Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τον Δήμο Λατσιών – Γερίου ανακοίνωσε και επίσημα ο Σάββας Νικολάου.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσε που εξέδωσε αναφέρει:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Θέτω ενώπιον σας την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ψηφίζοντας με, για να οδηγήσουμε μαζί την πόλη μας στην εποχή της ποιότητας της ζωής, μετά από μια μεγάλη και μακρά περίοδο οικοδομικής ανάπτυξης, η οποία επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας.

Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά, χρειάζονται να γίνουν περισσότερα και ο Σάββας Νικολάου μπορεί! Έχει τις διοικητικές και τεχνικές ικανότητες, την πείρα, το όραμα και τον χρόνο, είναι οπαδός της ομαδικής προσπάθειας. Όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα.

Η πόλης μας, είναι οι άνθρωποι της και αυτοί θα να είναι στο επίκεντρο της δραστηριότητα μας. Πρέπει να κάνουμε την πόλη μας, μια πόλη που ο κάθε ένας να θέλει να ζήσει, γιατί η ποιότητα της ζωής θα καθοδηγεί τη δράση και τις αποφάσεις μας.

Έχουμε προτάσεις που θα αναβαθμίσουν τη ζωή στη γειτονιά και κατά μήκος των εμπορικών δρόμων. Προτάσεις που θα βοηθούν τους εργαζόμενους γονείς και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Η δημιουργία προϋποθέσεων υγιούς απασχόλησης των νέων και η δημιουργία ασπίδας προστασίας των από τους κινδύνους που τους απειλούν, θα είναι στις προτεραιότητες μας. Το δημοτικό μας θέατρο, και όχι μόνο, θα γίνει ένας άσβεστος πολιτιστικός φάρος για την πόλη μας. Η πόλη μας χρειάζεται περισσότερους παιδότοπους, πιο πολύ πράσινο και δένδρα. Χρειάζεται πολιτική για τα ζώα που πρέπει να είναι φίλοι μας. Οι υπηρεσίες του δήμου χρειάζονται εκσυγχρονισμό και αποτελεσματική διοίκηση. Οι υπάλληλοι θέλουν στήριξη και καθοδήγηση. Τα συστήματα ποιότητας στη διοίκηση και ο ηλεκτρονικός εκσυγχρονισμός θα είναι στις προτεραιότητες μας.

Γνωρίζουμε πώς να αξιοποιήσουμε ευρωπαϊκά προγράμματα και μαζί με τα προγράμματα του δικού μας κράτους, να κάνουμε την πόλη μας μια πλήρως ενεργειακή, πράσινη και ανθρώπινη πόλη.Αυτά, και πολλά άλλα θα συνιστούν το προεκλογικό μας πρόγραμμα, το οποίο συν διαμορφώνουμε με την επαφή μας με τους πολίτες των Λατσιών-Γερίου και σύντομα θα παρουσιάσουμε ενώπιον σας.

Η κοινοποίηση του, θα αποτελεί τη δέσμευση και το συμβόλαιο μας για την πενταετία που ζητούμε από τους πολίτες των Λατσιών- Γερίου, να μας εμπιστευτούν δίνοντας μας την ψήφο τους.

Σάββας Νικολάου

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Λατσιών-Γερίου

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Σάββας Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δασούπολη του Στροβόλου και τα τελευταία τριάντα ένα χρόνια είναι κάτοικος Λατσιών όπου διαμένει με την σύζυγο του και τα δυο του παιδιά με τις οικογένειες τους. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε γνωστή κατασκευαστική εταιρεία όπου απόκτησε μεγάλη εμπειρία σε μεγάλα έργα. Στη συνέχεια ίδρυσε δική του εταιρεία, την Display Art PLC, της οποίας είναι Εκτελεστικός Πρόεδρος. Η εταιρία αυτή ασχολείται με την διοργάνωση και εκτέλεση εκθέσεων στην Κύπρο και στο εξωτερικό όπως είναι η Travel Expo Cyprus,η Ιδανική Κατοικία και η Γεωργική Έκθεση. Υπήρξε ο οραματιστής και ο ιθύνων νους για την διοργάνωση του γνωστού Φεστιβάλ SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival στο πάρκο της Ακαδημίας στην Αγλαντζιά, η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο περί τις εκατό χιλιάδες επισκέπτες και της αντίστοιχης στον Ποταμό της Γερμασόγειας το γνωστό Medfest Limassol Beer Festival η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Βραβεύτηκε σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού με πρώτα βραβεία για τη μελέτη και κατασκευή των Ελληνικών Περιπτέρων σε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις. Κέρδισε τον διαγωνισμό για την εμβληματική εκδήλωση της 1ης Οκτωβρίου 2010, που έγινε για την επέτειο των πενήντα χρόνων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Artion Bakery Delicatessen Espresso Bar στην οδό Ιφιγένειας στην Ακρόπολη. Διετέλεσε Α’ αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο του Σωματείου Ομόνοιας, της οποίας είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ως ενεργός πολίτης που είναι με ενδιαφέρον στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την είσοδο των παιδιών του στην επιχείρηση και την απαλλαγή του από τα εκτελεστικά του καθήκοντα, θα αφιερώσει το χρόνο και τις δυνάμεις του για την περαιτέρω πρόοδο της πόλης των Λατσιών- Γερίου, που έγινε το φιλόξενο σπίτι του ίδιου και της αγαπημένης του οικογένειας

Πηγή: Alphanews

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.