Παρακολουθήστε ζωντανά στο VouliTV και στο 5 σε 5 τη συνέχεια της παρουσίασης υποψηφίων των επερχόμενων εκλογών.

Η κα. Ευανθία Σάββα, νυν βουλευτής Λάρνακας με το ΑΚΕΛ και υποψήφια για τις επερχόμενες εκλογές, μας μιλά για την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και γιατί εγκατέλειψε την αυτοδιοίκηση για μία θέση στα έδρανα της βουλής.

Η υποψήφια Λευκωσίας με το ΔΗ.ΚΟ, κα. Μαρία Βασιλείου, μας μιλά για την προτεραιότητά της εφόσον εκλεγεί και για το ποια υπόθεση της πολιτικής σκηνής δε θα ήθελε ποτέ να αναλάβει ως διαμεσολαβήτρια.

Ο κ. Μαρίνος Μουσιούττας, νυν Ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Επαρχίας Λευκωσίας με τη Συμμαχία Δημοκρατικών Δυνάμεων, μας μιλά γιατί προτίμησε τη βουλή από την τοπική αυτοδιοίκηση και πόσες προσωπικές θυσίες απαιτεί το βουλευτικό αξίωμα.

Ο κ. Ανδρέας Τσιάτσιου, υποψήφιος Λευκωσίας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, εξηγεί γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και για το τί είναι αυτό που χρειάζεται κατά την άποψή του άμεσα η Λευκωσία.

Ο κ. Γρηγόρης Γεωργίου, υποψήφιος Βουλευτής με την Πνοή Λαού παρομοιάζει την πολιτική με αγώνισμα / άθλημα και μας λέει γιατί αποφάσισε να συμπορευτεί με την Πνοή Λαού.