Παρακολουθήστε ζωντανά στο Vouli.TV και στο 5 σε 5 τη συνέχεια της παρουσίασης υποψηφίων των επερχόμενων εκλογών.

Ο κ. Γιώργος Χαραλάμπους, υποψήφιος στην Επαρχία της Κερύνειας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας μιλά για τις άμεσες προτεραιότητές του εφόσον εκλεγεί και για το τί σημαίνει για τον ίδιον ο εθελοντισμός.

Ο κ. Χριστάκης Χριστοφή Τσιόππης, υποψήφιος στην Επαρχία της Λεμεσού με το Κίνημα Αλληλεγγύη, όντας ο ίδιος πατέρας 9 παιδιών, μας μιλά για την ελλιπή στήριξη των Πολύτεκνων οικογενειών από την Πολιτεία και για τις σχετικές παρεμβάσεις που ο ίδιος πρόκειται να προωθήσει εφόσον εκλεγεί.

Η Κυριακή Μαυράκη, υποψήφια στην Επαρχία της Πάφου με το Κίνημα Αλληλεγγύη, στέλνει το δικό της μήνυμα στους νέους και σε όσους προτίθενται να απέχουν από την ψηφοφορία της 30ης Μαΐου, ενώ ταυτόχρονα μας αναλύει τις προτεραιότητές της εφόσον εκλεγεί.

Η κα Τατιάνα Ανδρεάδη, υποψήφια στην Επαρχία της Πάφου με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας αναλύει τί είναι αυτό που την ενοχλεί γύρω της και θα ήθελε άμεσα να αλλάξει και για το πώς μπορεί να παταχθεί η διαφθορά μέσω της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των δημόσιων υπηρεσιών.

Ο κ. Άθως Κοιρανίδης, υποψήφιος στην Επαρχία Λευκωσίας με την Πνοή Λαού, με αιχμηρό λόγο σχολιάζει την Τουρκοβρεττανική συμμαχία εν όψει της Πενταμερούς και τις παρεμβάσεις που ο ίδιος θα προωθήσει για την πάταξη της διαφθοράς.

Διαδικτυακά στο #VouliTV (www.vouli.tv) και στην τηλεοπτική πλατφόρμα Cosmos Wireless . Παρουσιάζει η Μαριάννα Φόρτωμα.

Vouli TV