LIVE
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ (28/3) ΑΠΟ ΤΟ VOULI.TV
15.00 ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ | Το βήμα του εκσυγχρονισμού. Mια εκπομπή σχετικά με τη Παιδεία και Κοινωνία: Απαντήσεις στην κρίση του κορονοϊού. Καλεσμένος της εκπομπής ο κ. Τάσος Χριστοφίδης, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου – Καθηγητής, συνομιλεί με τον Κυριάκο Πιερίδη (δημοσιογράφος) και την Θεανώ Καλαβανά (γεν. γραμματέας του ΟΠΕΚ).
16.10 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή. Φιλοξενούμε σήμερα τον Μιχάλη Παρασκευά, Δικηγόρος σε μια συζήτηση για τις προεκτάσεις απο την πιθανολογούμενη γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, και τις δυνατότητες του Ταμείου Κοινωνικών ασφαλίσεων.
Ο Μάριος Κουλούμας, Πρόεδρος του ΠΟΣΠΦ σε μια ανάλυση των κινδύνων για τις ευπαθείς ομάδες του πλυθυσμού.
Ο Μαρίνος Γιαλέλης, CEO του Ταμείου Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας για τις προκλήσεις που καλείτε να αντιμετώπισει η κυπριακή κοινωνία απο τα μέτρα αντιμετώπισης του Κορονοϊόυ.
17.15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. Σε μία ζωντανή εκπομπή με θέματα στήριξης των συνανθρώπων μας που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και προκλήσεις από τον αποκλεισμό λόγω κορωνοϊού.Το θέμα της εκπομπής είναι «Γονείς εν καιρώ κρίσεις: πως το διαχειριζόμαστε με τα παιδιά μας»
18.00 εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή. Φιλοξενούμε σήμερα την Σταυριάνα Χαρούς, φοιτήτρια στο ΗΒ, τον φυσικοπαθητικό Χάρης Βιολάρη και τον δικηγόρο Μιχάλης Παρασκευά σε μια συζήτηση για τις επιπτώσεις στην οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία και τις αντοχές του ΤΚΑ και του ΓΕΣΥ.
19.20 Μένουμε Σπίτι με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ
Μουσική Δωματίου σε streaming
20.00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ . Σε μία ζωντανή εκπομπή με θέματα στήριξης των συνανθρώπων μας που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και προκλήσεις από τον αποκλεισμό λόγω κορωνοϊού.Το θέμα της εκπομπής είναι «Πως στηρίζω υναισθηματικά το παιδί μου σε περιόδους κρίσεων;»
20.45 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Σε μία ζωντανή εκπομπή με θέματα στήριξης των συνανθρώπων μας που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και προκλήσεις από τον αποκλεισμό λόγω κορωνοϊού. Το θέμα της εκπομπής είναι «Πως στηρίζωσυναισθηματικά το παιδί μου σε περιόδους κρίσεων;»
21.30 “Σόλωνα και Γόμορρα” | Επεισόδιο 8. Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό. Στα “Σόλωνα και Γόμορρα της 18ης Μαρτίου φιλοξενούμε
τον Πέτρο Ευδόκα σε μία συζήτηση για όσα θέλετε και όσα δεν θέλετε να ξέρετε για τον κορωνοϊό.
#exAformis
#exaformis – Κυπριακό 2025: Νέα Δεδομένα, Παλιά Διλήμματα | Κυριακή 16/11 στις 7μμ
Στην εκπομπή #exaformis με τον Χάρη Θεραπή, καλεσμένοι είναι ο Πέτρος Ζαρούνας, διεθνολόγος, και ο Νίκος Στελγιάς, δημοσιογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής. Μια αποκαλυπτική συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα γύρω από το Κυπριακό, και τις νέες γεωπολιτικές εξελίξεις.
🔹 Η αρχιτεκτονική άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει
🔹 Η εκλογή Ερχιουρμάν και τα νέα δεδομένα για την περιοχή
🔹 Η διαχρονική στάση της Τουρκίας και οι επιπτώσεις στο Κυπριακό
📺 Δείτε την εκπομπή αποκλειστικά στο Vouli.TV την Κυριακή 16/11 στις 7 μ.μ
#exAformis
#exaformis – ΤΔΒΚ: Μια Ανακήρυξη χωρίς Αναγνώριση | Σάββατο 15/11 στις 7μμ
Στην εκπομπή #exaformis με τον Χάρη Θεραπή, καλεσμένος είναι ο Δρ. Γιάννος Χαραλαμπίδης, διεθνολόγος με διδακτορικό στις Διεθνείς Σχέσεις.,
Μια αποκαλυπτική συζήτηση για το Κυπριακό, με αφορμή την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, τους κινδύνους από τη δημιουργία δύο συνιστωσών κρατών, και το πώς ο κλασικός ρεαλισμός διαμορφώνει τις εξελίξεις στο νησί τα τελευταία 50+1 χρόνια.
🔹 «Ο κίνδυνος για δύο συνιδρυτικά κράτη
🔹 «Η Ομοσπονδία είναι αποδοχή της εισβολής του 1974»
🔹 «Η στρατηγική μετατόπιση της Κύπρου προς τις ΗΠΑ και η ανάγκη ένταξης στο ΝΑΤΟ»
📺 Δείτε την εκπομπή αποκλειστικά στο Vouli.TV την Σάββατο 15/11/2025 στις 19:00.
LIVE
ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – Επεισόδιο 5 | 15/11 στις 5μμ
Η Μαρία Λουή, μητέρα του Κυριάκου, θύματος από τους αερόσακους TAKATA, και ο Αλέξανδρος Λούνγκου, το πρώτο επιζών θύμα, μοιράζονται μαζί μας τις τραγικές στιγμές που βίωσαν, τα εγκληματικά λάθη και τις αμέλειες από το κράτος, καθώς και την προσπάθεια φίμωσης και συγκάλυψης. Μία συζήτηση γύρω από τον αγώνα τους για δικαίωση, όπου αποκαλύπτουν πτυχές της υπόθεσης που μέχρι σήμερα παραμένουν άγνωστες στο κοινό.
🎙️ Παρουσιάζει ο Μίκης Κασάπης
🗓️ Σάββατο 15/11, στις 5 μ.μ.
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ3 weeks agoΤουφάν Δεν μπορείτε να μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Ερντογάν!
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026, ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2028 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ
-
Off the Record1 week agoΧρήστο Στυλιανίδη, γιατί δεν μοιράζεσαι τις «αποκαλύψεις» σου με τον κυπριακό ελληνισμό;
-
#exAformis3 weeks ago8κομματική βουλή δείχνει η δημοσκόπηση
-
#exAformis3 weeks ago#exAformis | Εκ φύσεως Πολιτικός — με τον Μάριο Πουλλικκά, Δευτέρα 27/10 στις 7μμ
-
Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks agoΑναστασιάδης για Στυλιανίδη, Αννίτα και Χριστοδουλίδη: Τι αποκαλύπτει ενόψει εκλογών
-
Βουλευτικές Εκλογές 20263 weeks agoΔΗΚΟ – Αποστόλου: Οι όροι για κοινή πορεία στις εκλογές 2026
-
Άρθρα Χάρη Θεραπή3 weeks agoΗ ψευδαίσθηση Ερχιουρμάν: προοδευτικός λόγος ή καμουφλαρισμένος εθνικισμός;
-
#exAformis3 weeks agoΣύγκριση αποτελεσμάτων Ιουνίου – Οκτωβρίου 2025
-
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ3 weeks agoΥπουργείο Άμυνας: Ανοιχτές οι αιτήσεις για Στρατιωτικές Ακαδημίες των ΗΠΑ

