#exAformis
Εξ’ Αφορμής | Η Κύπρος σε καραντίνα και οι ζωές μας μέσα σε αυτή (LIVE Πέμπτη 9/4/2020, 17.00)
Αυτή την Πέμπτη 9/4/2020 στις 17.00, μην χάσετε την εκπομπή «Εξ Αφορμής», με θέμα «Η Κύπρος σε καραντίνα και οι ζωές μας μέσα σε αυτή».
Συμμετέχουν: Ξένια Κωνσταντίνου, πολιτικός επιστήμονας, Βουλευτής Λευκωσίας Δησυ | Λεόντιος Φιλοθεου Χημικός-Σύμβουλος Ποιότητας | Μυρτάνη Πιερη, Επίκουρη Καθηγήτρια Φυσιολογίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Μπορείτε να στέλνετε από τώρα τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας τον χώρο των σχολίων κάτω από την ανάρτηση, με μήνυμα στο inbox μας ή με μήνυμα SMS στο τηλ της εκπομπής 96 898949.
Ζωντανά, Αποκλειστικά και σε Ανοικτή ζώνη από την τηλεόραση του Vouli.TV, στο Youtube και το Facebook.
#exAformis
#exaformis – Βρετανικές Βάσεις: Ασπίδα ή Κίνδυνος για την Κύπρο;
#exAformis
#ExAformis – Όλα τριγύρω αλλάζουν | Σάββατο 14/03 στις 8μμ
Στην εκπομπή #exAformis, οι Χάρης Θεραπής και Στέλιος Ξιουρής σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την επικαιρότητα.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκεται η διαχείριση της κρίσης με τον αφθώδη πυρετό και τα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν για την αποτελεσματικότητα και την ετοιμότητα των κυβερνητικών φορέων. Παράλληλα, αναλύονται οι εξελίξεις γύρω από την έλευση των ελληνικών πολεμικών πλοίων στην περιοχή και οι γεωπολιτικές προεκτάσεις για την Κύπρο.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην κατάπτυστη ανάρτηση του προέδρου της ΕΣΚ, Γιώργου Φράγκου, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον δημόσιο διάλογο.
Στο τέλος της εκπομπής, «περί δημοσκοπήσεων το ανάγνωσμα» και έντονος σχολιασμός γύρω από τα σενάρια και την προεδρολογία που κυκλοφορούν στο πολιτικό παρασκήνιο.
Μια εκπομπή με ευθύ λόγο, χωρίς περιστροφές
#exAformis
#ExAformis – Πόλεμος στο Ιράν: Είναι πραγματικά σε κίνδυνο η Κύπρος; | Τετάρτη 11/03 στις 6μμ
Στην επόμενη εκπομπή “Εξ Αφορμής”, ο Χάρης Θεράπης συζητά με τον Ζήνωνα Τζιάρρα, Λέκτορα στο Τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών, για τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο με το Ιράν και τη στρατηγική σημασία της Ανατολικής Μεσογείου. Αναλύουμε την επίθεση με drone στο Ακρωτήρι και τη δυνητική απειλή για την Κύπρο, καθώς η περιοχή βρίσκεται στο επίκεντρο των γεωπολιτικών εξελίξεων.
Μείνετε συντονισμένοι για μια βαθιά ανάλυση των κινδύνων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Κύπρος στην παρούσα συγκυρία.
-
EKLOGES20264 weeks agoEkloges2026 – Αποτελέσματα Διαδικτυακής Δημοσκόπησης Vouli.TV | Παρασκευή 27/02 στις 7μμ
-
Behind Politics1 month agoBehind Politics | Επεισόδιο 2: Γιώργος Μαυρουδής, Σάββατο 21/02 στις 7μμ
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 month agoΣυντάξεις για ψηφοθηρία: Κρατικό έγκλημα με χρονόμετρο
-
Off the Record1 month agoΞεσηκωμός στον Μαζωτό για Μονάδα Αφαλάτωσης
-
Off the Record1 month agoΤο Trident περιμένει ακόμη — και αυτή τη φορά περιμένει εμάς
-
#exAformis1 month ago#ExAformis – Η θεωρία πίσω απο την Άμεση Δημοκρατία | Σάββατο 21/02 στις 6μμ
-
Off the Record1 month agoΚαμένη εμπιστοσύνη:το Ειρήνη-gate «έθαψε επαναθέσμιση» και προοπτική Οδυσσέα
-
ΕΚΠΟΜΠΕΣ1 month agoΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – Επεισόδιο 18 | 10/02 στις 7μμ
-
Off the Record1 month agoΟι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και η ττενέκκα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 month agoΦωτοβολταϊκά πάρκα: καταγγελία για άναρχη ανάπτυξη και θεσμική απραξία

