Connect with us

Off the Record

Οι δούρειοι ίπποι του Γενικού Ελεγκτή- Η συμφωνία για λεωφορεία

Avatar photo

Published

on

Κι επειδή έκανες τον ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ για τα λεωφορεία ΓΕΝΙΚΕ ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και καλώς για να διαπιστώσεις τα ΑΙΣΧΗ της ΕΤΕΡΟΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  με ιδιώτες λεωφορειούχους και τα απόνερα της,  να συνεχίσεις και εντός του γραφείου σου την ίδια αστυνομική δράση. Η ΞΥΠ και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο, δια του ΔΙΟΙΚΗΤΗ της, σε πληροφόρησε 4 φορές ότι στην Ελεγκτική Υπηρεσία ΔΡΟΥΝ ανεξέλεγκτα οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ που άφησε ο τέως Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και τον πληροφορούν συστηματικά. Σε έπιασαν οι Στροβολιώτικες καλοσύνες σου και συνέχισες να τους εμπιστεύεσαι. Ε, θα σε ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ Αντρικκούι μου πισώπλατα και θα αλώσουν την Ελεγκτική Υπηρεσία και να προκαλέσουν ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ. Το συνθηματικό τους είναι ο ΕΛΕΓΚΤΟΥΛΗΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ; Ο ΘΕΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

 Τώρα θα μας πείτε γιατί ΡΙΣΚΑΡΑΝ οι Δούρειοι ίπποι να περιπέσουν σε ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ την φωτογραφία του ΓΕ με περούκα( σαν Βέλγος τουρίστας…) από τον φάκελο της υπόθεσης με τις ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ για τα λεωφορεία; Λέμε τώρα ποιος ήταν ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ της προβληματικής σύμβασης με τις εταιρείες λεωφορείων, όπου το κράτος αι θα πληρώσει αρκετά εκατομμύρια στον αέρα, αφού οι λεωφορειούχοι έχουν απαιτήσεις, λόγω ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟΚΟΠΩΝ από ο κράτος των δεδουλευμένων τους; Έλα μου ντε.

Τι ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη της ΞΥΠ, στο πολυδαίδαλο μυαλό του Διοικητή της; Το αρχαιολογικό εύρημα παραπέμπει ότι τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ πρωτογνωρίσαμε όταν ήταν υπάλληλος στην υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου του Υπουργείου μεταφορών και ΚΑΥΓΑΔΙΖΕ για την σύμβαση με τους ιδιοκτήτες λεωφορείων. Ουπς τα χάπια μου τα Οδυσσικά. Λέτε να ήταν ο επιτηρητής της συμφωνίας και το κράτος θα πληρώσει 59 εκατομμύρια λόγω των γνωστών εμμονικών μεθόδων του; Α, πα, πα. Α, και οι Ευρωπαίοι της RENEW- ειδικά ο ΜΑΚΡΌΝ- που ανήκει το ΑΛΜΑ,, είδαν την ανάρτηση στο βίντεο της Αντιπρόεδρου τους ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΤΣΙΚΚΙΝΗ που διακωμωδούσε το θεσμό του Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ και παραλλήλιζε την εικόνα Παπακωνσταντίνου στην πελλομαλλού από το ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ,  που υποδυόταν η μέγιστη ΔΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ; Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός του ΑΛΜΑτος; Οι περισπούδαστοι καθηγητάδες Τσούκκας- Χριστοφίδης τι λένε για το πουλαίν- αγαπημένο ταλέντο του μάστρου τους Οδυσσέα;

ΟΔΥΣΣΙΚΑ

Off the Record

Τα περδίκια του σκοπευτή Φούλη που δεν ανησυχεί για παρασπονδία του Πρίγκιπα με τον Άντρο…

Avatar photo

Published

on

Ε, να μην  μάθουμε εμείς που βρισκόταν ο ΦΟΥΛΗΣ κι εξαφανίστηκε για κάποιο διάστημα…Δεν είμαστε σαν την ΚΥΠ που δεν πήρε πρέφα, ότι κάποιοι ετοίμαζαν να ρίξουν βολές κατά του Προέδρου που ενδεχομένως να πληγώσουν ανεπανόρθωτα την θητεία και καριέρα του. Θα επανέλθουμε όμως γι’ αυτά, αφού τώρα προέχει η αποκάλυψη μας για τον Πάφιο πολιτικό που είναι και το αντικείμενο της έρευνας μας.

