Με μια εικόνα του Μακάριου και ένα μήνυμα στο «Χ» θέλησε να εμπλουτίσει τον προεκλογικό αγώνα, ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, το Δημοκρατικό Κόμμα.

Συγκεκριμένα το ΔΗΚΟ έγραψε στην πλατφόρμα «Χ» «Τιμούμε την Ιστορία μας.Είμαστε περήφανοι για τη στήριξη του Εθνάρχη Μακαρίου, που ηγήθηκε του αγώνα του λαού μας για απελευθέρωση και έθεσε τις βάσεις για τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Το ιστορικό του αποτύπωμα αποτελεί διαχρονικό φωτοδότη των αγώνων μας για εθνική δικαίωση και κοινωνική δικαιοσύνη.»

Η αντίδραση-απάντηση όμως από το Volt, στην εν λόγω ανάρτηση ήταν η πιο επική, αφού απάντησε με μια εικόνα του ηθοποιού Γιάννη Μπέζου, όπου κρατά μια εφημερίδα και διερωτάται από ποτέ είναι.

Πηγή: Kathimerini
Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.