Παρακολουθήστε ζωντανά στο Vouli.TV και στο 5 σε 5 τη συνέχεια της παρουσίασης υποψηφίων των επερχόμενων εκλογών.

Η κα. Αγγελική Σάββα, αριστίνδην υποψήφια βουλευτής Λευκωσίας με το ΔΗ.ΚΟ. μας αναλύει τις προτεραιότητες της εφόσον εκλεγεί και για το πόσο άλλαξε την οπτική της για τη ζωή, η περιπέτεια της υγείας της.

Ο κ. Μαρτής Μαρτή υποψήφιος βουλευτής Αμμοχώστου με το ΔΗ.ΚΟ. μας λέει γιατί αποφάσισε να αναμειχθεί με την πολιτική και για την Αμμόχωστο που οραματίζεται.

Ο κ. Παναγιώτης Παχωμίου, υποψήφιος βουλευτής Αμμοχώστου με το ΔΗ.ΚΟ, μας μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, για την Αμμόχωστο που ονειρεύεται και για το τί θα άλλαζε στη «ρυμοτομία» της πολιτικής.

Ο κ. Μάριος Ορφανός, υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού με το ΔΗ.ΚΟ. μας εκμυστηρεύεται γιατί αν και επιτυχημένος αρχιτέκτονας αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και τί θα ήταν αυτό που θα άλλαζε την επόμενη ημέρα της εκλογής του στη Λεμεσό.

Ο κ. Πέτρος Παναγιώτου, υποψήφιος με την Πνοή Λαού στην Επαρχία Λεμεσού, μας λέει τί θα ήθελε να αλλάξει στη Λεμεσό και πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς και τους λόγους που επέλεξε την Πνοή Λαού.

Διαδικτυακά στο #VouliTV (www.vouli.tv) και στην τηλεοπτική πλατφόρμα Cosmos Wireless . Παρουσιάζει η Μαριάννα Φόρτωμα.

Vouli TV