Λοιπόν ο Φούλης μας, προετοίμαζε την επόμενη μέρα και μάλιστα επισταμένα και μεθοδικά ώστε να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους. Κύρια του ενασχόληση όλο αυτό το διάστημα ήταν η ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ. Ναι, αποδείχθηκε δε, ότι έχει και ταλέντο ο Φούλης και θα το εξασκήσει στο μέλλον. Άστε που λόγω ενασχόλησης με το άθλημα της σκοποβολής, έμαθε και ορισμένα σλόγκαν που σερβίρονται από τους σκοπευτές και μπορεί να τα εφαρμόσει και στην πολιτική του σταδιοδρομία. Ανάμεσα στα πολλά και εύχρηστα όμως του άρεσε  όπως μας λένε οι πληροφορίες, κάποιο που είναι ιδιαίτερα σημειολογικό και αρκούντως ενδεικτικό.

Αυτό που λέει ότι « τα περδίκια που προκαλούν θόρυβο και πετούν μπροστά στους εκπαιδευμένους κυνηγούς είναι τα πρώτα που τρώνε τα βόλια». Ουάου! Περιμένετε οσονούπω να αρχίσουν οι βολές και να βλέπουμε τα περδίκια που προκαλούν θόρυβο, να πέφτουν κάτω τα καημένα.

Έτσι προετοιμάζεται ο Φούλης μας. Για τις επόμενες βολές που εκείνοι που θα τις δεχθούν θα πληγούν ασύμβατα με την πολιτική ζωή. Τα τραύματα τους θα είναι αρκετά βαθιά και μάλλον θα χρειαστούν επεμβάσεις…

 

ΦΟΥΛΛΙΚΟΣ

Continue Reading

Off the Record

Το ΑΛΜΑ, η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ψυχιατρική…

Avatar photo

Published

on

Το ότι τα παραδοσιακά κόμματα πνέουν πλέον τα λοίσθια είναι γεγονός και το έχουμε ξαναγράψει… Δεν αποτελεί μια παρατήρηση δική μας αφού είναι ξεκάθαρο και μέσα από τις δημοσκοπήσεις ότι τόσο τα δύο μεγάλα κόμματα (που άρχισαν να συρρικνώνονται) όσο και τα κόμματα του λεγόμενου ΚΕΝΤΡΩΟΥ χώρου (που σταδιακά εξαφανίζονται) δεν μπορούν να αναμένουν τίποτα από τις Βουλευτικές εκλογές…

Αντίθετα, νέα κόμματα (ΑΛΜΑ- ΑΜΕΣΗ ΔΗΟΚΡΑΤΙΑ) πατάνε πάνω στην έλλειψη που παρατηρείται αλλά και πάνω στο θυμό μιας σημαντικής μερίδας του κόσμου προκειμένου να εισέλθουν στη ΒΟΥΛΗ χωρίς, όμως, ξεκάθαρο πολιτικό πλάνο και χωρίς σονβαρό πολιτικό πρόγραμμα.

Το μόνο τους πρόγραμμα είναι η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μιας μερίδας του πληθυσμού και η εκμετάλλευση της οργής για τις συσσωρευμένες κοινωνικές αδικίες.

Είναι, όμως, λύση τα δύο αυτά πολιτικά «ΚΟΜΜΑΤΑ»;

Από τη μια το ΑΛΜΑ έχει ως ΠΡΟΕΔΡΟ τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ή αλλιώς 8-0 ηττημένο από το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και από την άλλη είναι το απόλυτο ΑΠΟΛΙΤΙΚ συνονθύλευμα τουρκικής και ρωσικής προπαγάνδας ενός YOUTUBER και της κουστωδίας του – ή παρωδίας του- που κάθε άλλο παρά πολιτικό κόμμα θυμίζουν.

Είναι πραγματικά τραγικό το γεγονός ότι τα δύο αυτά «ΚΟΜΜΑΤΑ» ή ΑΠΟ- ΚΟΜΜΑΤΑ κατορθώνουν να λαμβάνουν ένα 15% του πληθυσμού. Αυτό είναι τρομακτικό για το επίπεδο ενός λαού που πέρασε από δεκάδες δεινά.

Ίσως και η επιστήμη της ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ να σηκώνει τα χέρια ψηλά…

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ                                                                                                         

Continue Reading

Off the Record

Τα κλεμμένα λεφτά της άμυνας και του Τ. Κοινωνικών ασφαλίσεων

Avatar photo

Published

on

Σε διαφορετική περίπτωση ο δράστης θα βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα και θα εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης. Στην προκειμένη περίπτωση  δράστης είναι το κράτος και οι εκάστοτε Κυβερνήσεις, οπόταν και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, αφού πρόκειται για την υφαρπαγή χρημάτων των πολιτών που τα καρπούνται απροκάλυπτα.

Το σκάνδαλο που συντελείται με την ανοχή και συνενοχή όλων των κομμάτων, εστιάζεται στην εκμετάλλευση των χρημάτων που καταθέτουν οι πολίτες , στο ταμείο της άμυνας που στοχεύει στην θωράκιση του τόπου. Δηλαδή οι πολίτες καταθέτουν τα χρήματα για να αγοραστούν όπλα για την άμυνα του τόπου και η Κυβέρνηση τα υφαρπάζει, για να καλύψει τις τρύπες, από άλλες παρασπονδίες. Το πλιάτσικο με τα χρήματα της άμυνας,  αποτελεί κρίκο στην αλυσίδα των σκανδάλων με την εκμετάλλευση των εισφορών των πολιτών που δίνονται για άλλους σκοπούς, όπως στο ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων, εξ ου και οι μειωμένες συντάξεις, που αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης για ορισμένους ανθρώπους.

Αν όμως για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων άρχισε δημόσια συζήτηση, χωρίς φυσικά να υπάρχει φως στο τούνελ αφού το χρέος του κράτους προς το Ταμείο, ύψους 7.6 δισεκατομμύρια Ευρώ παραμένει κάπου κατατεθειμένο κατά τους ειδήμονες  και οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται με τις χαμηλές συντάξεις. Και κανείς δεν τους λέει τίποτε. Ένοχη σιωπή γιατί μάλλον το χρέος διαγράφηκε επί εποχής μνημονίων και τώρα μας κοροϊδεύουν.

Διαφορετικά ποια εξήγηση μπορεί να δώσει κάποιος σε κράτος που έχει τόσα χρήματα και ταλαιπωρεί πολίτες του. Μάλλον ανάλγητο.

Κι όμως τηρείται περίεργη σιωπή απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, εκτός από κάποιες μεμονωμένες φωνές που χάνονται στον  κυκεώνα της πολιτικής φασαρίας. Αξιοπερίεργο είναι ότι και οι εκάστοτε υπουργοί οικονομικών υπολογίζουν στα έσοδα τους και τις εισφορές των πολιτών για το ταμείο της άμυνας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια πλαστή εικόνα για τους προϋπολογισμούς του κράτους. Αυτονόητο φυσικά είναι ότι οι προϋπολογισμοί του κράτους περί των εσόδων του στηρίζονται σε πλασματικά στοιχεία και αν σε οποιαδήποτε περίπτωση π.χ η προσφυγή κάποιου πολίτη σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο, τερματίσει την εν λόγω πρακτική, τότε θα υπάρξει κατάρρευση της οικονομίας και θα συμπαρασύρει το κράτος σε απίστευτες περιπέτειες.

ΚΛΕΨΙΑ

Continue Reading
Advertisement
EKLOGES202614 hours ago

EKLOGES2026 – Επομένη μέρα για τις Εκποιήσεις | Κυριακή 26/04 στις 6μμ

EKLOGES20262 days ago

EKLOGES2026 – Αμμόχωστος 2026 – Η μάχη της έδρας | Σάββατο 25/04 στις 7μμ

EKLOGES20262 days ago

EKLOGES2026 – Λάρνακα 2026 – Η μάχη της έδρας | Παρασκευή 24/04 στις 7μμ

Off the Record2 days ago

Τα περδίκια του σκοπευτή Φούλη που δεν ανησυχεί για παρασπονδία του Πρίγκιπα με τον Άντρο…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Αυτοδιαλύθηκε η Βουλή – Συγκινημένη η Αννίτα Δημητρίου στην αποχαιρετιστήρια ομιλία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Όραμα για την Κύπρο, την πατρίδα μας: Συζήτηση για την επόμενη μέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ2 days ago

Ξεκινά το Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Αγία Νάπα

Off the Record3 days ago

Το ΑΛΜΑ, η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ψυχιατρική…

Off the Record3 days ago

Τα κλεμμένα λεφτά της άμυνας και του Τ. Κοινωνικών ασφαλίσεων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 days ago

Ψάχνουν ημερομηνία για το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη με Ερχιουρμάν-Συνεχίζουν την προεργασία οι διαπραγματευτές

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia