ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Πρόεδρε, απειλούν τις οικογένειές μας» – Αποκαλυπτική επιστολή από τους 38 μόνιμους δημόσιους κατήγορους
Το αίτημά τους για τήρηση μέτρων ασφαλείας με στόχο την προστασία των ίδιων και των οικογενειών τους από εγκληματικές ενέργειες, επαναφέρουν οι δημόσιοι κατήγοροι, με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις κακοποιών στοιχείων σε βάρος δυο συναδέλφων τους, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, αντίστοιχα.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Φ», μέσω διάφορων διαβημάτων με αποδέκτες τους επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και επιστολής τους που, όπως πληροφορούμαστε, στάλθηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας στις 19 του περασμένου Ιανουαρίου, έθεσαν επιτακτικά το εν λόγω ζήτημα.
Στην επιστολή με αποδέκτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, επισημαίνουν την ανάγκη για λήψη μέτρων που θα αποσκοπούν στην ασφάλειά τους. Αναφέρονται, συγκεκριμένα, σε μέτρα όπως εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV), συστημάτων συναγερμού, τοποθέτηση ειδικών περιφράξεων σε οικίες και αστυνόμευση.
Εντός του περασμένου μήνα, μάλιστα, αντιπροσωπία αποτελούμενη από δημόσιους κατηγόρους από διάφορες επαρχίες, διευθέτησαν και είχαν συνάντηση με ανώτατους αξιωματούχους της Νομικής Υπηρεσίας. Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και δυο εισαγγελείς της Δημοκρατίας.
Από πλευράς των λειτουργών της Δικαιοσύνης τέθηκε και το ζήτημα της ασφάλειάς τους στη βάση γεγονότων και δεδομένων, με τα ανώτατα στελέχη της Γενικής Εισαγγελίας να δίδουν τη δέσμευση ότι τα αιτήματά τους θα προωθηθούν με στόχο αυτά να ικανοποιηθούν.
«Καθημερινά σε κίνδυνο»
Στην επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, επεξηγείται γιατί τα τελευταία χρόνια τίθεται πολύ σοβαρό θέμα ασφάλειας. Μεταξύ άλλων σημειώνουν: « (…) ενώ αρχικά οι Δημόσιοι Κατήγοροι χειρίζονταν ποινικές υποθέσεις ενώπιον Επαρχιακών Δικαστηρίων, τουλάχιστον περί την τελευταία δεκαετία διεκπεραιώνουν επιπρόσθετα υποθέσεις ενώπιον Κακουργιοδικείων όπως και όλες τις υποθέσεις ενώπιον του Εφετείου τις οποίες έχουν χειριστεί σε πρωτόδικο επίπεδο. Σύμφωνα δε με το Σχέδιο Υπηρεσίας τους, οι Δημόσιοι Κατήγοροι της Νομικής Υπηρεσίας οφείλουν να παρουσιάζουν “οποιαδήποτε ποινική υπόθεση” τους ανατίθεται από τον Γενικό Εισαγγελέα “ενώπιον οποιουδήποτε Δικαστηρίου στη Δημοκρατία”. Λόγω του ότι οι ποινικές υποθέσεις ενέχουν την πιθανότητα φυλάκισης των Κατηγορουμένων, οι οποίοι πολλές φορές έχουν ροπή προς το έγκλημα, αλλά και του γεγονότος ότι οι Δημόσιοι Κατήγοροι καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά ένα τεράστιο όγκο ποινικών υποθέσεων, οι Δημόσιοι Κατήγοροι εκτίθενται καθημερινά σε κίνδυνο. Συγκεκριμένα, οι Δημόσιοι Κατήγοροι γίνονται δέκτες απειλών κατά της ζωής όχι μόνο των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές στις οποίες προκαλούνται ζημιές στις περιουσίες τους από εγκληματίες ακριβώς λόγω των ποινικών υποθέσεων που έχουν χειριστεί. Δηλαδή, η φύση αλλά και ο όγκος των ποινικών υποθέσεων επιφέρουν μαζί το χαρακτηριστικό της επικινδυνότητας για τους Δημόσιους Κατηγόρους που είναι εντεταλμένοι να τις προωθήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης».
Στην επιστολή γίνεται εκτενής αναφορά και στην βομβιστική επίθεση εναντίον της Δημόσιας Κατηγόρου της Εισαγγελίας Πάφου κατά τον Δεκέμβριο του 2023. Βάσει των όσων σημειώνονται, το εν λόγω συμβάν «αποτελεί σοβαρότατο παράδειγμα της επικινδυνότητας του επαγγέλματος των Δημοσίων Κατηγόρων, εφόσον απειλήθηκε άμεσα τόσο η ζωή της ίδιας όσο και των μελών της οικογένειας της. Ο δε τρόπος, τόπος και χρόνος που έγινε η επίθεση καταδεικνύει προσχεδιασμό από μέρους των δραστών, οι οποίοι φαίνεται να είχαν τα χειρότερα κίνητρα με την τοποθέτηση ειδικού εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος στην οικία της Δημόσιας Κατηγόρου κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ εκείνη βρισκόταν στο σημείο της έκρηξης (…) Το γεγονός ότι η συνάδελφος επέζησε της έκρηξης ήταν καθαρά θέμα τύχης».
Αναφορά γίνεται σε «ανάλογη βομβιστική επίθεση που έχει συμβεί ξανά κατά το 2016 εναντίον άλλης Δημόσιας Κατηγόρου, η οποία ήταν επίσης τοποθετημένη στην Εισαγγελία της Επαρχίας Πάφου», αλλά και στο περιστατικό με τον εμπρησμό οχήματος συναδέλφου τους στις 16 Ιανουαρίου, επίσης, στην επαρχία Πάφου. Ταυτόχρονα, εκφράζεται απογοήτευση για το γεγονός ότι η Πολιτεία δεν έπραξε κάτι ουσιαστικό από το 2016, οπότε είχε τεθεί το ζήτημα της ασφάλειας των δημόσιων κατηγόρων: «Η Πολιτεία επί της ουσίας έμεινε άπρακτη εφόσον, ενώ είχαν συζητηθεί και τότε μέτρα προστασίας, εντούτοις κανένα από αυτά δεν υλοποιήθηκε μέχρι σήμερα».
Το θεωρούν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μισθολογική αναβάθμιση
Στην επιστολή τους προς τον Πρόεδρο οι δημόσιοι κατήγοροι θέτουν και το θέμα με τη μισθολογική τους αναβάθμιση. Σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Παράλληλα με το ζήτημα της ασφάλειας, τίθεται και το ζήτημα της αναβάθμισης της μισθοδοτικής κλίμακας των Δημοσίων Κατηγόρων. Τα δυο αυτά ζητήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, εφόσον η λήψη ενισχυτικών μέτρων σε αμφότερους τους τομείς οδηγεί στην ενδυνάμωση της ανεξαρτησίας των Δημοσίων Κατηγόρων, η οποία είναι απαραίτητη για την απονομή της Ποινικής Δικαιοσύνης».
Μάλιστα, επιχειρηματολογούν, αναφερόμενοι σε συστάσεις που είχαν γίνει από ξένους εμπειρογνώμονες. Οι τελευταίοι, με βάση τα όσα σημειώνονται, είχαν αναδείξει την ανάγκη για μισθολογική αναβάθμιση των δημόσιων κατηγόρων, όμως οι συστάσεις τους αξιοποιήθηκαν για να αναβαθμιστούν άλλα στελέχη της Νομικής Υπηρεσίας. Είναι αρκούντως κατατοπιστικά τα όσα αναφέρονται στην επιστολή: «Παρά τις συστάσεις των ανεξάρτητων Ιρλανδών εμπειρογνωμόνων ,αλλά και κυριότερα τις συστάσεις της GRECO, στις οποίες οφείλει να ανταποκριθεί η Κυπριακή Δημοκρατία, μέχρι σήμερα οι μισθοδοτικές κλίμακες των Δημοσίων Κατηγόρων δεν έχουν αναβαθμιστεί ως έπρεπε. Σύμφωνα με την υφιστάμενη δομή του Τμήματος Δημόσιων Κατηγόρων υπάρχουν 4 θέσεις Ανώτερων Δημόσιων Κατηγόρων (Κλίμακα Α13), 13 θέσεις Δημόσιων Κατήγορων A΄ (Κλίμακα Α11) και 21 θέσεις Δημόσιων Κατηγόρων (Συνδυασμένες Κλίμακες Α8-10-11), σύνολο δηλαδή 38 άτομα μόνιμο προσωπικό. Οι αναφερόμενες κλίμακες συνιστούν άνιση μεταχείριση των Δημόσιων Κατηγόρων συγκριτικά με τους Δικηγόρους της Δημοκρατίας, οι οποίοι ανέρχονται σε συνολικά 122 άτομα μόνιμο προσωπικό. Συγκεκριμένα, οι κλίμακες εισδοχής των Δικηγόρων της Δημοκρατίας ξεκινούν από τις Συνδυασμένες Κλίμακες Α9-11-12 και οι κλίμακες προαγωγής τους έχουν εξομοιωθεί με αυτές των Επαρχιακών Δικαστών στη βάση των συστάσεων της GRECO, οι οποίες όμως συστάσεις αφορούσαν αποκλειστικά τους Δημόσιους Κατηγόρους. Δηλαδή, οι εν λόγω κλίμακες προαγωγής των Δικηγόρων της Δημοκρατίας έχουν αναθεωρηθεί ως ακολούθως: Δικηγόροι της Δημοκρατίας Δ΄ από την Κλίμακα Α13 στην Α16, Ανώτεροι Δικηγόροι της Δημοκρατίας από τις κλίμακες Α15 και Α16 στον πάγιο μισθό των €92.858 και Εισαγγελείς της Δημοκρατίας από την κλίμακα Α16 στον πάγιο μισθό των €96.665. Είναι δε προφανές ότι οι υφιστάμενες κλίμακες των δημόσιων κατηγόρων δεν παρέχουν μισθούς και προοπτικές ανέλιξης που να αρμόζουν στο λειτούργημα που επιτελούν. Δεν νοείται το κράτος να έχει τόσες απαιτήσεις από τους δημόσιους κατήγορους, να τους θεωρεί “Δημόσιες Αρχές, οι οποίες ενεργούν για λογαριασμό της κοινωνίας και για το Δημόσιο Συμφέρον”, ενώ το κράτος να είναι αβάσιμα, ανεπίτρεπτα και αποθαρρυντικά φειδωλό στους μισθούς και την αναβάθμιση των δημόσιων κατηγόρων».
Πηγή: Philenews
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανασχηματισμός Χριστοδουλίδη – Ποιοι Μπαίνουν στην Κυβέρνηση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής τον αναμενόμενο ανασχηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο Πρόεδρος είχε νωρίτερα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς των συγκυβερνώντων κομμάτων για τις προωθούμενες αλλαγές σε ορισμένα υπουργεία, ενώ προηγήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις στο Προεδρικό με όλους τους αποχωρούντες υπουργούς, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.
Λίγο πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενημέρωσε μέσω SMS τα μέλη του ΔΗΚΟ, την ώρα που στα επιτελεία της ΔΗΠΑ και της ΕΔΕΚ επικρατούσε άγνοια, με τα στελέχη τους να πληροφορούνται τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ. Οι επιλογές του Προέδρου προέρχονται, σε μεγάλο βαθμό, από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης. Δαμιανός και Χαραλαμπίδης αποτελούν δύο από τους τρεις αντιπροέδρους του ΔΗΚΟ, ενώ ο κ. Μουσιούττας θεωρείται από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της ΔΗΠΑ στη Βουλή. Ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κωνσταντίνος Φυτιρής, όπως και η νέα Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, συγκαταλέγονταν στα 100 άτομα που είχαν στηρίξει τον κ. Χριστοδουλίδη στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι από το Υπουργείο Ενέργειας αποχωρεί ο Γιώργος Παπαναστασίου, από το Εργασίας ο Γιάννης Παναγιώτου, ενώ ο κ. Χαρτσιώτης αποχωρεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να αναλάβει καθήκοντα Επιτρόπου Προεδρίας. Από το Υφυπουργείο Πρόνοιας αποχωρεί επίσης η Μαριλένα Ευαγγέλου. Στο Υπουργείο Υγείας, τον κ. Δαμιανό θα διαδεχθεί ο Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, ενώ τον Μάριο Χαρτσιώτη στο Δικαιοσύνης αντικαθιστά ο κ. Κωνσταντίνος Φυτιρής.
Στην επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της Κυβέρνησης»:
Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Δαμιανός… Ο κ. Δαμιανός γεννήθηκε στη Λευκωσία (Αρχάγγελο), με καταγωγή από τον Πολύστυπο και τη Λάρνακα.

Είναι δικηγόρος, απόφοιτος Νομικής (LLB) με άριστα από το Πανεπιστήμιο Southampton — όπου βραβεύθηκε για την κορυφαία ακαδημαϊκή του επίδοση — και κάτοχος μεταπτυχιακού (LLM) στο Διεθνές Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Cambridge, επίσης με διάκριση από το Fitzwilliam College. Κατέχει τον επαγγελματικό τίτλο Solicitor του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αγγλίας και Ουαλίας. Εργάστηκε σε διεθνείς νομικούς οίκους του Λονδίνου (Simmons & Simmons και Hogan Lovells), με εξειδίκευση σε εταιρικά, εμπορικά και ενεργειακά θέματα.
Με την επιστροφή του στην Κύπρο εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο στη Λευκωσία και το 2010 ίδρυσε το δικό του δικηγορικό γραφείο.
Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Φυτιρής.

Ο κ. Φυτιρής γεννήθηκε στο Παραλίμνι στις 28 Δεκεμβρίου 1960. Φοίτησε στην Ανώτατη Στρατιωτική Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στην Εθνική Φρουρά, ολοκλήρωσε και σπουδές Πολιτικού Μηχανικού. Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά για 40 χρόνια, σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Αποστρατεύτηκε το 2018 με τον βαθμό του Υποναυάρχου και τον Ιανουάριο του 2019 ανέλαβε Διευθυντής της νέας Μαρίνας Αγίας Νάπας.
Υπουργός Υγείας διορίζεται ο κ. Νεόφυτος Χαραλαμπίδη

Γεννημένος στη Λεμεσό το 1978, είναι δικηγόρος, κάτοχος μεταπτυχιακού επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Νομική (Barrister-at-Law) και μεταπτυχιακού τίτλου Masters στη Νομική. Διετέλεσε Πρόεδρος της ΝΕ.ΔΗ.Κ. Λεμεσού, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ και Επαρχιακός Γραμματέας του κόμματος στη Λεμεσό. Παράλληλα, προεδρεύει της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας
αναλαμβάνει η κα Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα… Η κα Παπαέλληνα είναι μόνιμο μέλος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, με ειδίκευση στη Φυσική Αγωγή.
Σπούδασε Φυσική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Berkeley των ΗΠΑ και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές (MA) στο California State University Chico με διάκριση. Ως υπότροφος του ΙΚΥ, εκπόνησε με Άριστα τη διδακτορική της διατριβή στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διαθέτει πλούσια δράση στον τομέα του Ολυμπισμού, της Ολυμπιακής Παιδείας και της Διοίκησης Αθλητισμού, με μακροχρόνια εθελοντική προσφορά σε σημαντικούς θεσμούς στην Κύπρο και διεθνώς. Κατέχει, μεταξύ άλλων, θέσεις σε επιτροπές των EOC, EOA, ANOC και FIMS. Παράλληλα, είναι Κοσμήτορας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου και συμμετέχει στην Κυπριακή Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΑ, είναι μέλος της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου και Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου του ΠΣΦΝ.
Επίτροπος Προεδρίας αναλαμβάνει ο κ. Μάριος Χαρτσιώτη

Γεννημένος στη Λευκωσία, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε πρακτική στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα και εγγράφηκε στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο το 1988. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MA) στη Θεολογία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Από το 1990 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Λεμεσό. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εξετάσεων στον νομικό κλάδο, ενώ είναι εγγεγραμμένος διαιτητής στο Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης, καθώς και Σύμβουλος Αφερεγγυότητας. Έχει διατελέσει μέλος του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης και του Αθλητικού Εφετείου της ΚΟΠ, ενώ συμμετέχει ενεργά σε διάφορα σωματεία και ιδρύματα. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου.
