Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλληλοκαταγγελίες για επίθεση με φόντο τις εκλογές – Η τοποθέτηση Ανδρονίκου

Published

on

Ο δήμαρχος Δρομολαξιάς-Μενεού, κ. Κύπρος Ανδρονίκου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετείται και αυτός μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε υποστατικό της περιοχής με πρωταγωνιστές αυτόν και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σάββα Κυριάκου που είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να καταγγείλουν ο ένας τον άλλον στις Αρχές για επίθεση.

Ο κ. Ανδρονίκου αναφέρει στην ανάρτησή του πως «τα σημερινά γεγονότα με ανάγκασαν να προβώ σε καταγγελία στην Αστυνομία μετά από προσωπική επίθεση που δέχθηκα. Έχω πίστη στις Αρχές ότι θα διερευνήσουν την καταγγελία βάσει των πραγματικών γεγονότων και το πόρισμα θα δοθεί ακολούθως στη δημοσιότητα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, χωρίς να αφήνονται υπόνοιες και σκιές εις βάρος μου». Μάλιστα, αναφέρει πως η στάση του ΔΗΣΥ Λάρνακας να προβεί σε συμπεράσματα «αποδεικνύει ότι κρύβει πολιτική σκοπιμότητα».

Αυτούσια η ανάρτηση του δημάρχου Δρομολαξιάς-Μενεού

Μετά λύπης αναγκάζομαι να προβώ στην εν λόγω ανακοίνωση. Θεωρώ όμως ότι είναι καθήκον μου να ενημερώσω το κοινό και κυρίως τους δημότες και τις δημότισσες της Δρομολοξιάς, του Μενεού, των Περβολιών, του Κιτίου και της Τερσεφάνου για όσα διαδραματίστηκαν σήμερα, 7 Μάϊου και είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και όσα εκτυλίχθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Στη μέχρι σήμερα πολύχρονη πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργώ με ειλικρίνεια, διαφάνεια, μέτρο και ήθος. Αξίες που έχω ως φάρο μου και καθοδηγούν κάθε βήμα μου τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή.

Παρά τις επανειλημμένες ενέργειες που έγιναν εις βάρος μου καθ’ όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, συνειδητά επέλεξα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, σεβόμενος πάνω απ’ όλα τις δημοκρατικές διαδικασίες του τόπου μας, καθώς και όλους τους δημότες του νέου περιφερειακού Δήμου, θέλοντας να διατηρήσω υψηλά το επίπεδο του δημοκρατικού διαλόγου.

Ωστόσο, δυστυχώς, τα σημερινά γεγονότα με ανάγκασαν να προβώ σε καταγγελία στην Αστυνομία μετά από προσωπική επίθεση που δέχθηκα. Έχω πίστη στις Αρχές ότι θα διερευνήσουν την καταγγελία βάσει των πραγματικών γεγονότων και το πόρισμα θα δοθεί ακολούθως στη δημοσιότητα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, χωρίς να αφήνονται υπόνοιες και σκιές εις βάρος μου.

Η στάση του ΔΗΣΥ Λάρνακας να προβεί σε συμπεράσματα, χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα και προτού ολοκληρωθεί η έρευνα των Αρχών, αποδεικνύει ότι κρύβει πολιτική σκοπιμότητα.

Από πλευράς μου, θα συνεχίσω να λειτουργώ με τις ίδιες αρχές και αξίες που με καθιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια, σεβόμενος τις δημοκρατικές διαδικασίες του τόπου μας, αλλά το κυριότερο, σεβόμενος τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου.

Η ανάρτηση του Δημοτικού Σύμβουλου, κ. Σάββα Κυριάκου

Νωρίτερα, ο κ. Σάββας Κυριάκου, Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου τη θέση του στις επερχόμενες εκλογές Ιουνίου ανέφερε σε ανάρτησή του πως προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές για επίθεση εναντίον του και ζημιές στο όχημα του, σημειώνοντας πως μετά από πολύωρη κατάθεση στην Αστυνομία, οι έρευνες των Αρχών «στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Εκφράζω την λύπη μου για το χθεσινό συμβάν επίθεσης και εκδήλωση βίας εναντίον μου με την κακόβουλη πρόκληση ζημιάς στο όχημα μου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο του γηπέδου Δρομολαξιάς όπου ήταν η εορταστική εκδήλωση του Δήμου μας για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, έσπασαν το τζαμί του αυτοκινήτου μου προκαλώντας σημαντική ζημιά. Αν λάβουμε υπόψη ότι τίποτα δεν κλάπηκε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, προφανώς και η ζημιά στρέφεται εναντίον μου ή και συνδέεται με την ιδιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς – Μενεού του ΔΗΣΥ και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος επίσης στις επερχόμενες εκλογές.

Έχω δώσει πολύωρη κατάθεση στην αστυνομία η οποία ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, διερεύνηση η οποία με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία στρέφεται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Πιστεύω ότι η αστυνομία θα ενεργήσει τάχιστα προς διαλεύκανση της υπόθεσης και τούτο επιβάλλεται αυτές τις μέρες ώστε να αποτραπούν σε μια προεκλογική περίοδο πράξεις και συμπεριφορές που δημιουργούν τοξικό κλίμα και στρέφονται ενάντια στην κοινωνία και τη δημοκρατία.»

Ανακοίνωση, μάλιστα εξέδωσε και ο Δημοκρατικός Συναγερμός Λάρνακας, καταδικάζοντας το εν λόγω περιστατικό.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Σαν Επαρχιακή Γραμματεία του ΔΗ.ΣΥ Λάρνακας καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την καταστροφή περιουσίας η οποία επήλθε μετά από βανδαλισμό σε αυτοκίνητο που ανήκει στο Δημοτικό Σύμβουλο του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά κύριο Σάββα Κυριάκου.

Το θλιβερό γεγονός εκτυλίχθηκε σε μια μέρα χαράς, σε μια μέρα που γιορτάζαμε τη νίκη της ζωής επί του θανάτου, τη νίκη της υπέρτατης θυσίας του Θεανθρώπου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στην αστυνομία εναντίον συγκεκριμένης κατεύθυνσης.

Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες πλήττουν την ευρύτερη κοινωνία και προσβάλλουν τον καθένα προσωπικά. Σαν Επαρχιακή Γραμματεία καλούμε τις Διωκτικές Αρχές να προχωρήσουν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα, καλούμε το κράτος και τις αρμόδιες υπηρεσίες να προστατεύσουν ως οφείλουν την κοινωνία από τέτοιες ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές.»

Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί αφού με νέα ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ Λάρνακας, καταγγέλλει σωματική επίθεση από τον Δήμαρχο Δρομολαξίας προς τον Δημοτικό Σύμβουλο.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός στη νέα ανακοίνωση του αναφέρει ότι Δήμαρχος γρονθοκόπησε τον κ. Κυριάκου και άσκησε βία σε βάρος της γυναίκας του καθώς βρίσκονταν σε καφετέρια.

Αυτούσια τα όσα αναφέρει ο ΔΗΣΥ:

Με θλίψη αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ζητήματα που αφορούν τη συμπεριφορά του Δημάρχου Δρομολαξιάς Κύπρου Ανδρονίκου, ο οποίος συνεχίζει να συμπεριφέρεται προκλητικά και εκτός του πλαισίου του νόμου.

Ο Κύπρος Ανδρονίκου εισήλθε σε καφετέρια όπου βρισκόταν ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά, Σάββας Κυριάκου. Ο Δήμαρχος γρονθοκόπησε τον κ. Κυριάκου και άσκησε βία σε βάρος της γυναίκας του. Το συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια αρκετών θαμώνων που βρίσκονταν στην καφετέρια.

Η παράνομη συμπεριφορά του Δημάρχου Δρομολαξιάς και η ποινική έρευνα που θα πρέπει να διεξαχθεί σε βάρος του, δεν του επιτρέπουν να παραμένει στη θέση του. Πέραν του νόμου, έχει παραβιάσει βασικές αρχές του πολιτικού πολιτισμού. Ο Κύπρος Ανδρονίκου οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση του.

Όπως πληροφορούμαστε και για τις 2 περιπτώσεις ο κ. Κυριάκου έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Πηγή: Kathimerini

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρίστος Κληρίδης: Γιατί να παραμένουμε στη ΔΔΟ όταν η Τουρκία την έχει απορρίψει;

Avatar photo

Published

on

Ο Χρίστος Κληρίδης έθεσε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης τη βάση λύσης του Κυπριακού, ασκώντας έντονη κριτική στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και θέτοντας το ερώτημα κατά πόσο η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να συνεχίσει να παραμένει προσηλωμένη στο συγκεκριμένο πλαίσιο.

