Ότι συζητιόταν σε κλειστούς κύκλους μέχρι την μέρα των εκλογών, φαίνεται να εξελίσσεται σε τσουνάμι αντιδράσεων προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πέριξ αυτού συμβούλους και “βαθύ κράτος”. Οι απροκάλυπτες παρεμβάσεις τους ειδικότερα στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οδήγησαν στην έκρηξη του Χρίστου Τσίγκη υποψήφιου για την δημαρχία του Στροβόλου, εκ των στελεχών της ΔΗΠΑ με βαρύνουσα γνώμη.
Αυτούσια η δήλωση του:

Μίλησα για ανέντιμη εκλογική αναμέτρηση. Δεν εκτιμώ και δεν μου αρέσουν οι τραμπουκισμοί και οι ακραίες νοοτροπίες τις οποίες κάποιοι χρησιμοποίησαν εις βάρος μου. Εγώ συμπεριφέρομαι πολιτικά έντιμα και ότι έχω να πω του άλλου το λέω ευθέως. Επενδύω στην παραγωγή θέσεων και προτάσεων προς όφελος των πολλών.

Το προεδρικό έχασε τον προσανατολισμό του για το τι ακριβώς υπηρετεί, αφού εργάζεται ως “συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων” 

Μετά τα ποσοστά του Φειδία τον οποίο συγχαίρω που τόλμησε και τάραξε τα νερά – ακόμη και αν δεν γνωρίζει όλα τα πολιτικά ζητήματα, μπράβο του που πήρε στην κάλπη κόσμο που απείχε. Παράλληλα μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, όλοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το προεδρικό έχασε τον προσανατολισμό του για το τι ακριβώς υπηρετεί, αφού εργάζεται ως “συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων” και δυστυχώς όσοι το κάνουν του πρώτου που κάνουν ζημία ανεπανόρθωτη είναι του ίδιου του ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης – Nikos Christodoulides – εξού και τα ποσοστά αποδοχής της κοινής γνώμης που λαμβάνει. Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρη από τις προεδρικές – η ΔΗΠΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της οποίας είμαι στέλεχος μόνο χαμένη είναι από όλο αυτό που ονομάζεται δήθεν “συγκυβέρνηση”.

Θα τα λέμε».

Vouli TV