Υπόθεση κλοπής ζώων διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες βράδυ στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, γύρω στις 9μ.μ. χθες, από ιδιοκτήτη φάρμας ζώων, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κλάπηκαν αρνιά και ερίφια. ‘Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, διαπίστωσε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χάνονται ζώα από το υποστατικό του.

Μετά την καταγγελία, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, μετέβησαν στο υποστατικό του παραπονούμενου για παρακολούθηση. Γύρω στις 10.30μ.μ., θεάθηκε όχημα να σταθμεύει έξω από το υποστατικό. Ακολούθως τα δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν στο αυτοκίνητο, εισήλθαν στο υποστατικό. Οι δύο φέρονται να προσπάθησαν να κλέψουν ζώα, ωστόσο μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους δύο ύποπτους, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν το ένα από αυτούς, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα κατά τη διάρκεια εξετάσεων στην περιοχή.

Πρόκειται 42χρονο και 22χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.