Την αναθεώρηση της σχετικής απόφασης για τα τ/κ ταξί, που μεταβαίνουν στις ελεύθερες περιοχές, ζήτησε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ερχάν Αρίκλι ανέφερε ότι τα σχεδιαζόμενα μέτρα της Κυπριακής Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο ζήτημα «θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα αυτό, καθώς και σε όσους θα έρθουν να περάσουν τις διακοπές τους» στα κατεχόμενα.

«Ελπίζω να αναθεωρήσουν την απόφαση αυτή πριν να είναι πολύ αργά. Διαφορετικά, κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι η τδβκ θα λάβει αντίμετρα, στο πλαίσιο των αρχών της αμοιβαιότητας», πρόσθεσε σε ανακοίνωση ο κ. Αρίκλι.

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.