Διαστάσεις Λερναίας Ύδρας προσλαμβάνουν οι διαδοχικές κρίσεις στον ΔΗΣΥ, που βρίσκεται αντιμέτωπος με τις παρενέργειες της ήττας του κόμματος στις προεδρικές εκλογές. Πριν καλά – καλά κοπάσει η εσωκομματική αντιπαράθεση ενόψει δημοτικών εκλογών, η Πινδάρου βρίσκεται αντιμέτωπη με άλλη μια κρίση, αυτή τη φορά με φόντο τις ευρωεκλογές.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, την παραίτησή του από τη θέση του α. αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ υπέβαλε πυροβολώντας ο Μάριος Πελεκάνος, επικαλούμενος λόγους αξιοπρέπειας, μετά και την αποτυχία του να λάβει το χρίσμα του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η πολιτική ηθική, η αξιοπρέπεια και η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπουν να…

Πηγή: Politis

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.