Ο κ. Κληρίδης επιχείρησε να παρουσιάσει την ιστορική διαδρομή της ομοσπονδιακής λύσης, υποστηρίζοντας ότι το ουσιαστικό ζήτημα δεν είναι μόνο η ονομασία της λύσης, αλλά κυρίως το περιεχόμενο που απέκτησαν στην πορεία οι έννοιες της διζωνικότητας και της πολιτικής ισότητας.

Αναφέρθηκε στις Συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου Μακαρίου–Ντενκτάς και Κυπριανού–Ντενκτάς, καθώς και στα μεταγενέστερα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, σημειώνοντας ότι σταδιακά διαμορφώθηκε το πλαίσιο της δικοινοτικής και διζωνικής ομοσπονδίας.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις πρόνοιες που συνδέουν τη διζωνικότητα με την πληθυσμιακή και περιουσιακή πλειοψηφία κάθε κοινότητας στην αντίστοιχη περιοχή διοίκησής της.

Κατά τον Χρίστο Κληρίδη, ακριβώς σε αυτό το σημείο προκύπτουν σοβαρά ζητήματα που αφορούν την επιστροφή των προσφύγων, την αποκατάσταση περιουσιών, την ελεύθερη εγκατάσταση και, ευρύτερα, την άσκηση ατομικών δικαιωμάτων.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ένα πλαίσιο το οποίο επιδιώκει τη διατήρηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών και ιδιοκτησιακών ισορροπιών στις δύο συνιστώσες πολιτείες μπορεί να περιορίσει την επιστροφή Ελληνοκυπρίων και την πλήρη αποκατάσταση περιουσιακών δικαιωμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κληρίδης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη προσέγγιση ασύμβατη με την αντίληψή του για την πλήρη κατοχύρωση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων.

Έθεσε παράλληλα στο επίκεντρο την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια θεμελιώδη αλλαγή των δεδομένων σε σχέση με εκείνα που ίσχυαν όταν διαμορφωνόταν το πλαίσιο της λύσης στις προηγούμενες δεκαετίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οποιαδήποτε μελλοντική διευθέτηση θα πρέπει να εξετάζεται μέσα από το πρίσμα του κράτους δικαίου, των ατομικών δικαιωμάτων και των βασικών ελευθεριών που απορρέουν από την ευρωπαϊκή έννομη τάξη.

Ο Χρίστος Κληρίδης αναφέρθηκε επίσης στο δημοψήφισμα του 2004 και την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν από την ελληνοκυπριακή κοινότητα, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη ετυμηγορία δεν μπορεί να αγνοείται στη συζήτηση για το μέλλον του Κυπριακού.

Το βασικό πολιτικό ερώτημα που έθεσε αφορά, ωστόσο, τη σημερινή στάση της Τουρκίας. Με δεδομένο ότι η Άγκυρα προβάλλει πλέον ανοικτά τη θέση των δύο κρατών, διερωτήθηκε κατά πόσο είναι ορθό η ελληνοκυπριακή πλευρά να παραμένει δεσμευμένη σε ένα πλαίσιο το οποίο, όπως υποστήριξε, η άλλη πλευρά δηλώνει ότι δεν αποδέχεται πλέον.

«Μπορούμε να το θελήσουμε. Μπορούμε να το πιστέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δυνατότητα επανακαθορισμού της στρατηγικής που ακολουθείται εδώ και δεκαετίες.

Οι θέσεις του Χρίστου Κληρίδη διαφοροποιούνται από την επίσημη γραμμή της Κυπριακής Δημοκρατίας και από το υφιστάμενο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο εξακολουθεί να προβλέπει λύση δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα και να αποκλείει τη διχοτόμηση ή την απόσχιση.

Ο ίδιος, ωστόσο, θεωρεί ότι οι εξελίξεις που μεσολάβησαν –μεταξύ αυτών το δημοψήφισμα του 2004, η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και η σημερινή τουρκική θέση περί δύο κρατών– δημιουργούν νέα δεδομένα που δικαιολογούν, κατά την άποψή του, επανεξέταση της μέχρι σήμερα στρατηγικής.

Η παρέμβαση Κληρίδη ανοίγει έτσι εκ νέου μια από τις πιο δύσκολες συζητήσεις γύρω από το Κυπριακό: κατά πόσο το υφιστάμενο πλαίσιο της ΔΔΟ μπορεί να οδηγήσει σε λειτουργική και βιώσιμη λύση με κατοχυρωμένα δικαιώματα ή εάν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, απαιτείται πλέον μια διαφορετική στρατηγική προσέγγιση.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αδούλωτη Κερύνεια»: Δεν ξεχνούμε, δεν συμβιβαζόμαστε – Η επιστροφή δεν είναι διαπραγματεύσιμη

Avatar photo

Published

on

Έντονο μήνυμα για το Κυπριακό και τα δικαιώματα των προσφύγων έστειλε το Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια» κατά τη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, 25 Σεπτεμβρίου 2026.
Το Σωματείο εξέφρασε την οργή και αγανάκτησή του για την πορεία του Κυπριακού, υποστηρίζοντας ότι οι πρόσφυγες και εκτοπισμένοι δεν έχουν συμβιβαστεί με τα δεδομένα της κατοχής.
Κεντρική θέση της ανακοίνωσης αποτελεί η επιστροφή και επανεγκατάσταση των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, με πλήρη αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Η «Αδούλωτη Κερύνεια» τάχθηκε εκ νέου εναντίον της λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, την οποία θεωρεί ότι παγιώνει τετελεσμένα της κατοχής.
Παράλληλα, άσκησε κριτική στους διαχρονικούς χειρισμούς κυβερνήσεων και πολιτικών ηγεσιών στο Κυπριακό.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον σφετερισμό των ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα και στην ανάγκη προστασίας των περιουσιακών δικαιωμάτων των προσφύγων.
Το Σωματείο εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του στη λειτουργία της Επιτροπής Ακίνητης Ιδιοκτησίας στα κατεχόμενα και ζήτησε από την Κυβέρνηση μέτρα για περιορισμό της προσφυγής Ελληνοκυπρίων σε αυτήν.
Στην ανακοίνωση καταγράφονται ακόμη αντιδράσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τις δικοινοτικές επιτροπές και δράσεις, καθώς και για οικονομικές δραστηριότητες που, κατά το Σωματείο, ενισχύουν τα δεδομένα στα κατεχόμενα.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες δεύτερης και τρίτης γενιάς.
Η «Αδούλωτη Κερύνεια» ζητά τη διατήρηση της προσφυγικής ιδιότητας για όσο διάστημα παραμένει άλυτο το Κυπριακό.
Παράλληλα, επαναφέρει το αίτημα για άμεση αναγνώριση των εκ μητρογονίας προσφύγων και για δικαίωμα ψήφου στην εκλογική περιφέρεια της επιλογής τους.
Όπως τονίστηκε, η επιστροφή στις κατεχόμενες πόλεις και χωριά παραμένει βασικός στόχος του προσφυγικού κόσμου.
Το Σωματείο καλεί την πολιτική ηγεσία να επανατοποθετήσει, όπως υποστηρίζει, το Κυπριακό στη βάση της εισβολής, της κατοχής και της αποκατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Απελευθέρωση της Κύπρου δεν εξασφαλίζεται χωρίς την επιστροφή και επανεγκατάσταση των νόμιμων κατοίκων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Το Σωματείο καταλήγει ότι η αποκατάσταση των δικαιωμάτων όλων των προσφύγων αποτελεί, για το ίδιο, αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση οποιασδήποτε λύσης.

Continue Reading

Off the Record

Τορναρίτης στο Προεδρικό: Αξιοποίηση εμπειρίας ή μήνυμα προς την Πινδάρου;

Avatar photo

Published

on

Ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως Ειδικού Πολιτικού Απεσταλμένου του Προέδρου για το Κυπριακό σε Ασία και Αφρική δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί ως προς την εμπειρία που φέρνει μαζί του.

Δεκαετίες πολιτικής και κοινοβουλευτικής παρουσίας, μακρά ενασχόληση με το Κυπριακό και, κυρίως, ένα δίκτυο διεθνών επαφών που δεν δημιουργείται από τη μια μέρα στην άλλη. Άρα, από πλευράς αξιοποίησης ανθρώπινου πολιτικού κεφαλαίου, η επιλογή έχει σαφή λογική.

Το παραπολιτικό ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται αλλού.

Ο Νίκος Τορναρίτης δεν είναι απλώς ένας πρώην βουλευτής. Είναι ένα πρόσωπο με μακρά διαδρομή στον ΔΗΣΥ. Και ο Νίκος Χριστοδουλίδης επιλέγει ένα τέτοιο στέλεχος για μια αποστολή που συνδέεται άμεσα με την κορυφαία εθνική προτεραιότητα, το Κυπριακό.

Το ερώτημα λοιπόν μεταφέρεται στην Πινδάρου: πώς θα διαβαστεί η κίνηση;

Ως μια θεσμική επιλογή, όπου μπροστά στο Κυπριακό περισσεύουν οι κομματικές γραμμές; Ή ως ακόμη μία κίνηση Χριστοδουλίδη που δείχνει ότι μπορεί να αξιοποιεί πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο του ΔΗΣΥ χωρίς να χρειάζεται πολιτική συμφωνία με την ηγεσία του κόμματος;

Η συγκυρία κάνει το ερώτημα ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μόλις σήμερα ο Πρόεδρος επανήλθε δημόσια στις σχέσεις του με τον ΔΗΣΥ, δηλώνοντας ότι δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με την ηγεσία ή στελέχη του κόμματος και θέτοντας το ερώτημα «πού διαφωνείτε;».

Και υπάρχει ακόμη μία λεπτομέρεια με παραπολιτικό βάρος: τον Ιούλιο ο Τορναρίτης είχε διαψεύσει δημοσίευμα περί πρότασης για συμμετοχή του στο Υπουργικό, δηλώνοντας τότε ότι, εάν αποφάσιζε να αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση, θα το έκανε δημόσια και με πλήρη διαφάνεια.

Δύο μήνες αργότερα, η πρόταση υπάρχει, είναι δημόσια και έγινε αποδεκτή.

Ο διορισμός, επομένως, μπορεί να διαβαστεί σε δύο επίπεδα: στο θεσμικό, ως αξιοποίηση ενός έμπειρου πολιτικού για το Κυπριακό· και στο πολιτικό, ως υπενθύμιση ότι τα στεγανά ανάμεσα στο Προεδρικό και τον συναγερμικό χώρο παραμένουν διαπερατά.

Και κάπου εδώ η μπάλα περνά στην Πινδάρου.

Γιατί το πραγματικά ενδιαφέρον δεν είναι μόνο γιατί ο Χριστοδουλίδης επέλεξε τον Τορναρίτη.

Είναι τι θα πει τώρα ο ΔΗΣΥ για την επιλογή του.

–Sniper–

Continue Reading
Advertisement
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16 hours ago

Χρίστος Κληρίδης: Γιατί να παραμένουμε στη ΔΔΟ όταν η Τουρκία την έχει απορρίψει;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16 hours ago

«Αδούλωτη Κερύνεια»: Δεν ξεχνούμε, δεν συμβιβαζόμαστε – Η επιστροφή δεν είναι διαπραγματεύσιμη

Άρθρα Χάρη Θεραπή4 days ago

Πρέπει πρώτα να κερδίσει τον ΔΗΣΥ για να διεκδικήσει την Κύπρο;

Άρθρα Χάρη Θεραπή4 days ago

Μαυρογιάννης 2028: Η υποψηφιότητα πριν από το χρίσμα;

Off the Record4 days ago

Το σενάριο ισραηλινού χειρουργικού πλήγματος στα κατεχόμενα και ο κίνδυνος τουρκικών αντιποίνων

Off the Record4 days ago

Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του τύπου “η πίτα μισή και ο σκύλος χορτάτος”

Off the Record1 week ago

Παγκόσμια διακυβέρνηση: γιατί αφορά και τους μικρούς

Off the Record1 week ago

Κύπρος – Ελλάδα – Αίγυπτος: Η δύναμη της συνεργασίας σε μια κρίσιμη περιοχή

Off the Record1 week ago

Τορναρίτης στο Προεδρικό: Αξιοποίηση εμπειρίας ή μήνυμα προς την Πινδάρου;

Off the Record2 weeks ago

Το είπα-ξείπα της Αννίτας

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia