4μμ. Αναλύουμε την επικαιρότητα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, με τον διευθυντή σύνταξης του tothemaonline.com – World news media, κ. Φάνη Μακρίδη.

4,30μμ. Η πανδημία του covid-19 και οι διεθνείς αναταράξεις. Ποιά είναι η επόμενη μέρα για την Κίνα και οι οικονομικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις είναι το θέμα συζήτησης με τον κ. Χρήστο Ιακώβου, διευθυντή του ΚΥΚΕΜ.

5μμ Οι δύο συντεχνίες των ηθοποιών συνυπογράφουν τους κοινούς στόχους και επιδιώξεις τους προς το κράτος, για την στήριξη των καλλιτεχνών αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνουν.
Φιλοξενούμενοι του Χάρη Θεραπή οι Αντρέας Τσέλεπος (πρόεδρος Ε.Η.Κ) και Προκόπης Αγαθοκλέους (γραμματέας της Κλαδικής Καλλιτεχνών της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ) σε μία συζήτηση για το πλήγμα που δέχεται ο καλλιτεχνικός κόσμος λόγω πανδημίας του κορωνοϊού.

6μμ Ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα της Κύπρου από το Υπουργείο Υγείας.

Μπορείτε να στέλνετε από τώρα τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας τον χώρο των σχολίων κάτω από την ανάρτηση, με μήνυμα στο inbox μας ή με μήνυμα SMS στο τηλ της εκπομπής 96 898949.

Ζωντανά, Αποκλειστικά και σε Ανοικτή ζώνη από την τηλεόραση του Vouli.TV και του CityChannel.live και στο Youtube και το Facebook.