Παρακολουθήστε ζωντανά στο Vouli.TV και στο 5 σε 5 τη συνέχεια της παρουσίασης υποψηφίων των επερχόμενων εκλογών.

Ο κ. Κωστάκης Χριστοφόρου, Αντιπρόεδρος και υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύη, στην Επαρχία Αμμοχώστου μας μιλά για τις προτεραιότητές του ειδικά για την Επαρχία Αμμοχώστου και καταθέτει την άποψή του ως νομικός για το δημοψήφισμα σχετικά με τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κα. Εύη Μιχαήλ, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επικοινωνία, μας μιλά για την υποψηφιότητά της στην Κερύνεια με το Κίνημα Αλληλεγγύη και σε ποιους άξονες πρόκειται να επικεντρωθεί.

Ο κ. Χρύσης Ναφαϊδης, υποψήφιος Επαρχίας Λευκωσίας με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας εξηγεί τί τον ώθησε να ασχοληθεί με την πολιτική και τί ακριβώς σημαίνει για τον ίδιο ο εθελοντισμός και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ο Δρ Ανδρέας Σιάμαρος, υποψήφιος Επαρχίας Αμμοχώστου με το Κίνημα Αλληλεγύη, ως ακαδημαϊκός ο ίδιος και εξειδικευμένος σε τεχνολογία 5G και στις εφαρμογές αυτής, καταθέτει την άποψή του για το πόσο σωστά οι φορείς παροχής εκπαίδευσης υποστηρίζουν τη μάθηση και τη διδασκαλία, και για το τί θα άλλαζε για να καταστεί η τριτοβάθμια εκπαίδευση ποιοτική

Ο κ. Αντρέας Παπαπαύλου, πρώην Υπαρχηγός ΓΕΕΦ και Στρατηγός εν αποστρατεία, υποψήφιος Επαρχίας Αμμοχώστου με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας μιλά για την αμυντική πολιτική και θωράκιση της Κύπρου, καθώς και για τις προτεραιότητές του εφόσον εκλεγεί.

Διαδικτυακά στο #VouliTV (www.vouli.tv) και στην τηλεοπτική πλατφόρμα Cosmos Wireless . Παρουσιάζει η Μαριάννα Φόρτωμα.

Vouli TV