Παρακολουθήστε ζωντανά στο VouliTV και στο 5 σε 5 τη συνέχεια της παρουσίασης υποψηφίων των επερχόμενων εκλογών.

Ο κ. Πανίκος Λεωνίδου, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗ.ΚΟ, νυν βουλευτής Λεμεσού και υποψήφιος στην Επαρχία Λεμεσού στις επερχόμενες εκλογές, μας εξηγεί πώς μπορεί να αναγεννηθεί το ενδιαφέρον των νέων για την πολιτική, όντας ο ίδιος πατέρας 3 παιδιών.
Ο κ. Γιώργος Γεωργίου, βουλευτής Λεμεσού με το ΑΚΕΛ και υποψήφιος των επερχόμενων εκλογών μας μιλά για τη Λεμεσό που οραματίζεται και για το πόσο απαιτητική είναι η ενασχόληση με την πολιτική.
Η κα. Θεοδώρα Θεοδώρου, υποψήφια με το ΔΗ.ΚΟ. στην επαρχία Λευκωσίας μας μιλά για τα νομοθετικά κενά για μονογονεϊκές οικογένειες και πώς αυτό θα αποτελέσει προτεραιότητά της εφόσον εκλεγεί.
Ο κ. Πουλλικκάς γνωστός μέσα από την αρθρογραφία του για το Κυπριακό και υποψήφιος βουλευτής επαρχίας Λευκωσίας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας μιλά για την επιμονή του στην ιστορική αναδρομή και στην εξέταση προηγούμενων δεκαετιών, όσον αφορά το Κυπριακό, την εξέλιξη και τη δυνατότητα επίλυσής του.
Ο κ. Francis Guy, υποψήφιος με το Κίνημα Αλληλεγγύη στην επαρχία Λεμεσού, παραλληλίζει την πολιτική με γνωστή όπερα, ενώ δίνει τη δική του άποψη για το κατά πόσον είναι εφικτό να επιτευχθεί αρμονική ενορχήστρωση ολων των κομμάτων.