Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορείς γύρω στις 21.40 ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ ότι υπήρχε υπόνοια αιφνιδίου θανάτου, λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκαν στην οικία μία ημεδαπή περίπου 60 ετών και ένας ημεδαπός περίπου 36ετών. Στην οικία βρέθηκε καραμπίνα.

Γείτονες ανέφεραν στους άνδρες της Αστυνομίας ότι πριν από μερικές ημέρες άκουσαν διπλό κρότο που έμοιαζε με πυροβολισμούς, αλλά κανείς τότε από την γειτονιά δεν απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές. Η μητέρα και ο γιος έφεραν θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι, από το ίδιο πυροβόλο όπλο, ενώ σημειώνεται ότι ο 36χρονος το τελευταίο διάστημα είχε έντονους καβγάδες με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και η μητέρα σε μια καρέκλα, ενώ σε διαφορετικό δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη.

Ο πατέρας – σύζυγος δεν είναι εν ζωή εδώ και 2- 3 χρόνια. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο γιος έμενε με τη μητέρα του, ενώ δέχονταν συχνά επισκέψεις από τη μητέρα της άτυχης γυναίκας που διέμενε σε διπλανό διαμέρισμα.

Πηγή: ΕΡΤ

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.