ίδιοι την διαδικασία, ο Χρίστος Κληρίδης ανέφερε πως «είναι ξεκάθαρο ότι και από τη συνέντευξη του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, είναι σαν απάντηση, αντεκδίκηση αν θέλετε, για το γεγονός ότι παραπέμφθηκε υπόθεση που αφορούσε τον Βοηθό Γενικού στον Επίτροπο Διαφθοράς, τον κ. Πογιατζή, όπου εκεί αποφασίστηκε πως κάποια θέματα που αφορούσαν τον Βοηθό Γενικού Εισαγγελέα, πράγματι υπήρχαν. Άλλο αν η Επιτροπή αποφάσισε να τον απαλλάξει. Όπως τέθηκε θέμα πως ενεργούσε για λογαριασμό πρώην πελάτη του και ξέχασε πως ήταν πρώην πελάτης του και του έδωσε αναστολή ποινικής δίωξης. Αλλά είναι προφανές ότι όλη η πράξη περιβάλλεται από το στοιχείο της αντεκδίκησης. Μπορεί από μόνο του αυτό να μην είναι καθόλου σωστό και να είναι λανθασμένο».

Αναφορικά με το ζήτημα εκφοβισμού που αναδεικνύεται, ο Χρίστος Κληρίδης τόνισε πως «υπάρχουν και πρόνοιες στην νομοθεσία που προστατεύουν τους καταγγέλλοντες και πρόκειται για ποινικό αδίκημα. Δεν λέω πως διαπράχθηκε ποινικό αδίκημα για να μη παρεξηγηθώ, αλλά αυτό που λέω είναι ότι ο νόμος προστατεύει του καταγγέλλοντες».

Μάλιστα, ο νομικός εξέφρασε την θέση πως η Αρχή κατά της Διαφθοράς θα έπρεπε να επέμβει, αφού αποστέλλονται λανθασμένα μηνύματα σε πρόσωπα που ενδεχομένως να προτίθενται να καταγγείλουν πράξεις διαφθοράς. «Νομίζω πως είναι θέμα και του κ. Πογιατζή πως έπρεπε να επέμβει ναι, συμφωνώ, ότι θα έπρεπε να δώσει την απαραίτητη προστασία, διαφορετικά θα φοβάται ο οποιοσδήποτε να κάνει καταγγελία, ενώ ο νόμος προστατεύει τους καταγγέλλοντες».

Ερωτηθείς ο κ. Κληρίδης εάν η περίπτωση του Γενικού Ελεγκτή εμπίπτει στους whistleblowers, (νομοθεσία που ψηφίστηκε πρόσφατα και προστατεύει τους πληροφοριοδότες που προβαίνουν σε καταγγελία), απάντησε πως θεωρεί πως εμπίπτει, ενώ καταληκτικά έστειλε το μήνυμα πως «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Πηγή: Reportercy

Continue Reading

EKLOGES2026

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

Avatar photo

Published

on

Το Vouli TV και το CityChannel μεταδίδουν ζωντανά τη μεγάλη εκλογική βραδιά των Βουλευτικών Εκλογών 2026, σε απευθείας σύνδεση με το πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό:

  • Τα πρώτα exit polls
  • Τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις επαρχίες
  • Αναλύσεις και σχόλια για τη νέα σύνθεση της Βουλής
  • Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων
  • Όλες τις εξελίξεις της εκλογικής βραδιάς σε πραγματικό χρόνο

Η ενημέρωση συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με συνεχή ανανέωση αποτελεσμάτων και ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Vouli TV και το CityChannel για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των Βουλευτικών Εκλογών 2026.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε απεργιακή κινητοποίηση οι δεσμοφύλακες της «Ισότητας» έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Avatar photo

Published

on

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρά σήμερα το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της παγκύπριας συντεχνίας Ισότητα. Η απόφαση λήφθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση του κλαδικού συμβουλίου δεσμοφυλάκων, με τη διαμαρτυρία να πραγματοποιείται έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, διεκδικώντας μεταξύ άλλων ασφαλείς συνθήκες εργασίας και σεβασμό προς τον συνδικαλισμό.

Ο κλάδος ζητά, μεταξύ άλλων, άμεση και ουσιαστική συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με τη Συντεχνία, επισημαίνοντας ότι «μέχρι σήμερα αρνείται να μας δει και να μας απαντήσει. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τη σιωπή». Παράλληλα, απαιτεί την άμεση εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης για τους δεσμοφύλακες, το οποίο, όπως αναφέρεται, σήμερα απουσιάζει πλήρως, καθώς και τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας.

Παράλληλα, προβάλλονται διεκδικήσεις που χαρακτηρίζονται ως μη διαπραγματεύσιμες, όπως η άμεση ακύρωση της πειθαρχικής διαδικασίας εις βάρος του Αντιπροέδρου του Κλαδικού Συμβουλίου Δεσμοφυλάκων της συντεχνίας «Ισότητα» στην Κύπρο, καθώς και «κάθε μορφής αντίποινα προς εκλεγμένους συνδικαλιστές».

Η συντεχνία ζητά ακόμη θεσμοθετημένη και υποχρεωτική διαβούλευση για κάθε απόφαση που αφορά το προσωπικό, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή των συντεχνιών στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν τους εργαζομένους αποτελεί πάγια αρχή του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Παράλληλα, απαιτείται «άμεση ανάκληση της παράνομης διαταγής που τιμωρεί όσους κάνουν χρήση άδειας ασθενείας με αποκλεισμό από υπερωρίες», όπως αναφέρεται, ενώ ζητείται η απόσυρση και επανεξέταση των σχετικών πρωτοκόλλων μέσα από ουσιαστική διαβούλευση με τη συντεχνία και η επαναφορά τους σε πιλοτική εφαρμογή μέχρι την τελική αξιολόγησή τους. Επιπρόσθετα, ζητείται αλλαγή του οργανογράμματος και «διορισμός ανεξάρτητου Διευθυντή Φυλακών, εκτός Στρατού και Αστυνομίας, με αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία στη σωφρονιστική πολιτική». Παράλληλα, προτείνεται η τοποθέτηση τεσσάρων λειτουργών αμέσως κάτω από τον Διευθυντή, με εξειδίκευση στην εγκληματολογία και τη διοίκηση προσωπικού.

Η συντεχνία διαμηνύει ότι, σε περίπτωση που οι πιο πάνω διεκδικήσεις δεν ικανοποιηθούν, «θα κλιμακώσουμε εκ νέου τα μέτρα μας, με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο που διαθέτει το συνδικαλιστικό κίνημα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της απεργίας, από τον Δεκέμβριο του 2025, όταν ο Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος Τύπου της Συντεχνίας, Γιώργος Μαλτέζος, έφερε δημόσια στο προσκήνιο ζητήματα υπερπληθυσμού, διακίνησης ναρκωτικών και υποστελέχωσης στις Φυλακές, άρχισε — όπως υποστηρίζεται — μια μεθοδευμένη προσπάθεια στοχοποίησής του.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και σε πρόσφατη διαταγή, σύμφωνα με την οποία εργαζόμενοι που λαμβάνουν άδεια ασθενείας αποκλείονται από υπερωριακή εργασία για δέκα ημέρες. Η συντεχνία χαρακτηρίζει το μέτρο παράνομο και τιμωρητικό, υποστηρίζοντας ότι συγκρούεται με βασικές αρχές του ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες εργασίας, η συντεχνία καταγγέλλει σοβαρή υποστελέχωση, με αναλογίες που — όπως αναφέρει — φθάνουν σε έναν δεσμοφύλακα ανά 60 έως 70 κρατούμενους ή δύο δεσμοφύλακες ανά 100 έως 120 κρατούμενους, γεγονός που, σύμφωνα με τη συντεχνία, καθιστά αδύνατη την ασφαλή λειτουργία των πτερύγων.

Η συντεχνία σημειώνει ακόμη ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι δεσμοφύλακες παραμένουν κλειδωμένοι εντός των πτερύγων μαζί με τους κρατουμένους κατά τη διάρκεια της βάρδιας, χωρίς άμεση δυνατότητα απομάκρυνσης ή ενίσχυσης, κάτι που — όπως υποστηρίζει — θέτει σε κίνδυνο τόσο το προσωπικό όσο και τους ίδιους τους κρατουμένους. Προσθέτει δε ότι οι καταγγελίες της επιβεβαιώνονται, όπως αναφέρει, από αποφάσεις του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας και παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά των Βασανιστηρίων, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει τις διεκδικήσεις της χωρίς υπαναχωρήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Avatar photo

Published

on

Μετά και την άμεση αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης στην πρόσφατη απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας για τροποποίηση του ωραρίου των μελών ενός ιδιαίτερα νευραλγικού τμήματος, καταβάλλονται πλέον προσπάθειες εξεύρεσης κοινής γραμμής επικοινωνίας, τόσο για το καλό των αστυνομικών όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Ο Κώστας Φυτιρής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Θεμιστός Αρναούτης, εκφράζοντάς του τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των δύο, τη στιγμή που οι διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ τους φαίνεται να συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών παρουσίας του κ. Φυτιρή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αφορούσε την αλλαγή του ωραρίου περίπου 1.300 αστυνομικών που εργάζονται σε σύστημα βάρδιας. Το θέμα προέκυψε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Φυτιρή, ο οποίος βρέθηκε εκ των υστέρων να διαχειρίζεται τις έντονες αντιδράσεις των αστυνομικών και ιδιαίτερα της συντεχνίας Ισότητα.

Κατά το ενδιάμεσο διάστημα προέκυψαν και άλλες, μικρότερης έντασης, διαφωνίες, όπως στην περίπτωση της ενημέρωσης του Υπουργού από τον Αρχηγό σχετικά με το αν ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης παρέδωσε ή όχι έγγραφο όταν προσήλθε στην Αστυνομία.

Αρχικά, όπως αναφέρθηκε στον Υπουργό, ο δημοσιογράφος δεν είχε παραδώσει οποιοδήποτε έγγραφο. Στη συνέχεια όμως, και μετά από παρέμβαση του ίδιου του Δρουσιώτη, διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει έγγραφο 14 σελίδων.

Η μεγαλύτερη ωστόσο ένταση μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να προκλήθηκε κατά την κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιά τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οδηγίες που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση και τον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας ήταν να μην επιτραπεί το κλείσιμο του κόμβου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των πολιτών αλλά και των Ευρωπαίων ηγετών που βρίσκονταν τότε στην Κύπρο.

Παρά τις οδηγίες, οι κτηνοτρόφοι προχώρησαν στον αποκλεισμό του κόμβου, με αποτέλεσμα οι ξένοι ηγέτες να μεταφερθούν μέσω παρακαμπτήριων δρόμων προς την Αγία Νάπα. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε κυβερνητικούς κύκλους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Αρχηγός Αστυνομίας όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κλήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον Νίκος Χριστοδουλίδης.

Νέα ένταση σημειώθηκε και προχθές, έπειτα από την ανακοίνωση για επέκταση των αλλαγών στο ωράριο των αστυνομικών που υπηρετούν στους Ουλαμούς Πρόληψης Εγκλημάτων.

Ο αρμόδιος Υπουργός φέρεται να αντέδρασε έντονα, καθώς ενημερώθηκε για τις αλλαγές μέσω των ΜΜΕ, επικοινωνώντας αμέσως με τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει βαρύ, ενώ για τη νέα διαφωνία έχει ενημερωθεί και το Προεδρικό.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Φυτιρής ανέφερε ότι είχε συνομιλία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και πως θα υπάρξει νέα συζήτηση με στόχο την εξεύρεση «χρυσής τομής».

«Η χρυσή τομή είναι να λειτουργεί σωστά η κοινωνία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα οι αστυνομικοί να διατηρούν το ηθικό τους», σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα χειριστεί το θέμα στο πλαίσιο των εξουσιών που του παρέχει η νομοθεσία.

Όπως ανέφερε, ο ρόλος του είναι η εποπτεία της Αστυνομίας. «Στηρίζω την Αστυνομία και εκδίδω οδηγίες που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής της προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος», δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι το θέμα θα επιλυθεί.

Η ενόχληση του Υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με το γεγονός ότι οι αλλαγές επηρεάζουν άμεσα ζητήματα πρόληψης, αστυνόμευσης αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Έντονη ήταν χθες και η αντίδραση του προέδρου του Κλάδου Αστυνομίας της Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης, αναφορικά με τις αλλαγές στο ωράριο των αστυνομικών της πρώτης γραμμής.

Όπως ανέφερε, αποκρύφθηκαν από τον Υπουργό τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν τις ημεραργίες των αστυνομικών, ενώ προειδοποίησε ότι «με τις μονομερείς αλλαγές που προχώρησε ο Αρχηγός χωρίς διαβούλευση, η πρώτη γραμμή της Αστυνομίας καταρρέει, έχει εξαντληθεί και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε ακόμη ότι «προχθές, χωρίς καμία διαβούλευση, ανακοινώθηκαν αλλαγές για το πρώτο 24ωρο τμήμα, το ΟΠΕ, μόλις τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να τροποποιηθούν όλα τα επιχειρησιακά καθήκοντα που είχαν ήδη καθοριστεί τόσο για τις εκλογές όσο και για τον τελικό κυπέλλου».

Continue Reading
Advertisement

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia