Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιστορική Συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς: Τα έξι στάδια υλοποίησης, οι διεθνείς εγγυητές και η τουρκική εμπλοκή

Avatar photo

Published

on

Τις πρώτες πρωινές ώρες, η κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε την ιστορική συμφωνία που στοχεύει στην απελευθέρωση όλων των ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας — ζωντανών και νεκρών — σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Η κυβέρνηση μόλις ενέκρινε το πλαίσιο για την απελευθέρωση όλων των ομήρων — ζωντανών και αποβιωσάντων», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα X.

Η συμφωνία, αποτέλεσμα αμερικανικής διαμεσολάβησης, αποτελεί την πρώτη φάση ενός σχεδίου εκεχειρίας που προβλέπει την απελευθέρωση των ομήρων, την απόσυρση των ισραηλινών δυνάμεων σε προκαθορισμένες γραμμές και την απελευθέρωση μέρους των Παλαιστινίων κρατουμένων.

Οι όμηροι απελευθερώνονται 72 ώρες μετά την αποχώρηση των IDF από τη Γάζα

Η ισραηλινή κυβέρνηση, εγκρίνοντας τη συμφωνία, ενεργοποιεί ταυτόχρονα την κατάπαυση του πυρός.

Η απελευθέρωση των ομήρων, με αντάλλαγμα περίπου 2.000 Παλαιστίνιους κρατούμενους ασφαλείας και την περιορισμένη αποχώρηση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, συνιστά την πρώτη φάση του ειρηνευτικού σχεδίου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η πλειοψηφία των υπουργών ψήφισε υπέρ, συμπεριλαμβανομένων μελών του ακροδεξιού κόμματος Θρησκευτικού Σιωνισμού του υπουργού Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς, ενώ αντίθετοι παρέμειναν οι υπουργοί του κόμματος Ότζμα Γιεχουντίτ.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις θα αναδιαταχθούν σε νέες γραμμές εντός της Γάζας, διατηρώντας έλεγχο περίπου στο 53% της επικράτειας. Έπειτα από 72 ώρες, η Χαμάς υποχρεούται να απελευθερώσει όλους τους ομήρους.

Τα βασικά σημεία της συμφωνίας

1. Ανακοίνωση λήξης του πολέμου
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα προχωρήσει σε επίσημη δήλωση για τον τερματισμό του πολέμου και την έναρξη εφαρμογής των συμφωνημένων όρων από όλες τις πλευρές.

2. Άμεση κατάπαυση του πυρός
Η εκεχειρία τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά την έγκριση της συμφωνίας από την ισραηλινή κυβέρνηση.

3. Ανθρωπιστική βοήθεια
Επιτρέπεται άμεσα η ανεμπόδιστη είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας και αρωγής στη Γάζα.

4. Αποχώρηση ισραηλινών δυνάμεων
Οι IDF θα αποσυρθούν σε καθορισμένες γραμμές, όπως φαίνεται σε επισυναπτόμενο χάρτη. Η απόσυρση ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών από την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου. Η επιστροφή των δυνάμεων θα απαγορεύεται, εφόσον η Χαμάς τηρήσει τη συμφωνία.

5. Απελευθέρωση ομήρων και κρατουμένων
Εντός 72 ωρών από την αποχώρηση, θα απελευθερωθούν όλοι οι Ισραηλινοί όμηροι — ζωντανοί και νεκροί. Παράλληλα:

  • Θα δημιουργηθεί μηχανισμός ανταλλαγής πληροφοριών για αγνοούμενους και λείψανα.

  • Το Ισραήλ θα απελευθερώσει ισάριθμους Παλαιστίνιους κρατούμενους σύμφωνα με προκαθορισμένους καταλόγους.

  • Η διαδικασία θα γίνει διακριτικά, χωρίς δημόσιες τελετές ή ΜΜΕ, μέσω του Ερυθρού Σταυρού και των μεσολαβητών.

6. Διεθνής επιτήρηση της εφαρμογής
Θα συσταθεί πολυεθνική ομάδα παρακολούθησης με εκπροσώπους των ΗΠΑ, Κατάρ, Αιγύπτου, Τουρκίας και άλλων χωρών. Η ισραηλινή κυβέρνηση επρόκειτο να εγκρίνει επισήμως το τελικό κείμενο, ενώ η Χαμάς έχει δηλώσει την αρχική της συναίνεση, υπό την προϋπόθεση πλήρους εφαρμογής των ανθρωπιστικών όρων.

Αμερικανική στρατιωτική παρουσία για επίβλεψη

Περίπου 200 Αμερικανοί στρατιωτικοί θα αναλάβουν ρόλο επιτήρησης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους που ζήτησαν ανωνυμία.

Ο επικεφαλής του CENTCOM, ναύαρχος Μπραντ Κούπερ, φέρεται να έχει ζητήσει τη συμμετοχή περίπου 200 ανδρών, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται η ακριβής τοποθεσία επιχειρήσεων.

Άλλος αξιωματούχος διευκρίνισε ότι δεν προβλέπεται ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων εντός της Γάζας. Η αποστολή τους θα είναι αποκλειστικά επιτηρητική: να διασφαλίζουν την τήρηση της συμφωνίας και να αποτρέπουν παραβιάσεις.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν επίσης στρατιωτικοί σύνδεσμοι από την Αίγυπτο, το Κατάρ, την Τουρκία και ενδεχομένως τα ΗΑΕ. «Η στόχευση είναι η επίδειξη συλλογικού πνεύματος», ανέφερε αξιωματούχος, επισημαίνοντας πως το Ισραήλ θα διατηρεί συνεχή επικοινωνία με την ομάδα παρατηρητών.

Ο Μαχμούντ Αμπάς καλεί σε ειρήνη και σταθερότητα

Σε σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή του στο ισραηλινό Κανάλι 12, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς εξέφρασε την επιθυμία του για «ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα» ανάμεσα στους Παλαιστινίους και το Ισραήλ.

«Αυτό που συνέβη σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή», δήλωσε ο Αμπάς, χαιρετίζοντας τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Ελπίζαμε να τερματιστεί η αιματοχυσία στη χώρα μας — στη Γάζα, στη Δυτική Όχθη και στην ανατολική Ιερουσαλήμ», πρόσθεσε, εκφράζοντας την ελπίδα η ειρήνη να παραμείνει σταθερή και διαρκής.

Ο επικεφαλής της Χαμάς ανακοινώνει το τέλος του πολέμου

Ο εξόριστος ηγέτης της Γάζας και επικεφαλής διαπραγματευτής της Χαμάς, Χαλίλ αλ-Χάγια, επιβεβαίωσε το τέλος του πολέμου, δηλώνοντας ότι η οργάνωση έχει λάβει εγγυήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους Άραβες μεσολαβητές και την Τουρκία.

«Έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις από τους μεσολαβητές και την αμερικανική κυβέρνηση ότι ο πόλεμος έχει λήξει οριστικά», είπε, προσθέτοντας πως 250 Παλαιστίνιοι ισοβίτες και 1.700 κρατούμενοι από τη Γάζα θα αποφυλακιστούν.

Η συμφωνία αυτή θεωρείται το σημαντικότερο βήμα προς μια πιθανή μόνιμη εκεχειρία, που θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Continue Reading

EKLOGES2026

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

Avatar photo

Published

on

Το Vouli TV και το CityChannel μεταδίδουν ζωντανά τη μεγάλη εκλογική βραδιά των Βουλευτικών Εκλογών 2026, σε απευθείας σύνδεση με το πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό:

  • Τα πρώτα exit polls
  • Τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις επαρχίες
  • Αναλύσεις και σχόλια για τη νέα σύνθεση της Βουλής
  • Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων
  • Όλες τις εξελίξεις της εκλογικής βραδιάς σε πραγματικό χρόνο

Η ενημέρωση συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με συνεχή ανανέωση αποτελεσμάτων και ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Vouli TV και το CityChannel για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των Βουλευτικών Εκλογών 2026.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε απεργιακή κινητοποίηση οι δεσμοφύλακες της «Ισότητας» έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Avatar photo

Published

on

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρά σήμερα το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της παγκύπριας συντεχνίας Ισότητα. Η απόφαση λήφθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση του κλαδικού συμβουλίου δεσμοφυλάκων, με τη διαμαρτυρία να πραγματοποιείται έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, διεκδικώντας μεταξύ άλλων ασφαλείς συνθήκες εργασίας και σεβασμό προς τον συνδικαλισμό.

Ο κλάδος ζητά, μεταξύ άλλων, άμεση και ουσιαστική συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με τη Συντεχνία, επισημαίνοντας ότι «μέχρι σήμερα αρνείται να μας δει και να μας απαντήσει. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τη σιωπή». Παράλληλα, απαιτεί την άμεση εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης για τους δεσμοφύλακες, το οποίο, όπως αναφέρεται, σήμερα απουσιάζει πλήρως, καθώς και τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας.

Παράλληλα, προβάλλονται διεκδικήσεις που χαρακτηρίζονται ως μη διαπραγματεύσιμες, όπως η άμεση ακύρωση της πειθαρχικής διαδικασίας εις βάρος του Αντιπροέδρου του Κλαδικού Συμβουλίου Δεσμοφυλάκων της συντεχνίας «Ισότητα» στην Κύπρο, καθώς και «κάθε μορφής αντίποινα προς εκλεγμένους συνδικαλιστές».

Η συντεχνία ζητά ακόμη θεσμοθετημένη και υποχρεωτική διαβούλευση για κάθε απόφαση που αφορά το προσωπικό, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή των συντεχνιών στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν τους εργαζομένους αποτελεί πάγια αρχή του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Παράλληλα, απαιτείται «άμεση ανάκληση της παράνομης διαταγής που τιμωρεί όσους κάνουν χρήση άδειας ασθενείας με αποκλεισμό από υπερωρίες», όπως αναφέρεται, ενώ ζητείται η απόσυρση και επανεξέταση των σχετικών πρωτοκόλλων μέσα από ουσιαστική διαβούλευση με τη συντεχνία και η επαναφορά τους σε πιλοτική εφαρμογή μέχρι την τελική αξιολόγησή τους. Επιπρόσθετα, ζητείται αλλαγή του οργανογράμματος και «διορισμός ανεξάρτητου Διευθυντή Φυλακών, εκτός Στρατού και Αστυνομίας, με αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία στη σωφρονιστική πολιτική». Παράλληλα, προτείνεται η τοποθέτηση τεσσάρων λειτουργών αμέσως κάτω από τον Διευθυντή, με εξειδίκευση στην εγκληματολογία και τη διοίκηση προσωπικού.

Η συντεχνία διαμηνύει ότι, σε περίπτωση που οι πιο πάνω διεκδικήσεις δεν ικανοποιηθούν, «θα κλιμακώσουμε εκ νέου τα μέτρα μας, με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο που διαθέτει το συνδικαλιστικό κίνημα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της απεργίας, από τον Δεκέμβριο του 2025, όταν ο Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος Τύπου της Συντεχνίας, Γιώργος Μαλτέζος, έφερε δημόσια στο προσκήνιο ζητήματα υπερπληθυσμού, διακίνησης ναρκωτικών και υποστελέχωσης στις Φυλακές, άρχισε — όπως υποστηρίζεται — μια μεθοδευμένη προσπάθεια στοχοποίησής του.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και σε πρόσφατη διαταγή, σύμφωνα με την οποία εργαζόμενοι που λαμβάνουν άδεια ασθενείας αποκλείονται από υπερωριακή εργασία για δέκα ημέρες. Η συντεχνία χαρακτηρίζει το μέτρο παράνομο και τιμωρητικό, υποστηρίζοντας ότι συγκρούεται με βασικές αρχές του ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες εργασίας, η συντεχνία καταγγέλλει σοβαρή υποστελέχωση, με αναλογίες που — όπως αναφέρει — φθάνουν σε έναν δεσμοφύλακα ανά 60 έως 70 κρατούμενους ή δύο δεσμοφύλακες ανά 100 έως 120 κρατούμενους, γεγονός που, σύμφωνα με τη συντεχνία, καθιστά αδύνατη την ασφαλή λειτουργία των πτερύγων.

Η συντεχνία σημειώνει ακόμη ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι δεσμοφύλακες παραμένουν κλειδωμένοι εντός των πτερύγων μαζί με τους κρατουμένους κατά τη διάρκεια της βάρδιας, χωρίς άμεση δυνατότητα απομάκρυνσης ή ενίσχυσης, κάτι που — όπως υποστηρίζει — θέτει σε κίνδυνο τόσο το προσωπικό όσο και τους ίδιους τους κρατουμένους. Προσθέτει δε ότι οι καταγγελίες της επιβεβαιώνονται, όπως αναφέρει, από αποφάσεις του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας και παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά των Βασανιστηρίων, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει τις διεκδικήσεις της χωρίς υπαναχωρήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Avatar photo

Published

on

Μετά και την άμεση αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης στην πρόσφατη απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας για τροποποίηση του ωραρίου των μελών ενός ιδιαίτερα νευραλγικού τμήματος, καταβάλλονται πλέον προσπάθειες εξεύρεσης κοινής γραμμής επικοινωνίας, τόσο για το καλό των αστυνομικών όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Ο Κώστας Φυτιρής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Θεμιστός Αρναούτης, εκφράζοντάς του τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των δύο, τη στιγμή που οι διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ τους φαίνεται να συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών παρουσίας του κ. Φυτιρή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αφορούσε την αλλαγή του ωραρίου περίπου 1.300 αστυνομικών που εργάζονται σε σύστημα βάρδιας. Το θέμα προέκυψε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Φυτιρή, ο οποίος βρέθηκε εκ των υστέρων να διαχειρίζεται τις έντονες αντιδράσεις των αστυνομικών και ιδιαίτερα της συντεχνίας Ισότητα.

Κατά το ενδιάμεσο διάστημα προέκυψαν και άλλες, μικρότερης έντασης, διαφωνίες, όπως στην περίπτωση της ενημέρωσης του Υπουργού από τον Αρχηγό σχετικά με το αν ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης παρέδωσε ή όχι έγγραφο όταν προσήλθε στην Αστυνομία.

Αρχικά, όπως αναφέρθηκε στον Υπουργό, ο δημοσιογράφος δεν είχε παραδώσει οποιοδήποτε έγγραφο. Στη συνέχεια όμως, και μετά από παρέμβαση του ίδιου του Δρουσιώτη, διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει έγγραφο 14 σελίδων.

Η μεγαλύτερη ωστόσο ένταση μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να προκλήθηκε κατά την κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιά τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οδηγίες που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση και τον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας ήταν να μην επιτραπεί το κλείσιμο του κόμβου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των πολιτών αλλά και των Ευρωπαίων ηγετών που βρίσκονταν τότε στην Κύπρο.

Παρά τις οδηγίες, οι κτηνοτρόφοι προχώρησαν στον αποκλεισμό του κόμβου, με αποτέλεσμα οι ξένοι ηγέτες να μεταφερθούν μέσω παρακαμπτήριων δρόμων προς την Αγία Νάπα. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε κυβερνητικούς κύκλους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Αρχηγός Αστυνομίας όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κλήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον Νίκος Χριστοδουλίδης.

Νέα ένταση σημειώθηκε και προχθές, έπειτα από την ανακοίνωση για επέκταση των αλλαγών στο ωράριο των αστυνομικών που υπηρετούν στους Ουλαμούς Πρόληψης Εγκλημάτων.

Ο αρμόδιος Υπουργός φέρεται να αντέδρασε έντονα, καθώς ενημερώθηκε για τις αλλαγές μέσω των ΜΜΕ, επικοινωνώντας αμέσως με τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει βαρύ, ενώ για τη νέα διαφωνία έχει ενημερωθεί και το Προεδρικό.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Φυτιρής ανέφερε ότι είχε συνομιλία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και πως θα υπάρξει νέα συζήτηση με στόχο την εξεύρεση «χρυσής τομής».

«Η χρυσή τομή είναι να λειτουργεί σωστά η κοινωνία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα οι αστυνομικοί να διατηρούν το ηθικό τους», σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα χειριστεί το θέμα στο πλαίσιο των εξουσιών που του παρέχει η νομοθεσία.

Όπως ανέφερε, ο ρόλος του είναι η εποπτεία της Αστυνομίας. «Στηρίζω την Αστυνομία και εκδίδω οδηγίες που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής της προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος», δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι το θέμα θα επιλυθεί.

Η ενόχληση του Υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με το γεγονός ότι οι αλλαγές επηρεάζουν άμεσα ζητήματα πρόληψης, αστυνόμευσης αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Έντονη ήταν χθες και η αντίδραση του προέδρου του Κλάδου Αστυνομίας της Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης, αναφορικά με τις αλλαγές στο ωράριο των αστυνομικών της πρώτης γραμμής.

Όπως ανέφερε, αποκρύφθηκαν από τον Υπουργό τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν τις ημεραργίες των αστυνομικών, ενώ προειδοποίησε ότι «με τις μονομερείς αλλαγές που προχώρησε ο Αρχηγός χωρίς διαβούλευση, η πρώτη γραμμή της Αστυνομίας καταρρέει, έχει εξαντληθεί και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε ακόμη ότι «προχθές, χωρίς καμία διαβούλευση, ανακοινώθηκαν αλλαγές για το πρώτο 24ωρο τμήμα, το ΟΠΕ, μόλις τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να τροποποιηθούν όλα τα επιχειρησιακά καθήκοντα που είχαν ήδη καθοριστεί τόσο για τις εκλογές όσο και για τον τελικό κυπέλλου».

Continue Reading
Advertisement
Off the Record2 weeks ago

Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 week ago

Βουλευτικές εκλογές 2026 – Αναλυτικά αποτελέσματα και κατανομή εδρών

Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks ago

Όσα πρέπει να ξέρετε πριν ψηφίσετε!

Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks ago

Φ. Παναγιώτου: «Στόχος μας μια νέα, πιο σύγχρονη και άμεση δημοκρατία»

EKLOGES20261 week ago

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks ago

Με μία κενή θέση στο ψηφοδέλτιό του ως ένδειξη τιμής για τον Ανδρέα Νεοφύτου, το ΚΕΚΚ κατέρχεται με 55 υποψηφίους

Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks ago

Σάλος από πρόταση υποψήφιου του ΕΛΑΜ για παρακολούθηση κομμάτων

EKLOGES20262 weeks ago

EKLOGES2026 – H τελική της προεκλογικής περιόδου με χιούμορ! | Παρασκευή 22/05 στις 7μμ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 weeks ago

Στο ΥΠΑΜ κυπριακή σημαία από το αεροδρόμιο Λευκωσίας του 1974-Την κατείχε στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ

Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks ago

Τι δεν επιτρέπεται από την Παρασκευή μέχρι την ημέρα των εκλογών

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia