Συνεχίζονται σήμερα οι επαφές του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, με τις δυο πλευρές, σχετικά με τις εργασίες στην Πύλα, με την κατάσταση να παραμένει προς το παρόν ως έχει.

Η συναντίληψη που έχει επιτευχθεί υφίσταται και η προσπάθεια που γίνεται στοχεύει στην ομαλή εφαρμογή της, ανέφερε αρμόδια πηγή.

Πρόσθεσε πως θα φανεί στην πράξη το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, επανέλαβε ότι η κατάσταση παραμένει η ίδια, με τους ειρηνευτές των Ηνωμένων Εθνών να επιτηρούν την περιοχή.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Στιούαρτ συνεχίζει σήμερα τις επαφές για το θέμα.

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.