Παρακολουθήστε ζωντανά στο Vouli.TV και στο 5 σε 5 τη συνέχεια της παρουσίασης υποψηφίων των επερχόμενων εκλογών.

Ο κ. Κλεάνθης Καραμανίδης, υποψήφιος Επαρχίας Λεμεσού με το ΔΗΣΥ μας εξηγεί γιατί αποφάσισε να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσει μία θέση στο Κοινοβούλιο και τί σημαίνει για τον ίδιο το «Κράτος Δικαίου».

Η κα. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, υποψήφια Επαρχίας Λευκωσίας με το ΔΗ.ΚΟ. μας θέτει τις δικές της προτεραιότητες εφόσον εκλεγεί και μας δίνει την άποψή της για το πώς μπορεί να ανατραπεί η απέχθεια των νέων προς την πολιτική.

ο κ. Χρίστος Ροδιάς, υποψήφιος Επαρχίας Λευκωσίας με το ΔΗ.ΚΟ εκμυστηρεύεται στη Μαριάννα Φόρτωμα τί θα άλλαζε την επόμενη ημέρα της εκλογής του στη Λευκωσία και ως οδοντίατρος τί χρειάζεται άμεσα «εξαγωγή» στο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Ο κ. Πρόδρομος Ττοππουζής, υποψήφιος Επαρχίας Λεμεσού με το Κίνημα Αλληλεγγύη, μας εξηγεί πώς ονειρεύεται «μια καλύτερη Λεμεσό» και τί τον ώθησε στη συμπόρευσή του με το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Ο κ. Δήμος Κωνσταντίνου, υποψήφιος Επαρχίας Λευκωσίας με την Πνοή Λαού μας εξηγεί γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και να συμπορευτεί με την Πνοή Λαού, καθώς επίσης μας αναλύει τις προτεραιότητές του εφόσον εκλεγεί.

Διαδικτυακά στο #VouliTV (www.vouli.tv) και στην τηλεοπτική πλατφόρμα Cosmos Wireless . Παρουσιάζει η Μαριάννα Φόρτωμα.

Vouli TV