Μπαίνει και επίσημα στη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων ο Γιώργος Περδίκης, για το υπόλοιπο της θητείας του Χαράλαμπου Θεοπέμπτου.

Ο για πολλά χρόνια πρόεδρος και βουλευτής των Οικολόγων, ο οποίος ήταν σήμερα το πρωί φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του Πολίτη, ανέφερε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του Κινήματος για να βοηθήσει να επέλθει η ενότητα στο κόμμα. «Ενδιαφέρομαι», είπε, «για την προεδρία του Κινήματος και θα είμαι υποψήφιος διότι πιστεύω ότι χρειάζεται να επέλθει η ενότητα και η σταθερότητα στο κόμμα».

Ανέφερε ακόμα ότι έχει έλθει σε επαφή και με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους για την προεδρία του Κινήματος Οικολόγων, διευκρινίζοντας ότι διεκδικεί μόνο για το υπόλοιπο της θητείας Θεοπέμπτου, δηλαδή για ένα χρόνο και δύο μήνες και ότι δεν προτίθεται να επανέλθει στη Βουλή ούτε να αρχίσει νέα πολιτική καριέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για την προεδρία ανακοίνωσαν επίσης η Έφη Ξάνθου και ο Σωτήρης Χρίστου.

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.