«Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριο Χαρτσιώτη», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η κατάσταση στην Αστυνομία αλλά και στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς επίσης και το πρόβλημα της έξαρσης του οργανωμένου εγκλήματος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Στεφάνου μετέφερε στον Υπουργό τις απόψεις και τις προτάσεις του Κόμματος του, σημειώνοντας ότι το ΑΚΕΛ έχει ολοκληρωμένες θέσεις για τα πιο πάνω θέματα και δεσμεύτηκε να τις κοινοποιήσει στον Υπουργό.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το ζήτημα της οπαδικής βίας. Ο Γενικός Γραμματέας σημείωσε ότι το ΑΚΕΛ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη γιατί μόνο έτσι μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το φαινόμενο της βίας. Ο κ. Στεφάνου επανέλαβε την διαφωνία του ΑΚΕΛ με το κλείσιμο των γηπέδων. 

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.