Σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αγίας Νάπας η κοινή διαβούλευση 9 Δήμων και Κοινοτήτων της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου για την οριστικοποίηση του οράματος της Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Στη διαβούλευση συμμετείχαν ο Δήμος Αγίας Νάπας, Παραλιμνίου, Δερύνειας και Σωτήρας, καθώς και οι Κοινότητες Φρέναρους, Αυγόρου, Λιοπετρίου, Αχερίτου και Άχνας.

Στο τέλος της διαβούλευσης ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ, Γιώργος Κάρουλλας, με πρωτοβουλία του οποίου επετεύχθη για πρώτη φορά η διαμόρφωση κοινού στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού, ολόκληρης της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου προχώρησε σε δηλώσεις ευχαριστώντας τις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του σε ένα πλαίσιο συλλογικότητας και συνεκτικότητας.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο ότι μέσα από τη συνένωση αυτή, σε δύσκολους καιρούς εν μέσω πανδημίας, θα επιτευχθεί η εισροή νέων κεφαλαίων για την προώθηση της ποιότητας ζωής και της επιχειρηματικότητας στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων αυτής.

 

 

Vouli TV