#exAformis
Εξ Αφορμής | H μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης – Παρασκευή 19/11/2021 @3,15μμ
Η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της παρούσας διακυβέρνησης και της ευρύτερης κοινωνίας των πολιτών. Γίνονται προσπάθειες πέραν των 10 χρόνων, με ζητούμενο πιο αποδοτική και τοπική αυτοδιοίκηση και τη δημιουργία «τοπικών κυβερνήσεων» με αυτονομία οικονομική και διοικητική.
Στη χθεσινή συνεδρία της επιτροπής εσωτερικών υπήρξε θέμα με την χρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, σήμερα έχει αποσταλεί επιστολή την οποία συνυπογράφουν 9 δήμοι με έντονες ανησυχίες για το τι μέλλει γενέσθαι, πρόσφατα ο δήμαρχος Πέγειας έχει αποστείλει γνωμάτευση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το θέμα της μεταρρύθμισης.
Για να δούμε όλα τα θέματα, φιλοξενούμε σήμερα τον βουλευτή του ΔΗΚΟ κον Πανίκο Λεωνίδου, τον βουλευτή της ΔΗΠΑ κον Μαρίνο Μουσιούττα, τον δήμαρχο Πέγειας κον Μαρίνο Λάμπρου και τον τεως εκτελεστικό γραμματέα της ένωσης κοινοτήτων, κον Παναγιώτη Δαμιανού.
Ζωντανά από την τηλεόραση του Vouli.TV, το Citychannel.live, την συνδρομητική τηλεόραση του Cosmos wireless και τα κανάλια μας στο Facebook και Youtube.
#exAformis
#exaformis – Το μετέωρο βήμα της ΑΤΑ | Τρίτη 11/11 στις 7μμ
Στην εκπομπή #exaformis με τον Χάρη Θεραπή, καλεσμένος είναι ο Νίκος Λοϊζίδης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.
Μια αποκαλυπτική συζήτηση για το παρασκήνιο των συνομιλιών για την ΑΤΑ, τον αποκλεισμό της συντεχνίας Ισότητα, και τις σιωπές που κρατούν τα νερά της Κυπριακής Δημοκρατίας… ακίνητα.
🔹 «Γιατί απέκλεισαν από τις συνομιλίες για την ΑΤΑ τη Συντεχνία Ισότητα;»
🔹 «Κοστούμια 10 χιλιάδων ευρώ» και συμφέροντα που μένουν στο απυρόβλητο
🔹 «Δεν θέλει κανένας να ταράξει τα νερά της Κυπριακής Δημοκρατίας»
📺 Δείτε την εκπομπή αποκλειστικά στο Vouli.TV την Τρίτη 11/11 στις 19:00.
#exAformis
ΤΑΚΑΤΑ: Αποκαλύψεις, ευθύνες και παρασκήνιο που δεν μπορεί να κρυφτεί
Το γαϊτανάκι για τους ΤΑΚΑΤΑ συνεχίζεται, και αυτή τη φορά ο βουλευτής Κώστας Κώστα αποκαλύπτει ποιοι εμπλέκονται πραγματικά και γιατί η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις.
Πολιτικές ευθύνες, θεσμικές σκιές και παρασκήνιο που δύσκολα μένει κρυφό.
Στην εκπομπή #exaformis, τίποτα δεν μένει αναπάντητο — γιατί στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα, κάθε ιστορία έχει περισσότερες από μία πλευρές.
#exAformis
Φαίδωνας δικαιωμένος; Τα νέα δεδομένα και ο εκνευρισμός που προδίδει πολλά – #exaformis
Τελικά ο Φαίδωνας επιβεβαιώνεται; Τα νέα δεδομένα ταράζουν τις ισορροπίες, ενώ ο εκνευρισμός του Χαρτζιώτη αποκαλύπτει περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.
Στην εκπομπή #exaformis εξετάζουμε τι κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις, ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν, και γιατί η κυπριακή πολιτική σκηνή δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.
Γιατί… ζούμε πράγματι στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα!
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ2 weeks agoΤουφάν Δεν μπορείτε να μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Ερντογάν!
-
Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks agoΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026, ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2028 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ
-
#exAformis3 weeks ago8κομματική βουλή δείχνει η δημοσκόπηση
-
Off the Record3 days agoΧρήστο Στυλιανίδη, γιατί δεν μοιράζεσαι τις «αποκαλύψεις» σου με τον κυπριακό ελληνισμό;
-
#exAformis3 weeks ago#exAformis | Εκ φύσεως Πολιτικός — με τον Μάριο Πουλλικκά, Δευτέρα 27/10 στις 7μμ
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 week agoΑναστασιάδης για Στυλιανίδη, Αννίτα και Χριστοδουλίδη: Τι αποκαλύπτει ενόψει εκλογών
-
Άρθρα Χάρη Θεραπή3 weeks agoΗ ψευδαίσθηση Ερχιουρμάν: προοδευτικός λόγος ή καμουφλαρισμένος εθνικισμός;
-
Βουλευτικές Εκλογές 20263 weeks agoΔΗΚΟ – Αποστόλου: Οι όροι για κοινή πορεία στις εκλογές 2026
-
#exAformis3 weeks agoΣύγκριση αποτελεσμάτων Ιουνίου – Οκτωβρίου 2025
-
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ3 weeks agoΥπουργείο Άμυνας: Ανοιχτές οι αιτήσεις για Στρατιωτικές Ακαδημίες των ΗΠΑ