Η τελετή διαβεβαίωσης και ανάληψης καθηκόντων των νέων μελών της Κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2025.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τα απερχόμενα μέλη της Κυβέρνησης για τη σημαντική τους συνεισφορά και την άψογη μεταξύ τους συνεργασία.
#exAformis
#exaformis – Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα! Vol. 3 | Παρασκευή 05/12 στις 7μμ
Στο νέο Εξ Αφορμής αναλύουμε όλα όσα απασχολούν την επικαιρότητα:
τη συνάντηση Βουλευτών και ΥΠΑΝ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, τις εξελίξεις γύρω από τον Μιχάλη Γιακουμή μετά την αποχώρησή του από τη ΔΗΠΑ, την πρωτοβουλία «Υιοθετήστε μια οικογένεια για τα Χριστούγεννα», τα ανησυχητικά στοιχεία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και το νέο θρίλερ με τις εξώσεις και τη μακρά δικαστική του ιστορία.
Στο στούντιο καλεσμένοι οι Στέλιος Ξιούρης και Ιζαμπέλα Τάκα, που σχολιάζουν, αξιολογούν και εξηγούν τις προεκτάσεις κάθε θέματος.
📺 Σύντομα στο Vouli.TV. Μείνετε συντονισμένοι.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο νησί για συνομιλίες η Ολγκίν – Χρονοδιάγραμμα συναντήσεων με Έρχιουρμαν και Χριστοδουλίδη
Νέο κύκλο επαφών στην Κύπρο εγκαινιάζει σήμερα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αφίχθη στο νησί το βράδυ της Πέμπτης.
Η κ. Ολγκίν αναμένεται στις 11 σήμερα το πρωί να έχει συνάντηση στα κατεχόμενα με τον Τουφάν Έρχιουρμαν, τον επικεφαλής της τουρκοκυπριακής πλευράς. Παράλληλα, αύριο στις 10 το πρωί, η απεσταλμένη του ΟΗΕ θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στις 11 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και ο κ. Έρχιουρμαν θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε κοινή σύσκεψη υπό τον συντονισμό της κ. Ολγκίν, όπως είχε γνωστοποιήσει ο εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ολγκίν είχε συμμετάσχει διαδικτυακά στην πρώτη συνάντηση που είχαν τον προηγούμενο μήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την εκλογή του τελευταίου στην ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ο οποίος φιλοξένησε τους δύο ηγέτες στην οικία του, στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας.
-
Βουλευτικές Εκλογές 202621 hours agoΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ1 month agoΤουφάν Δεν μπορείτε να μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Ερντογάν!
-
#exAformis1 month ago8κομματική βουλή δείχνει η δημοσκόπηση
-
Off the Record4 weeks agoΧρήστο Στυλιανίδη, γιατί δεν μοιράζεσαι τις «αποκαλύψεις» σου με τον κυπριακό ελληνισμό;
-
#exAformis1 month ago#exAformis | Εκ φύσεως Πολιτικός — με τον Μάριο Πουλλικκά, Δευτέρα 27/10 στις 7μμ
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΑναστασιάδης για Στυλιανίδη, Αννίτα και Χριστοδουλίδη: Τι αποκαλύπτει ενόψει εκλογών
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΔΗΚΟ – Αποστόλου: Οι όροι για κοινή πορεία στις εκλογές 2026
-
#exAformis1 week ago
#exaformis – Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν εφ’ όλης της ύλης | Παρασκευή 28/11 στις 7μμ
-
Άρθρα Χάρη Θεραπή1 month agoΗ ψευδαίσθηση Ερχιουρμάν: προοδευτικός λόγος ή καμουφλαρισμένος εθνικισμός;
-
Off the Record1 week ago«Αποκεφαλίζουν» την οικογένεια Χριστόφια…


