Παρακολουθήστε ζωντανά στο Vouli.TV και στο 5 σε 5 τη συνέχεια της παρουσίασης υποψηφίων των επερχόμενων εκλογών.

Η κα. Άννα Μιχαήλ, υποψήφια Βουλευτής Λεμεσού με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας συστήνεται και μας απαντά γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και ποια θα είναι η προτεραιότητά της εφόσον εκλεγεί.

Η κα. Θεοδώρα Σεργίου, υποψήφια Βουλευτής Λάρνακας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας εξηγεί τί ακριβώς σημαίνει για την ίδια το αγαπημένο της απόφθεγμα του John Kennedy: «Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, να ρωτάς τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα σου»

Ο κ. Γιάννης Τσίτσης, υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας δίνει την άποψή του για την αμυντική πολιτική της Κύπρου, αλλά και για το ποιοι θα είναι οι βασικοί άξονες προτεραιότητάς του εφόσον εκλεγεί.

Ο κ. Ελισσαίος Κουρτέλας, υποψήφιος Βουλευτής Λάρνακας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας μιλά για τη σημασία του Εθελοντισμού και για το πόσο επαρκή θεωρεί ότι είναι η στήριξη των ατόμων με ειδικές δεξιότητες από την Πολιτεία

Η Δρ Κική Γρίβα, υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας με το Κίνημα Αλληλεγγύη μας μιλά για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και για το ποιες θα είναι οι δικές της παρεμβάσεις εφόσον εκλεγεί.

Ο κ. Ξενής Ξενοφώντος, Υποψήφιος Βουλευτής Λευκωσίας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, ως ιδρυτής και πρόεδρος του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, μας αναλύει τις παρεμβάσεις του στο χώρο του Πολιτισμού

Ο κ. Όμηρος Αλεξάνδρου, Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας εξηγεί τί τον ώθησε να ασχοληθεί με την πολιτική και για το πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της Οικονομίας.

Η κα. Φρόσω Γεωργίου, Υποψήφια Βουλευτής Λάρνακας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, κρίνει τα μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους και τους εμπόρους, ως έμπορος η ίδια και μας μιλά για τις παρεμβάσεις της ειδικά για τις εργαζόμενες μητέρες

Ο κ. Χρίστος Δημητριάδης, Υποψήφιος Βουλευτής Λευκωσίας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας μιλά για το ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις του ειδικά για τον αγροτικό τομέα, αλλά και γιατί ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο κ. Κυριάκος Παρπούνας, Υποψήφιος Βουλευτής του ΑΚΕΛ στην Επαρχία Λευκωσίας, μας μιλά για τους βασικούς άξονες προτεραιότητάς του και για το ποια θα ήταν η πρώτη «πράσινη» παρέμβασή του.

Διαδικτυακά στο #VouliTV (www.vouli.tv) και στην τηλεοπτική πλατφόρμα Cosmos Wireless .

Vouli TV