Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπέρ της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές για το ΔΗΚΟ!

Avatar photo

Published

on

Ρεύμα υπέρ της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές υπάρχει στο ΔΗΚΟ, όπως φάνηκε κατά τις εργασίες του χθεσινού Πολιτικού Συνεδρίου του κόμματος. Αν και κεντρικό αντικείμενο του Συνεδρίου ήταν η επικύρωση της πολιτικής διακήρυξης, περίπου το 90% των παρεμβάσεων των συνέδρων αφορούσαν τις Προεδρικές Εκλογές και πολλές από αυτές περιείχαν και προτιμήσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα, πέραν από το πλέγμα των συνεργασιών που θα πρέπει να επιδιώξει το μεγαλύτερο κόμμα του Κέντρου. Έτσι, η ηγεσία του ΔΗΚΟ είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει πώς αντιμετωπίζεται το θέμα στα κατώτερα στρώματα του κόμματος και πώς διαμορφώνονται οι τάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το κλειστό μέρος του Συνεδρίου, που έγιναν και οι τοποθετήσεις, η πλειοψηφία όσων έλαβαν τον λόγο εξέφρασαν την άποψη πως το ΔΗΚΟ πρέπει να διεκδικήσει τις Προεδρικές Εκλογές με τον πρόεδρό του. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί πως δεν ευνοείται το σενάριο της αυτόνομης καθόδου αλλά αυτό που θέλει τον κ. Παπαδόπουλο να ηγείται μίας διακομματικής προσπάθειας της αντιπολίτευσης, είτε με το ΑΚΕΛ είτε με άλλα κόμματα του Κέντρου.

Ένας αριθμός συνέδρων έδωσε ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν είναι αρεστός από πιθανούς συνεργάτες, να προταθούν άλλα ονόματα από τον χώρο του ΔΗΚΟ, θέτοντας ως προαπαιτούμενο, όποιες συμμαχίες κι αν τελικά διαμορφωθούν, να είναι γύρω από μία ΔΗΚΟϊκή υποψηφιότητα, χωρίς ωστόσο να δίνουν εναλλακτικά ονόματα. Σε γενικές γραμμές, όπως ενημερώνεται ο REPORTER, η κυρίαρχη τάση ήταν πως το ΔΗΚΟ πρέπει να έχει δικό του υποψήφιο, ασχέτως τι είδους συνεργασίες επιτευχθούν.

Ως δεύτερο σημαντικότερο συμπέρασμα που έχει ενώπιον της η ηγεσία του ΔΗΚΟ είναι η αποστροφή από τον ΔΗΣΥ. Αν και είναι ξεκάθαρη η θέση του κόμματος ότι προτεραιότητα είναι η συνεργασία με την ευρύτερη αντιπολίτευση, αρκετοί ήταν εκείνοι που αισθάνθηκαν την ανάγκη να τονίσουν ότι το ΔΗΚΟ πρέπει να μείνει μακριά από τον ΔΗΣΥ. Και όχι απλώς από τον Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά και από άλλους δυνητικούς υποψηφίους που προέρχονται από τον χώρο του ΔΗΣΥ, δηλαδή τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Γιώργο Παμπορίδη.

Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί πως υπήρξε ένας μικρός αριθμός τοποθετήσεων που εισηγούνταν την υποστήριξη του κ. Χριστοδουλίδη, ως υποψηφίου της αντιπολίτευσης, διαχωρίζοντας τον, ουσιαστικά, από το πλαίσιο ΔΗΣΥ. Δηλαδή αυτή η υποστήριξη εκδηλωνόταν σε καθαρά προσωπικό επίπεδο υπέρ του τέως Υπουργού Εξωτερικών. Ωστόσο, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η εισήγηση αυτή ήταν κυρίως ως plan b, σε περίπτωση που, για κάποιο λόγο, δεν θα είχε καλές προοπτικές η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, και αφορούσε την υποστήριξη του κ. Χριστοδουλίδη μαζί και με άλλες πολιτικές δυνάμεις. Πέραν του προέδρου του ΔΗΚΟ και του κ. Χριστοδουλίδη, δεν ακούστηκαν ονομαστικές εισηγήσεις υπέρ άλλων προσώπων, όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα.

Σε γενικές γραμμές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι παρόντες δεν απέρριψαν πιθανούς συνεργάτες σε επίπεδο δυνάμεων της αντιπολίτευσης, αλλά τόνιζαν ότι αυτή η συνεργασία θα πρέπει να έχει ως βάση μία ΔΗΚΟϊκή υποψηφιότητα. Η ανάλυση, άλλωστε, είναι πως μια αμιγώς ΑΚΕΛική υποψηφιότητα δεν θα είχε καμία τύχη ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα που πέφτουν στα πηγαδάκια του ΑΚΕΛ μέχρι στιγμής, δεν μπορούν να υποστηριχθούν από τη βάση του κόμματος. Αντιθέτως, η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου θα μπορούσε εύκολα να βρει στήριξη στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου (εξαιρουμένης της ΔΗΠΑ), παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσει αντιστάσεις από το ΑΚΕΛ.

Ο ίδιος ο Νικόλας Παπαδόπουλος, πάντως, έδωσε, κατά την ομιλία του, πρόσταγμα νίκης, δηλώνοντας ότι το ΔΗΚΟ μπορεί φέρει την Κύπρο στη νέα της εποχή. «Θα διεκδικήσουμε τις Προεδρικές του ’23. Θα πολεμήσουμε για τις Προεδρικές του ’23. Και θα κερδίσουμε τις Προεδρικές του ’23», τόνισε.

ΠΗΓΗ : reporter.com.cy

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ουκρανικό ΥΠΕΞ: Δεν παραιτήθηκε ο πρέσβης στην Κύπρο – Είχε ήδη δρομολογηθεί η ανάκλησή του

Avatar photo

Published

on

Σφοδρή κριτική κατά του πρέσβη της Ουκρανίας στην Κύπρο εξαπολύει το ουκρανικό Υπουργείο Εξωτερικών, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί παραίτησής του και υποστηρίζοντας ότι η απομάκρυνσή του είχε ήδη αποφασιστεί εξαιτίας αδράνειας, παθητικής στάσης και ανεπαρκούς έργου.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας διέψευσε τους ισχυρισμούς του πρέσβη της χώρας στην Κύπρο, Σεργκέι Νιζίνσκι, ότι αποχωρεί με δική του πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι είχε ήδη κινηθεί διαδικασία ανάκλησής του λόγω μη ικανοποιητικών επιδόσεων κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σε επίσημη τοποθέτησή της προς δημοσιογράφους, η υπηρεσία Τύπου του ουκρανικού Υπουργείου Εξωτερικών έκανε λόγο για ανακριβείς και παραπλανητικές αναφορές από πλευράς του διπλωμάτη, τόσο αναφορικά με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας όσο και σχετικά με τους λόγους τερματισμού της θητείας του.

«Διαψεύδουμε τους ψευδείς και παραπλανητικούς ισχυρισμούς του κ. Νιζίνσκι κατά του Υπουργού Εξωτερικών της Ουκρανίας ή σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ενδέχεται να τερματιστεί η θητεία του. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για οικειοθελή “παραίτηση”. Τη στιγμή που διοχέτευσε την πληροφορία στα μέσα ενημέρωσης, είχε ήδη υποβληθεί πρόταση για την ανάκλησή του», ανέφερε το Υπουργείο.

Η υπηρεσία Τύπου πρόσθεσε ακόμη ότι, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο κ. Νιζίνσκι δεν διαθέτει το δικαίωμα να παραιτηθεί από τη διπλωματική υπηρεσία, καθώς η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται αποκλειστικά σε διπλωμάτες της κατηγορίας Α που φέρουν τον βαθμό του Έκτακτου και Πληρεξούσιου Πρέσβη.

«Δεν κατέχει ούτε αυτή την κατηγορία ούτε αυτόν τον βαθμό. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τη νομική βάση του εγγράφου που δημοσιοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης», σημείωσε το Υπουργείο.

Σύμφωνα με το ουκρανικό Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υπουργός Εξωτερικών είχε ήδη από τις 10 Ιουνίου υποβάλει πρόταση προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για την ανάκληση του κ. Νιζίνσκι, επικαλούμενος έλλειψη ουσιαστικών αποτελεσμάτων και αδυναμία προώθησης των εθνικών συμφερόντων της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η απόφαση για το άνοιγμα του σχετικού διαπραγματευτικού κεφαλαίου, όπως και οι περισσότερες σημαντικές εξελίξεις εκείνης της περιόδου, επιτεύχθηκαν παρά τη δουλειά του και όχι χάρη σε αυτήν. Η παρουσία του στην Κυπριακή Δημοκρατία χαρακτηρίστηκε από αδράνεια, παθητικότητα και κινδύνους για τη φήμη του κράτους», ανέφερε το Υπουργείο.

Το Υπουργείο υπογράμμισε επίσης ότι η μεθοδολογία του Υπουργού Εξωτερικών για την αξιολόγηση των πρέσβεων εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους επικεφαλής διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό, χαρακτηρίζοντάς την δίκαιη, συστηματική και βασισμένη σε σαφώς καθορισμένα κριτήρια και εσωτερικούς κανονισμούς.

«Πιθανότατα ο κ. Νιζίνσκι, όταν πληροφορήθηκε ότι είχε υποβληθεί πρόταση για την ανάκλησή του, αποφάσισε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι παραιτείται ο ίδιος. Παράλληλα, διατύπωσε ψευδείς κατηγορίες εναντίον του προϊσταμένου του. Λυπούμαστε που ένα άτομο που μέχρι χθες θεωρούσε τον εαυτό του μέλος της ομάδας είναι έτοιμο να καταφύγει σε τέτοιους χειρισμούς και να προκαλέσει ζημιά στον θεσμό», προστίθεται.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα ουκρανικών μέσων ενημέρωσης, ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Κύπρο, Σεργκέι Νιζίνσκι, απέστειλε επιστολή παραίτησης προς τον Πρόεδρο της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επικαλούμενος «την απαίτηση του Υπουργού Εξωτερικών Αντρίι Σιμπίχα να εφαρμόσει αποφάσεις που αντιβαίνουν στη νομοθεσία της Ουκρανίας και ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στο κράτος». Ο ίδιος υποστήριξε ότι η απόφασή του βασίζεται στις πρόνοιες του ουκρανικού νόμου «Περί Διπλωματικής Υπηρεσίας».

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο φως νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση Χαμάς σε Ελλάδα και Κύπρο

Avatar photo

Published

on

Νέα αποκαλυπτικά δεδομένα για την υπόθεση των συλλήψεων Παλαιστινίων σε Κύπρο και Ελλάδα, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στη Χαμάς και για σχεδιασμό βομβιστικών επιθέσεων εναντίον ισραηλινών στόχων, έρχονται στο φως μέσα από επίσημα έγγραφα της υπόθεσης. Στο χρονικό διάστημα από τις 21 Μαΐου έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου συνελήφθησαν σε Κύπρο και Ελλάδα τρία πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για προετοιμασία βομβιστικών ενεργειών κατά ισραηλινών στόχων στο όνομα της παλαιστινιακής οργάνωσης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 37χρονος «Γιουσέφ», που συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, πραγματοποίησε ταξίδια σε τρεις γερμανικές πόλεις, στο Βέλγιο, στην Ελβετία, στο Κατάρ αλλά και στην Τουρκία. Οι μετακινήσεις αυτές καταγράφηκαν από τις αρχές του 2024 έως και τον Μάρτιο του 2026, δηλαδή λίγους μήνες πριν από τη σύλληψή του.

Το αίτημα ασύλου

Τι προκύπτει από αυτές τις μετακινήσεις; Τον Ιανουάριο του 2024 ο «Γιουσέφ» επισκέφθηκε έναν από τους αδελφούς του, ο οποίος διαμένει στη Γερμανία με καθεστώς πρόσφυγα. Κατά την παραμονή του εκεί υπέβαλε αίτημα ασύλου, το οποίο απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επικαλούμενος στη συνέχεια απώλεια των εγγράφων του, κατέθεσε νέο αίτημα στις ελληνικές αρχές, το οποίο αυτή τη φορά εγκρίθηκε. Η συγκεκριμένη πτυχή της υπόθεσης εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έρευνας, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο οι ενέργειές του να είχαν ως στόχο να χαθούν τα ίχνη του. Σε διαβαθμισμένα έγγραφα αναφέρεται ακόμη ότι ο «Γιουσέφ» δεν παρουσιάστηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού με τη γερμανική υπηρεσία ασύλου, ενώ όταν οι αρχές τον αναζήτησαν δεν βρισκόταν στο κέντρο φιλοξενίας της πόλης Μούσινγκεν, όπου επισήμως διέμενε.

Από τα στοιχεία της υπόθεσης προκύπτει επίσης το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των ελληνικών διωκτικών και ανακριτικών αρχών για δύο ακόμη Παλαιστινίους υπηκόους. Ο 37χρονος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της Αντιτρομοκρατικής και του ανακριτή σχετικά με τη σχέση του μαζί τους. Για τον έναν εξ αυτών παραδέχθηκε ότι είναι μέλος της Χαμάς. Δήλωσε ακόμη ότι γνωρίζονται από το 2010 και ότι συνήθιζαν να προσεύχονται στο ίδιο τζαμί, στη συνοικία Αλ Νασρ της Γάζας. Για τον δεύτερο ανέφερε πως του είχε υπενοικιάσει το διαμέρισμά του στα Πατήσια κατά το διάστημα που ο ίδιος εργαζόταν ως μάγειρας σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Στα έγγραφα της δικογραφίας περιλαμβάνονται, επίσης, κρίσιμες πληροφορίες για έναν 41χρονο Παλαιστίνιο με το μικρό όνομα Αμπντούλ. Ο συγκεκριμένος δεν συγκαταλέγεται στους συλληφθέντες, ωστόσο φέρεται να είναι το πρόσωπο που υποδέχθηκε τον συλληφθέντα της Κρήτης στην Ινδονησία, επιχειρώντας να τον πείσει να εκπαιδευτεί στη χρήση εκρηκτικών.

Ο «Αμπντούλ» περιγράφεται από στελέχη των διωκτικών αρχών ως «σταθμάρχης» της Χαμάς στη νοτιοανατολική Ασία. Κατά την απολογία του ενώπιον των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής και του ανακριτή, ο συλληφθείς στην Κρήτη τον παρουσίασε ως το πρόσωπο που τον προσέγγισε και τον παρέσυρε αρχικά στην Ινδονησία και στη συνέχεια στη Μαλαισία, πείθοντάς τον να εκπαιδευτεί σε ζητήματα εκρηκτικών υλών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο «Αμπντούλ» τον έπεισε να ταξιδέψει στην Ινδονησία μέσω Ζυρίχης και Κατάρ, υποσχόμενος ότι θα εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε σχολική μονάδα. Ο 37χρονος υποστηρίζει πως όταν αντιλήφθηκε τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού έκανε πίσω, ωστόσο ο «Αμπντούλ» φέρεται να τον απείλησε ότι θα προκαλούσε κακό στην οικογένειά του. Οι δύο άνδρες γνωρίζονταν ήδη από το 2010 στη Γάζα.

Τον Νοέμβριο του 2025, αφού ολοκλήρωσε την εργασία του στην ξενοδοχειακή μονάδα του Αγίου Νικολάου, ο 37χρονος επέστρεψε στην Αθήνα. Όπως δήλωσε, εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος σε εταιρεία που ασχολούνταν με εγκαταστάσεις πριζών, προτού παραιτηθεί και ταξιδέψει τον Μάρτιο του 2026 στο Βέλγιο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει η αδελφή του.

Πιο ισχυρό από ΤΝΤ

Από τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές για την πολύκροτη υπόθεση προκύπτουν και άλλα ενδιαφέροντα δεδομένα. Η εκρηκτική ύλη που φέρεται να είχαν αναλάβει να παρασκευάσουν οι διωκόμενοι σε Κύπρο και Ελλάδα είναι γνωστή με το αρκτικόλεξο RDX (Research Department Explosive). Σύμφωνα με ανοικτές πηγές στο διαδίκτυο, πρόκειται για «εξαιρετικά ισχυρή εκρηκτική ουσία, περίπου 1,5 φορά ισχυρότερη από το ΤΝΤ». Ο φερόμενος ως «σταθμάρχης» της Χαμάς στη νοτιοανατολική Ασία, ο Παλαιστίνιος «Αμπντούλ», φέρεται να είχε υποδείξει στον συλληφθέντα της Κρήτης να ενοικιάσει κατοικία με κήπο, ώστε η αγορά λιπάσματος για την παρασκευή των εκρηκτικών να μη δημιουργεί υποψίες. Κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 37χρονος «Γιουσέφ» υποστήριξε ότι είχε αποστείλει στον «Αμπντούλ» φωτογραφίες από ορισμένες κατοικίες που εξέταζε ως πιθανές επιλογές, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει ποτέ στη μίσθωσή τους, καθώς –όπως ισχυρίστηκε– είχε ήδη αποφασίσει να εγκαταλείψει κάθε σχετική δραστηριότητα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αννίτα Δημητρίου: Επανεκλογή στην Προεδρία της Βουλής με 29 ψήφους

Avatar photo

Published

on

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, επανεκλέγηκε στην Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας με 29 ψήφους.

Η κ. Δημητρίου εξασφάλισε τη στήριξη των 17 βουλευτών του ΔΗΣΥ, των 8 του ΔΗΚΟ και των 4 της Άμεσης Δημοκρατίας, συγκεντρώνοντας την απαιτούμενη πλειοψηφία για την επανεκλογή της στο δεύτερο τη τάξει πολιτειακό αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, έλαβε συνολικά 19 ψήφους, προερχόμενες από τους 15 βουλευτές του ΑΚΕΛ και τους 4 βουλευτές του κινήματος Άλμα – Πολίτες για την Κύπρο. Οι βουλευτές του ΕΛΑΜ επέλεξαν να τηρήσουν αποχή κατά τον δεύτερο γύρο της διαδικασίας.

Στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας, η κ. Δημητρίου είχε συγκεντρώσει 21 ψήφους από τον ΔΗΣΥ και την Άμεση Δημοκρατία, ενώ ο κ. Στεφάνου είχε λάβει επίσης 19 ψήφους από το ΑΚΕΛ και το Άλμα. Εκτός δεύτερου γύρου έμειναν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, οι οποίοι εξασφάλισαν από 8 ψήφους έκαστος.

Η πρώτη συνεδρία της νέας Βουλής ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 υπό την προεδρία του πρεσβύτερου βουλευτή, Ζαχαρίας Κουλίας, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η διαβεβαίωση των 56 νεοεκλεγέντων βουλευτών καθώς και των εκπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων.

Πολιτικό μήνυμα της ψηφοφορίας: Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου επιβεβαίωσε τη συνεργασία ΔΗΣΥ–ΔΗΚΟ–Άμεσης Δημοκρατίας στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ παράλληλα κατέδειξε ότι η νέα Βουλή ξεκινά τη θητεία της με έντονη πολυκομματικότητα και νέες ισορροπίες δυνάμεων.

Continue Reading
Advertisement
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ7 hours ago

Ουκρανικό ΥΠΕΞ: Δεν παραιτήθηκε ο πρέσβης στην Κύπρο – Είχε ήδη δρομολογηθεί η ανάκλησή του

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ9 hours ago

Ο πόλεμος τελείωσε – ποιος βγήκε κερδισμένος;

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ10 hours ago

Πάλμας: Δεν έχει συζητηθεί μόνιμη παρουσία ελληνικών F-16 και φρεγάτας στην Κύπρο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ11 hours ago

Στο φως νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση Χαμάς σε Ελλάδα και Κύπρο

MILITAIRE11 hours ago

Η σκοτεινή Ευρώπη, μια ιστορία εγκλημάτων! Ηλίας Παπαναστασίου

MILITAIRE11 hours ago

Τραμπ: «Πλοία όλου του κόσμου, βάλτε μπρος τις μηχανές σας. Ας ρεύσει το πετρέλαιο!»-Η συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ11 hours ago

Πόρισμα «Κράτος Μαφία»: Πρώτα ενημερώνεται ο Αναστασιάδης, μετά η δημοσιοποίηση

MILITAIRE12 hours ago

Η τουρκική στρατηγική πίσω από τη «Γαλάζια Πατρίδα» μέσα από τα λόγια του Νταβούτογλου

Off the Record15 hours ago

Στόχος των τρομοκρατών της Χαμάς η Ευρώπη

Off the Record16 hours ago

Η χορωδία Άντρου- Φουλή και η έκπληξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 weeks ago

Βουλευτικές εκλογές 2026 – Αναλυτικά αποτελέσματα και κατανομή εδρών

Off the Record4 weeks ago

Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!

Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks ago

Όσα πρέπει να ξέρετε πριν ψηφίσετε!

EKLOGES20263 weeks ago

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks ago

Σάλος από πρόταση υποψήφιου του ΕΛΑΜ για παρακολούθηση κομμάτων

Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks ago

Τι δεν επιτρέπεται από την Παρασκευή μέχρι την ημέρα των εκλογών

EKLOGES20264 weeks ago

EKLOGES2026 – H τελική της προεκλογικής περιόδου με χιούμορ! | Παρασκευή 22/05 στις 7μμ

Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks ago

Πότε ανοίγουν οι κάλπες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 weeks ago

Πρώτη εφαρμογή του νέου μοντέλου εκλογής Προέδρου της Βουλής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 weeks ago

Επιστολή Ανδρούλλας Καμιναρά στη διεύθυνση του OMEGA για λανθασμένη παρουσίαση των θέσεών της

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia